98

Дон кольо

преди 10 години

А бе да ви имах проблемите,обърнете внимание къде се намираме по среден доход на глава от населението ,пък тогава пишете ,аз и с трамвай и без него съм си се същия,хляб ми дайте и малко слънинка та да се облажа ,те за трамваи и пешеходци ми мислят ,пари му дай на народа ,щото в трамвая трябва да се купи билетче,а с празния стомах ще вървя пеша май,еххххх народе събуди се и си искай своето .мръсни *** вървете си.

97

еха

преди 10 години

Ще пердашим пеша от гарата до центъра? На кого му пречат трамваите? Те са чарът на един град, особено ако са хубави и безшумни. Метрото било неефективно? Пак добре, че го има, защото както е тръгнало, БСП ще ни качи пак на маршрутки и Икаруси. Магистрали няма да има, за да им е зле на хората с коли, но пък *** по влаковете ще се возят с комфорт. Че как, нали са избиратели. Нищо, че никога не си купуват билет. Затова в метрото почти ги няма.

96

Директор на водопад

преди 10 години

Що за *** експерт че да иска метро до Бояна. Вместо да покрие новата спортна зала примерно и големите квартали както е сега по план геният предлага да прокопаем тунел до вилната му зона. Аман от псевдоспециалисти.

95

carvula izsahna

преди 10 години

mashala,tramvaite,, nqmat mqsto v centara,,mi mahnete i vlakovete,avtobusite,vkaraite avtomobili i karuci che napalno da zamqzame na divaci.....v cql nsvqt tramvaite imat mqsto v centara tuka ne,mi ima li po chist transport ot tva be ,emisia co2 ..nula....prav e kolegata che nekoi hora trebva da si sedat na selo,ma i tam she namerqt kva poraziq da pravat.

94

Анонимен

преди 10 години

Гледайте филма за Загреб !- и те уж бяха комунисти- и не бяха в евро съюзаАма са народ , а ние сме долна крадлива ***

93

sssssssssssss

преди 10 години

най-добре е да останат трамваите по бул. Мария Луиза. Добре ще бъде, ако пуснат трамвай 1 да се движи по ул. Алабин и бул.Мария Луиза. Време е да се спрат експериментите на всички, които влизат във властта - общинска или държавна.

92

Даниел

преди 10 години

Този "архитект" Димитров защо не си ходи на село да си копае доматите, а е взел акъл да дава. Трамваите нямали място в центъра на града ???? Излиза, че по неговата логика Амстердам, Виена и Истанбул са страшно недоустроени градове ? Това момче да си скъса дипломата и да не знае много, защото от разни такива пенкилери, държавата седи стабилно на дъното.

91

проф Аврамов

преди 10 години

Едно време "Стъргалото" на София си беше по "Царя" както наричахме жълтите плочки от СУ до орлов мост. Редно е това да се възстанови като пешеходна зона а Мария Луиза си е търговската улица и има нужда от транспорт по нея

90

Боби

преди 10 години

Старите софиянци знаят, че под булевард "България" има река. Не знам как може там да се направи метро и колко ще струва.

89

софиянец

преди 10 години

До ПровинциалистОт такива безумни простаци като теб намразихме провинциалистите!София прелива от вашата мръсотия,простотия,цинизъм и злоба.

88

щирлиц

преди 10 години

Провинциалисте `88,като злобееш толкова срещу София,защо взимаш отношение повъпрос,който е мноооого далече от тебе?Сигурен съм,че дори родното ти място не ти харесва.Да не забравиш да прескачаш трамвайните релси,оти у тех тече ток!

87

Анонимен

преди 10 години

Аз предлагам София без трамваи. Трамваите да ги направят междуселски. И да върнат Икарусите в София :)

86

един

преди 10 години

До Провинциалист Хайде на село да пасеш кравите и да ореш !

85

bg

преди 10 години

а знаете ли че реконструкцията на гешев струва 3 мил. а са платени 10 а на кулата 20 а са едни и същи ........после къде ви отиват парите и защо метрото отиде до лозенец да вози 30х.като ако беше по Иван Вазов щеше да вози 300 х........заради неколко чиновника страдаме всички ТОВА Е

84

Анонимен

преди 10 години

метрото е наистина неефективно във южните квартали няма метро и като цяло транспорта е малко и трябваше там да се направи(бул. българия),неразбирам защо не са помислили за тази част от софия явно пак някои некадърен връзкар им е съставял плановете,които със малки изключения не струват.

83

Анонимен

преди 10 години

Дори да направят бул. "Мария-Луиза" пешеходна зона и да махнат трамваите, София ще си остане най-мръсната и грозна столица в ЕС, а и в цяла Европа.

82

Анонимен

преди 10 години

Ми да, пешеходна зона , та ***, които пристигат на Централна гара да могат мн лесно да се намират с к'рвите от Лъвов Мост....тоя *** трябва да го изгонят пак да си ходи на село....

81

Провинциалист

преди 10 години

Абе да ги махат тези трамваи и дъртите софиянци да ходят пеш. То и без друго никой освен тях не се качва на тези таралясници.

80

Анонимен

преди 10 години

***.

79

Хектор

преди 10 години

Абе кога ще започнат да питат Софиянци какво,къде и как да става а не столичани ?Колко време трябва да мине за да догонят по манталитет Софиянци и да почустват града СВОЙ?Кога София ще се управлява от хора РОДЕНИ ТУК,а не ***?Кметицата ни прави нещо,обаче работливия *** е много-по опасен от натуралния такъв.