5

Анонимен

преди 10 години

само едно се чудя... как и по какъв начин ще се сбъдне пророчеството на Ванга, че последният американски президент ще е тъмнокож...

4

Анонимен

преди 10 години

***.Всички се раждали равни.Ми той що не се е родил равен с тоя със цайсите до него?Да ходи да и каже на Опра Уифни да му делне 50% от милиардите си.Нали всички са равни?Тва с равенството е по-голяма утопия от колкото всички утопии на света взети заедно.Даже произведени в завод предмети с машинна точност не са абсолютно равни.Няма равенство на тоя свят.Слънцето не е Луната,кокошката не е куче топлото не е студено многото не е малко.

3

Таня

преди 10 години

Нищо не става у нас, защото Мартин Лутър Кинг не само говори на тази акция във Вашингтон, но и се бори да осъществи "Имам една мечта..." Затова и го убиват след 5 год. Създава организации, движения, говори точно и ясно какви са целите и вижданията за развитие на гражданското общество, присъдена му е Нобелова награда за мир през 1964 год. А тук какво-някакви кресльовци със *** ще сменят статуквото... Никаква организация, не дай си Боже да решат да излъчат лидер, ще се изядат кой да ръководи!!

2

Анонимен

преди 10 години

Като не им харесва по корабите и в Сахара - достатъчно голяма е да ги побере всичките.

1

Анонимен

преди 10 години

i nie imame mechti, noooooooooooo koga li? sled 1000 godini. tia 22 god. nishto ne stana - ne po-losho stana, a po-hubavo???????