4

Анонимен

преди 10 години

Служителите за които говори гн.Кюркчиев незнаеха и шланга да зглобят.А пожарната беше Една състояштасе един шофиор .А кн.Кюркчиев взе очастие Снимаки отбрани моменти с телефона си докато другите гасяха.А гн,КЮРКЧИЕВ беше заинтересуван повече от така наречения от него нерегламентиран паркинг и кънпинг сигорно заштото неможе даги таксува а там имаше повече коли и хора отколкото при НЕГО и ПРОБЛЕМА МАИ Е ТАМ,А не в ИЗГОРЕЛИТЕ ДЕКАР И ПОЛОВИНА ТРЕВА ПЕТНАИСЕТИНА ДРЪВЧЕТА НО ИНТЕРЕСА Е ДРУГ МАИ.

3

Кака

преди 10 години

Дали не бяха и 1500 декара не знам....Еее аман от преписвачи.Бях там и не повече от 3-5 декара са изгорели.Възможно е причинителите да са къмпингуващи, но странен е факта как трактора е стоял в бойна готовност и веднага е изорал.Случайности няма! Всичко е в полза на нечии интереси както винаги :(

2

Анонимен

преди 10 години

Пробваха с мутри и заплахи, после със сигнали до РИОСВ, накрая си изгориха горите, за да го припишат на гадните къмпингари... и накрая палатките пак там, завинаги:)

1

Анонимен

преди 10 години

и кай допусна нерегламентиран къмпинг в защитената зона Иракли. Иначе сме против да се строи, но да го усерем и запалим екологично проблем няма.