115

Мей-мей

преди 10 години

От години не почивам в България и нямам никакво намерение да го правя.Първо ще се научат да обслужват туристи,после ще видим.Дори хотела да е наред,общата обстановка е толкова просташка и неприятна,че не е никаква почивка.В Турция и Гърция е много по-добре.

114

Sephora

преди 10 години

До rio_de_oroХорат ане искат да ходя на почивка, защото са излъгани, не защото не са патриоти и защото не могат да се примирят с недопустими неща.Плащаш и насреща какво получаваш? Не можеш просто да плащаш, само защото парите трябва да остават в БГ хотелиерите.Няма нищо по-хубаво от честните и коретни отношения.

113

Бистра

преди 10 години

По голяма глупост не бях чела.Тез търтеи от комисията да е занимаят с монополите като Лукойл и д.р. а не с малките хотели.Цена от 300лв. си значи точно това.Като се обадиш за резервация нали ще ти кажат.Ама че идиотия.Само плюете черноморието а от вас Софиянците не може да се разминем.Кат е толкоз лошо отивайте в "Бедна" Гърция- там размитат за вас или си стойте на жълтите павета че протеста ви угасна съвсем. Аман от платена журналистика!!!!

112

Алекс

преди 10 години

Ходенето в БГ на почивка си е изпитание за нервите. Преди 2 години се излъгах да дойда и от колата под наем на летището докато не се качих на самолета за обратно трябваше да се разправям с измамници, некоректна информация и затруднения от дребнави изморени от живота човечета. Това е грешка която повече няма да направя. Препоръчвам Испания (островите най-вече), Франция, Белгия или (ако дългия полет не е проблем) источна Азия. Балканския тарикатлък никаде го няма.

111

Сандо

преди 10 години

убава работа ... ама българска. такава стана тя

110

Анонимен

преди 10 години

До 118Чшшш алоооу, колко етажен ти е хотела, а?

109

Анонимен

преди 10 години

Горчивата истина за всички, които се оплакват от нашето черноморие е следната - когато ходите в чужбина на почивка, мили мои, не ви се свидят толкова парите, защото сте в чужбина. Когато отидете на нашите курорти, си броите стотинките за царевица и геврек на плажа и ядете от количките с fast food, а "хотелите", в които отсядате са най-евтините, които намерите. Айде плюйте сега, мишки такива! Не ви пречат камъните и морските таралежи у съседите, нали?

108

пуха

преди 10 години

Абе и в Гърция "хитруват". Киламтик от юли до септември - 3 евро на ден, интернет - 5 евро на ден...и т.н., което определено са малки ядове, които ти развалят почивката.

107

Бай Жеко

преди 10 години

До анонимен 72При "умрелите византийци " всичко е подредено и за всичко е помислено ! Научи малко гръцки и ще ядеш на корем за по-малко пари отколкото в Б-я. А плажа и морето въобще са несравними с нашите . Откак "открих" гръцкото море , разбрах ,че там просто те карат да се чувстваш някой , а не никой , на когото гледат като на ходещо портмоне , както е у нас .

106

rio_de_oro

преди 10 години

Да ходиш на почивка в Чужбина е липса на патриотизъм и навреждане на собствената ни родина. Навремето при бай Тошо нямаше мърдене.

105

Дени

преди 10 години

Затова спрях да ходя на бг черноморието! Мизерия и скъпотия в едно,отношението отвратително,после все се опкакват от липса на туристи,еми...кой е крив?! Турция ме спечели отдавна като турист

104

тя

преди 10 години

затова съседите ще привличат много повече туристи !

103

Анонимен

преди 10 години

За 300+200 получаввате мръсни чаршафи, чешмяна вода и кафява морска вода придружена с куп болести. Е как да не отидеш!!!!Кога ли ще се осъзнаят, че така пари не се правят??!!??

102

ИБ

преди 10 години

ВСЯКА ГОДИНА ХОДЯ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ В ДЮНИ. НЯМА ПО-ДОБРО МЯСТО ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ И ALL INCLUSIVE ФОРМУЛАТА ТАМ Е НАИСТИНА ТАКАВА, КАКВАТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ. ДОБЪР ПАКЕТ ИМА И ПО МНОГО ДРУГИ МЕСТА КАТО МИРАМАР, ОБЗОР - РИУ , ЛАГУНА БИЙЧ СОЗОПОЛ И Т.Н. ТОВА, КОЕТО ЧЕТА МИ ПРИЛИЧА НА СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪК В КИТЕН, ПРИМОРСКО, ЛОЗЕНЕЦ И ПРОЧИЕ НАБЕДЕНИ КУРОРТИ. А ОТНОСНО ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ - НЕ, БЛАГОДАРЯ... ПАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЧАТ В БЪЛГАРИЯ.

101

jasemi

преди 10 години

Българска работа,простотии колкото искаш,после се чудят защо хората не искат да идват на почивка у нас!

100

Анонимен

преди 10 години

Нашенска му работа.

99

БРАННИК

преди 10 години

Хахахахахахахахахахахаха

98

Анонимен

преди 10 години

Аз пък т`ва all inclusive никога не съм го разбирала... Мен ми е кеф всеки ден/вечер да сядам на различни заведения. Тази услуга е за многодетни семейства или за пенсионери.

97

DJON

преди 10 години

Селяни граждани нали всички сме Българи - *** има навсякаде. Трябва да има адекватни санкции за всички, та втори път да си помисли дали ще прави такива простотии.

96

фермер

преди 10 години

Помагайте на българското село и хората които влагат сили и средства за да издържат малките уютни селски хотелчета -не знам какъв е този наплив да пълните джобовете на разни мутри собственици на бетонното безумие по кафяво море.