15

kalinkamalinka

преди 10 години

Липсата на хигиена от всякакъв характер води до стомашно -чревни разтройства.

14

AZ

преди 10 години

V imeto na pe4albata i barzoto zabogatqvane...Kak? 6te hvarlqt starata kaima i maionezata li? Bg sme.....Za zdraveto li 6te mislim?

13

xeхе

преди 10 години

Да и аз бях с децата си в инфекциозното във Варна.. Не е храната в хотела. Морето се е превърнало в една голяма клоака. На плажа е пълно с *** и водорасли. Не е било толкова мръсно. При нас се установи рота вирус.

12

Анонимен

преди 10 години

Нагласените бизнесмяни ще изтровят и малкото останали баламурници, които опитват невероятният микс от чалга,мутри,гомна и солена вода.

11

elysium

преди 10 години

До ???Защото ще строшат кокалите на тоя, който ги издаде.

10

Boris

преди 10 години

Аз бях в този лагер. Много мой приятели бяха заразени а някой се разминаха с малко разстройство. Според мен храната в стола не беше хубава и ги е отровила.

9

???

преди 10 години

не мога да разбера защо когато има подобни новини никога не се споменва името на хотела или на заведението за хранене... кое е по важно в крайна сметка живота и здравето на хората или реномета на въпростното място??????

8

edin takyw

преди 10 години

Айде сега е ред на "европеиски мислещте ни институции" да предприемат нещо - примерно .................. СЪД, СЪД ЗА ТАКИВА, СЪД ДО ДУПКА И ЗАТВОР, АМА ГОДИНИИ ДА ПОЛЕЖАТ, ДА ПОЯДАТ И ТЕ ***, пък и с екстра в Г _ ЗА да се уредят дано !!!!

7

пфффффф

преди 10 години

Леле, каква изненада! Не мога да повярвам? Нима в България човек ще отиде на море и ще се върне с разтройства, повръщаници, стомашни проблеми? Или ученици ще отидат из някоде село или градче на лагер и мизерниците ще им слагат стари храни и ще ги натровят? Абсурд. Никога не се е случвало тук.

6

ivan

преди 10 години

Най-малко 100 британски туристи се отровиха в хотел Сентидо Периса в турския град Сид, предаде РИА Новости. Част от пострадалите са хоспитализирани. Сред тях има девет месечно бебе.В момента администрацията на хотела е блокирала достъпа до басейна му и призовава гостите да останат по стаите си. Съществува вероятност неразположението, което протича с диария и повръщане да се дължи на вирус.

5

бъдин

преди 10 години

......Антивегетарианска курортиада.............Всеки ден забърквам дяволските смески,технолог-експерт съм на ментета месни!Кучешко от вчера, котешко от днескавие вярвайте на статиите - хуморески.Тези дето правят български колбаси,са *** с дипломи за ***...раси!Ако знаехте до днес какво месо сте яли,сто пъти да сте ми кожата одрали!!!

4

Анонимен

преди 10 години

'Баси държавата, 'баси туризма, 'баси хотелиерите!

3

здравен лекар

преди 10 години

Нали контрола на храните БАБХ го прехвърлиха от здравните на ветеринарите от Мин. на земеделието. Те мислят хората за добитъци. Не познават хранителното отравяне и нямат ни една лаборатория. Пълни *** със самочуствие. Това им подари афериста Миро -мършата. Допуснаха конските дофтори в профилактичната мрежа , сега остава и в лечебната да ги пуснат и свинщината ще е пълна.

2

Пено

преди 10 години

Аз затова не ходя в България на море... Всеси се чуди как да те одере без да предлага съответстващ продукт...

1

уса

преди 10 години

явно печелбарството е най важно за хотелиерите и ресторантиорите в бг.