18

Анонимен

преди 10 години

Поклон за загиналите герои!Никога няма да бъдат забравени и вечно ще бъдат в паметта на българският народ!Г-н Президент словото ви беше срамно.Преди ви подкрепях,но сега не!Тези хора ,които загинаха на Шипка преди 136 години се бориха за освобождението на България от турско робство.Побояхте се да кажете това...срам!

17

ha ha

преди 10 години

неможахте ли да слижите по- добра (цяла) снимка на този красив паметник. Много бързо искате да промиете историята и в памет на какво е издигнат точно там. турско "присъствие" и какви ли не още глупости искате да пробутате в учебниците по история, Днешните политици са срам за България.

16

до 8 от хахахахаха

преди 10 години

***,цените на това дето казваш,са на 70 прцент от цената за ЕС,но любимите ти там...велики българи,от нЕкои бостански партии,са си направили обръчи от фирми ,и го правят на 400 процент,и като треснат акциз-ето ти цената,н се излагайте ,уж сте млади хора умни...я виж цената на бензина преди 4 години,а я виж сега как е-при положение ,че и в ЕС няма осезателна промяна

15

до авторката

преди 10 години

я напиши как тоя същия дето го споменаваш 10 пъти изгони БЪЛГАРСКИТЕ журналисти от срещата с боздат,а пусна турските!продажни ***....

14

Офшорко

преди 10 години

Тези от НАП са започнали разследване срещу Росен Плевнелиев за неплащане на даниъци от офшорките,а той бил на разходка до Шипка.

13

dady

преди 10 години

До до dadybilgariq ste6e da ostane pod vizantiysko i da se zali4i.ne znae6 moje bi kak te sa pod4inqvali porobenite narodi?

12

до dady

преди 10 години

Ти добре ли си? Говорим български , заради нас. Не знаеш ли как чужди пътешественици са били изумени как за век са се ограмотили всички българи, само без dady-та?? За какво друго да благодарим на османците- за геноцида и разрухата която са оставили. А кой говори гръцки- през това време в Западна Европа всички начетени хора и учени са говорили гръцки и латински. Пообразовай се първо

11

Анонимен

преди 10 години

Toзи *** отново ли няма да спомене Русия, за да се докара до любимия се Ердоган??? Срамна работа, срам ме е от тази институция

10

dady

преди 10 години

До Milan Cetkovabe umniko ako ne bqha osmancite sega vsi4ki 6tqha da govorqt na gritski eziksega pone govori6 bilgarski

9

Анонимен

преди 10 години

до 6 в България не остана НИЩО свещенно!

8

Анонимен

преди 10 години

защо и Шипка не осъмна розова или зелена , с някакъв надпис, ! не успяха ли свободните българи да покажат нивото на свободата си? от какво ни освобождаваха, от турско присъствие! Защо загинаха на чужда земя? така, че срочно трябва да покажем колко сме благодарни! Напред!

7

Milan Cetkov

преди 10 години

Никога не забравяй,че 500 год никак не са малко.За това дълго време сме останали българи.Сега ще ни орежат всичките и ще ни сложат фереджета,защото сме предатели на самите себе си.Затова продължавай да гласуваш за комунисти,дпс,атака.Толкова сте глупави и ***,че не разбирате,че стратегията на Турция е да присъедини България.Хак ви е мизерията.Докато има комунисти на власт,никой няма да инвестира тук.Изходът е:образование и единство без комунисти.

6

Анонимен 1

преди 10 години

Спрете се с баналните си политически заяждания! Този връх е свещен!

5

Гошо

преди 10 години

До ТаняМило момиче, да чете, ако няма ораторски дар, няма страшно.Страшно ще е, ако се повтори позорното изпълнение на вицето му, Маргито, от миналата година.Семплата женица благодари на румънските и финландските войни и забрави да благодари на руснаците!Почти всички храбри румънски войни са загинали при Гривица, а 24-та финландци със шведски фамилии- при Горни Дъбник.Маргито се обърна към присъстващите чужди гости с "Ваши превъзходителства". А там нямаше нито едно Превъзходителство-посланик!

4

Анонимен

преди 10 години

До ПетровНе съм сигурен, че ДПС ще бъде представена. Всъщност, знаеш ли, че във Финландия 10% от населението са шведи. И всички документи, включително и марката, която използваха преди ?-то, се отпечатват на двата езика. И табелките на улиците. И какво? Вярно, шведите са култивирали суомите, не са ги клали. Време е с достойнство да загърбим омразата, няма да ни е лесно. Само не ми скачайте!Прадедите ми са въртели ятаганите и са секли заптийски глави, а на прадядото на жена ми има кръстено село

3

Таня

преди 10 години

Дълбок поклон пред тези самоотвержени мъже, загинали за свободата на България!А пропо, онзи така наречен президент, пак ли ще чете от листче?

2

Peshonizer

преди 10 години

До ПетровВсеки истински българин вече е открил e-mail-ите на господата от ДПС благоадрение на google и ги е поздравил за празника! :)

1

Петров

преди 10 години

Много ми е интересно ще има ли представители от управляващата БЪЛГАРСКА партия ДПС на тържествата?