42

Трезвеник

преди 10 години

На колко години сте? Защото аз съм на 50 и много добре си спомням как в като малък в прехвалената Комунистическа България ако не си чавдарче а после пионерче и след това комсомолец, ако си позволиш да говориш политически вицове или срещу партията или др. Тодор Живков те обявяваха за разложен капиталистически елемент и враг на народната република и с тебе край училище само професионално вечерно за университет забрави, в казармата само строителни войски да строиш

41

Ф-1

преди 10 години

Зверствата на комунистите са безгранични!И нашите и руските комунисти не са по-назад в зверствата, но времената им отминаха преди половин век.

40

пенсионер

преди 10 години

мисля , че цялото депесе и бесепе заедно със лидерите си са достойни да бъдат заедно с електората си в тези концлагери,понеже те не искат да признаят за концлагерите в България и да се извинят.

39

ИСТИНA

преди 10 години

Точно тaкaвa държaвa щеше дa прaви Борисов от Бългaрия !

38

BRENDO

преди 10 години

Работил съм в Южна Корея.Имам приятели,които са живяли в Северна Корея и нещата изобщо не са такива каквито ги описват в тази статия!Абсолютни бръщолевини са това.Автора е невероятен майстор на късия разказ!!!

37

dady

преди 10 години

samo Krumovi zakoni.inak nqma opraviya.

36

БАЧКАТОР

преди 10 години

Съмнявам се че авторът на статията е майстор на късия разказ , не му липсва въображение. Адали всичко това е истина или пропаганда няма да разберем никога.

35

ЧАКАЛА

преди 10 години

АКО ИМАХ ВЪЗМОЖНОСТ БИХ УНИЩОЖИЛ ВСИЧКИ ДО ЕДИН КОМУНИСТИ ...

34

Анонимен

преди 10 години

Северна корея разработва ракети и ядрено оръжие. А ний?

33

Десен

преди 10 години

Това ще стане и тука, ако дъртаците и *** продължават да гласуват за просташката цоциалистическа Столетница-политическа Долу шайката на Орешака и серГЕЯТ!!!

32

Къро Комунето

преди 10 години

От Къро Комунето до асд... издържаше училище във ВСЯКО СЕЛО с доктор, мед. сестра и зъболекар, болница във всеки град над 10 хил. жители, университети, училищата светеха, улиците се миеха всяка седмица, а в центъра на София - всяка нощ! И всичкото това с 12 млрд. долара. Я сега ми кажи днешните демократи как докараха външния ни дълг до 40 млрд. евра, като магистралите ни ги плащат от ЕС?Пръцко...

31

ro6ko

преди 10 години

youtube/watch?v=YGGjDfQroAc

30

stoneg

преди 10 години

2007 Пхенян имах "удовоствието" да бъда там за 7 дни на 2 ден със друг колега реших ме да пием по кафе влизаме в едно кафене поръваме си кафе и безалкохолни бармънът попита какви да са само споменах спрайт,кола,нещо подобно бармънът като се наостри е един поглед и казва no amaerica no cola no drinking cola Kim is no good no cola и така 2 минути и не пихме нищо само кафе за другите неща си правете сметка.

29

do 27

преди 10 години

Towa sa postanowki tochno za pred turisti.Predi godini chetoh putepis, na chowek, koito e bil tam po rabota i toi tochno towa obqsnqwashe - kak ima takiwa hora na mestata, kudeto na turistite e razresheno da se motat i zaduljenieto im e da suzdawat wpechatlenie, che jiwota e chudesen.Towa e edin mnogo bolen rejim, s ogromna propaganda za hwurlqne na prah w ochite.

28

лол

преди 10 години

До Анонимен"...и живеят както те рашават..." - баш, те в Северна Корея са стожер на демокрацията и спазването на човешките права :D

27

lol

преди 10 години

До АнонименКакви клипчета в ютуб, бе, пичага. Вождът им като умря ги даваха по всички телевизии как реват и припадат на площада от "мъка". Тия чужденци да не мислиш, че са ги пуснали с камерите по лагерите да се разхождат? Та това е държава, която получава ХУМАНИТАРНА помощ...

26

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 27Отивай в Северна Корея тогава... Затова всеки, който успее да излезе зад граница се моли на всички богове за чужд паспорт, нали бе ?

25

асд

преди 10 години

Изродените форми на комунизма, са перфектните системи за разни комплексарчета да си избиват комплексите. Така е било и тук, посредствените мързеливци са взели властта и са почнали да избиват комплекси над по-умните и работливи. Резултата е виден, потъваща икономика, липса на икономически и социален потенциал, пълна разруха. Така става когато глупаците поемат кормилото на властта, могат да се очакват само извращения и нищо градивно.

24

Анонимен

преди 10 години

В ютюб има много клипове за северна корея. Децата не изгеждат недохранени, напротив - весели са. Клиповете са от западни туристи които от скоро могат свободно да се движат и снимат. Обстановката е много скромна, но няма *** и е чисто, улиците са широки и почти няма коли. Хората нямат вид на измъчени. Тая статия е пълна глупост, като че ли хората не могат сами да потърсят от другане информация за северна корея.

23

Анонимен

преди 10 години

Снимането вече не е забранено, чужденците могат да ползват мобилни телефони и да снимата навсякъде. Статията е долнопробна пропаганда. СК е тотално изолирана с ембарго и санкции и въпреки това сами успяват да се изхранят, имат собствена космичеса програма - изстреляха спътник, имат и собствени междуконтинентелни ракети. Може да не е лукс, но на хората са осигурени храна, топло, жилище и медицински услуги. За последните години населението се е увеличило с 10 милиона.