15

are_kulata

преди 10 години

Какви са емоциите в кухата тиква на един обикновен, тривиален и неуравновесен ***,когато му кажеш, че ГРОБ е една от най-комунистическите партии в ЕС, структура, кадри и политика:1. Кратуната, ще се обърка, ще изпадне в мозъчен ступор и ще млъкне.2. Ще се ядоса, че го нападаш, ще изпсвува малко пяна и ще каже, че черното е бяло.

14

астра

преди 10 години

михалевски,не се прави на света вода ненапита. И вие сте крадци,като всички останали. Къде са авоарите на България,които нашите баби и дядовци изработиха през 45-годишното ви ,,управление,,. Превърнахте ги в луксозни имоти по целият свят.Не се правете на гръмнати,ами подавайте ОСТАВКА веднага.Мошеници гнусни.

13

памет българска

преди 10 години

И преди, и сега БСП е МАФИЯ!

12

леле

преди 10 години

В желанието си да ни смаете с цифри направо се оляхте: "122 договора на стойност, 351 млрд. лв"

11

ddt

преди 10 години

A te imat interes naistina vuv vsichki sferi da kradat - ama taka e kato sa prosti horata da glasuvat za teia da se opraviat sega !!!

10

mitova

преди 10 години

Факт е, че няколко фирми печелеха всички обществени поръчки. После ги възлагаха на "подизпълнители", които всъщност вършеха цялата работа, а парите ги чакаха с месеци, че даже и години....Много порочна практика! Дано се свърши с нея и да се даде шанс на малките фирми !

9

sokrat62

преди 10 години

па на тебе Димчо да ти кажа, ръждясаха ви лопатите 4 год. ама няма и да им падне ръждата, щото пари за големи инфраструктурни обекти идват само от Европа а пък тя на тройката нема да даде щото знае, че крадете и лъжете. Те така се прецакаха със царчето и тройката 2007г. че още *** рани и стотинка нема да видити. Дайте си оставката и не окелпезявайте ЗОП-а, че той и без това е калпав.

8

Криси

преди 10 години

БСП в момента с космическа скорост възстановяват и създават техни кръгове от фирми и схеми на действие с цел само собствена облага и разграбване на България и българите.Буквално за мигове се подписват договори,гарантиращи функционирането на схемите им за дълги години напред.И това е във всички сфери,където имат интерес.Като си опечат нещата може и да се откажат от властта,защото ще им е все едно дали ще я имат.А като има *** да им вярват и да ги търпят може и доста време да бъдат на власт.

7

sokrat62

преди 10 години

до архитект,темата е точно за комунизма и по-точно за шведската тройка в българската политика, става въпрос за обръчите от фирми на хидрото Доган, мазния Местан и Серльо хамстера.А "генезиса" те го измислиха за да могат само техни фирми да играят ЗОП в строителството на язовири, магистрали, пречиствателни станции и т.н. щото знаеха, че друг ще спечели изборите, така и пенсиите качиха в последния момент, така години те са олигархията и силните на деня, а народеца *** продължава да им гласува!!

6

Анонимен

преди 10 години

Информацията е точна. Въпросът е дали в момента не се нарежда същата схема, но с "нашите" фирми. Кога ще се направи един коректен и прозрачен закон за обществените поръчки?

5

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ЛИ МЕРЗАВЕЦ ЩЕ ГОВОРИ ЗА МАСТОДОНИ. А КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЗА ЗЕЛЕНОТО СТРОИТЕЛСТВО-ДЕЛО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ КОГАТО СЕ НАДУ ЕДИН ОГРОМЕН БАЛОН, ОГРОМНО СТРОИТЕЛСТВО ОТ КОЕТО ЗАБОГАТЯХА ТЕ А СЕГА ХИЛЯДИ МЛАДИ БЪЛГАРИ ПЛАЩАТ ЗАЕМИ И ОСТАНАХА ПАК БЕ ДОМОВЕ,ЗАЩОТО СТАНАХА ЖЕРТВА НА ЧЕРВЕНИ МАСТОДОНИ.

4

архитект

преди 10 години

Моля, темата не е за комунизма. Ако някой няма какво да каже, по-добре да пише под други теми. Там се изявявайте като кръчмарски философи. Факт е, че предишните обичаха големите фирми и мачкаха малките. И в проектирането, и в строителството. Питайте някой, който знае.

3

Анонимен

преди 10 години

Абе... вие комунистите нормални ли сте?????????4286 строителни фирми... ако в тях са включени и такива за вътрешни ремонти и други - ок, но ако е само за чисто строителство - какво толкова строят - мол до мола.А и според вас поръчките трябва да ги печелят разни, дето не могат да ги изпълнят, но затова пък са ви дали подкуп, така ли???САМО 80 били големите фирми... за държава от няма и 7 млн. това е СВРЪХ цифра. Ама на вашите хора са им спрели далаверите та хайде да си върнем пак както си беш

2

Богдан

преди 10 години

Мъка,голяма мъкаааааа,червените крадци изместени от други подобни,как да не ревеш, като си заварил празна ясла вместо очакваната каца с мед!

1

ddt

преди 10 години

Mastodont li e firmata na Vesela lecheva i Stoine, koito stroiat jilishten kompleks na bul. Bulgaria , znachi i vie ste v kiupa Mihalevski ! Dolu BSP !!