11

typipros1

преди 10 години

До Мимикои според теб са независими медии ДУМА ТV7 Алфа или някои други

10

Karabas Barabas

преди 10 години

Защо им е хотел, след като терариум би им свърил по-добра работа.

9

az tam

преди 10 години

Колко е лесно с нашите пари ...

8

az tam

преди 10 години

Колко е лесно с нашите пари ...

7

Мими

преди 10 години

Този сайт се стреми да изкара това правителство в максимално лоша светлина, а полоьителните мерки, които съм прочела в по-обективни новинарски сайтове, никога не се споменават.

6

БГ

преди 10 години

НЕ ПАРЛАМЕНТА,НИЕ ГИ ДАВАМЕ,И МНОГО СА 240ДЕПУТАТИ,60СТИГАТ

5

sharan-bg

преди 10 години

И тъй като са на партиен принцип насадени там/ поне половината/, факт е, че и с 120150 човека ще се справят" говорещите лъжи". Те и ако са в залата всичките, всеки път поне едната трета спят! Следователно е задължително, да са помалко! Ама как ще стане , когато те го решават?! Да режат клона на който седят? Чак с такова "щастие" няма да те дарят нещастни електорален член такъв !

4

Анонимен

преди 10 години

Интересно ми е???Получават около 3000лв заплата, наем не плащат, храната им е на символични цени, разкарват се из Родината със служебен автомобил и още куп други екстри а в парламентарната зала я има стотина депутати я не.При всичките тези привилегии платени с народни пари би трябвало да са неотлъчно в залата.

3

дебел депутат

преди 10 години

Вдигайте цената на тока,мизерниците трябва максимално рационално да се обложат с данъци,не трябва да могат да дишат от високи сметки.Като ви увиличат цената на тока вие *** ще се научите на уважение и няма да мислите за глупости.Пенсиите трябва да се обложат с данък печалба,пенсии по високи от 150 лв не трябва да видите, заплата по голяма от 310 лв не трябва да вземате,все пак е криза мислете малко за икономиката на държавата.

2

Всъщност

преди 10 години

Честно казано малко е подвеждащо заглавието. Като прочетеш става ясно, че тоя половин милион не е за депутатите, а за гостите на парламента. Навярно не очакваме като дойде някой от Европейската комисия да го турим в хотел Шипка при проститутките. Малко ни е в повече популизмът май... Половин милион Серьогата ни го прибира с една обществена поръчка, така че нека там си фокусираме вниманието.

1

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ненаситни червени ***,ужким ги било грижа за *** дето ги докараха с автобуси,и ония *** пред президентството,тия ще ни изпият кръвта на бунт народе на Ботев и Левски да изметем тая анадоло-болшевишка мафиотска шайка...