40

чичо пейо

преди 10 години

нека да обучават терористи-някои сладък божи ден пак ще са с няколко небостъргача по назад

39

Анонимен

преди 10 години

NISHTO NOVO POD SLQNCETO.VRATATA NA ADA E OTVORENA,NO SHTE DOIDE TOZI,KOITO NAISTINA SHTE RAZDAVA PRAVOSQDIE.VREME E DA SE VQRNEM KQM BOG.INACHE DRUGOTO E EDIN BEZSMISLEN I SUETEN JIVOT.....

38

bg

преди 10 години

Muslemite I iluminatite stavat vse po-nagli I po-agresivni.Kato budat iztrebeni 4e nastupi mir na zemjata.

37

дядо Данчо

преди 10 години

Изненада!Франсетата-пудела наСАЩ?И пушечно месо от бандити?Сетиха се американците друг да вади кестените от огъня!Нямали и наши интернационалисти от чуждестранния легион?

36

Шoп

преди 10 години

Не виждам причина да ме обиждаш, говорите глупости, после се сърдите, че ви се смеят. Нямам никакво намерение да се карам с вас, цитирал съм общоизвестни факти иправя съответните логически изводи, но вие предпочитате да обиждате, вместо да спорим като хора. От форум го обръщате на агиттабло. Това е глупаво.

35

Шoп

преди 10 години

До ЯнкоХем си ми смешен, хем ме е гнус от такъв безродник като тебе.Що за армия е това, в която стратегическите бомбардировачи се командват от някакъв ***?И върши глупости по време на война без знанието на върховния говнокомандващ?:)))Пък ти сигурно си по-умен от командващия на руската далечна авиация, така ли да те разбирам? Мухахахахахааа!!!

34

славянин

преди 10 години

Хубавото е, че маските падат една по една и става ясно кой какъв е и защо такъв е!

33

славянин

преди 10 години

Има ли още някой ''демократ'', който да не е разбрал кой подкрепя световния ислямски тероризъм!? Но като имам предвид интелекта на ''демократите'' мисля че има доста!

32

Янко

преди 10 години

До ШопО-о ***, колко си информиран и то от независими източници! Beati credentes! Знам всичко за тази война, ей така, любопитен съм. Самолетите, които руснаците загубиха (война все пак!), са свалени от украински ракетчици. А това, че някакъв *** бе изпратил и един Ту-22М беше нашироко обсъждано в руската преса в ругателно наклонение. Може да си видял и някое клипче с "героични победи на грузнската армия". Грузинците са симпатичен народ, но не им върви на главатари. Мишико си дъвче връзката.

31

hallfire

преди 10 години

Стискаме палци Иран...просто евреите трябва да се изчистят начело САЩ и Израел .Тези две страни трябва да се заличат

30

SS

преди 10 години

май тези "бунтовници" са обучени от янките (разбирай ЦРУ) не да водят "партизанска война" (всеки би се усъмнил доколко арабите са способни на такъв вид бойни действия), ами да правят така, че все едно някои други (а не те) уж е да употребил хим. оръжие...

29

Анонимен

преди 10 години

Да разбирам ли, че САЩ декларират по този начин, че стоят зад размириците в Сирия, най-вероятно и в целия арабски свят?

28

Ф.С.В

преди 10 години

Има един съсед на- Египет.Ливан и Сирия който всячески се мъчи да прави граждански войни в тези страни и да ги разрушава- уви планът им сработва и глупавите араби се избиват като зайци взаимно - химическите оръжия са повод да бъде намесена и САЩ - Накрая печеливши ще са главните координатори на тази кървава баня - Те ще вземат и Голиатските възвишения и Суец канал .може би ) ?

27

Шoп

преди 10 години

Пардон, коНфликти...

26

Шoп

преди 10 години

Какво значи продал се е?Не ви харесват фактите, предпочитате да си разказвате руски народни приказки.И защо изключвате това да е провокация на руснаците, те също имат интерес САЩ да затъват в комфликти. В Сирия съвсем легално има руски военни съветници.

25

Анонимен

преди 10 години

докато и последната кашерена *** гад не бъде утрепана като краставо псе на земята мир и справедливост няма да има

24

Анонимен

преди 10 години

И в България има *** *** като Шопа или се е продал за нещичко отгоре та се опитва да ни лъже. Истината е, че нещата в Сиря загрубяват

23

Шoп

преди 10 години

Грузинската армия никога не е била добре въоръжена, бяха нападнати вероломно от руските сини каски, нямаха никаква авиация и въпреки това свалиха за 6 дни три руски самолета и един стратегически бомбардировач. Както и да направят засада с катюши, в която изтрепаха над 1000 агресори. Самият главатар на руската банда беше ранен там. Мда, не четете независими източници.

22

Гошо

преди 10 години

До обективен"Открита военна намеса на Запада". Ей, ***, това не ти е електронна игра. Много ли ти харесва тази идея? Руснаците са корав противник - за 6 дни смляха една добре подготвена част от американската армия - грузинската армия. Самите американски инструктори бягаха, без да се обръщат, за?баваJки важни документи. Можеш да потърсиш в руската преса изповед на американски лейтенант от морската пехота за впечатленията му от руснаците в съвместни действия в Сомалия. А и БГ е част от НАТО!

21

Янко

преди 10 години

До ШoпО-о ***! На винарката пак й замириса на спирт и тя вече е готова с премъдростите си. Хайде на бас, passive gey, че Башар ще устиска! Главорезите от Саудитска Арабия, онази страна със срамното име, а сетих се - Катар, Йордания и къде без ч*ите, сториха огромни престъпления срещу Сирия и мирните граждани на тази страна. Жалко, че Франция се нареди до лешоядите. Спомнят си, сигурно, как Сирия е била тяхна. Била е, но никога няма да бъде! Да живее Русия - стожер на правдата и хуманизма!