5

Анонимен

преди 10 години

Ислямистките терористи погнаха и представителите на ООН. Дамаск. Снайперисти са открили стрелба срещу инспекторите на ООН в Сирия, съобщи АФП. Говорител на ООН съобщи, че заради този инцидент мисията е била принудена да преустанови разследването на твърденията за използване на химически оръжия в близост до Дамаск.Първият автомобил, в който са пътували инспектори от екипа на ООН, беше подложен на стрелба от неидентифицирани снайперисти", заяви говорителят на ООН Мартин Несирски.

4

Анонимен

преди 10 години

ILUMINATI ( Noviqt Svetoven Red ) ... :X

3

Анонимен

преди 10 години

Ясно е защо НАТО искат да окупират Сирия. Трябва им коридор за напедение срещу Иран. Но Иран не е Ирак. Много ще ги боли.

2

Анонимен

преди 10 години

Американците и англичаните станаха банални с тези инсценировки вече. Явно е, че правят каквото си искат, така че да дават направо и да не ни правят на *** ...Откакто започнаха да споменават Сирия по новините беше ясно вече, че ще бъдат бомбардирани с демокрация

1

Анонимен

преди 10 години

Много ясно, че е закъсняло, тях това разследване въобще не ги интересува, важно е да има предтекст пред матриала за война срещу суверенна държава. Това ООН трябва да се закрие вече, такава пародия на международна организация не може да решава световните дела. Интересно Русия и Китай дали дадоха вече негласно съгласие и какви мерки ще предприемат, ако не е така. Представям си, ако китайците решат да направят същото с Тайван, какъв рев ще настане от демократичната световна общност.