24

Анонимен

преди 10 години

Е какво като е с витла, летателните му характеристики са същите като на американския. ? Това ли ти е проблема? Реално погледнато, подобен комплекс освен САЩ, друга държава в света няма. Къде си тръгнал с тия неподковани копитца.

23

Анонимен

преди 10 години

До edin tam?Може би греша но аеродинамиката в днешно време е същатата като тази през 60-те както и тази отпреди 20 млн. години :)Значи формата на самолета не му пречи, виж съдържанието е нещото дето може да му промени ефективността. Пък и доктрината за стратетегиески бомбардировачи е бита карта - няма за какво да се подновяват. На руснаците не могат да демонстрират както американците че могат да пилеят пари на вятъра.

22

Виирджиния

преди 10 години

Интересно, Русия като е толкова слаба, защо Япония и САЩ не си върнат Корилите?)))) Или нещо ги е страх от 60 годидишните "кошници"!))

21

Виирджиния

преди 10 години

Да, много ги е страх пилотите))) П.С.Върни се малко към реалността и намали екшън филмите, мозъчето ти е много забетонирано. Истината е, че между Русия, САЩ и Китай има ядрен паритет, дори няма и да разбереш ако не дай си боже се наложи ядрената триада да се задейства, просто всички ние ще се изпарим доста бързичко.

20

Виирджиния

преди 10 години

Ха..хаа...това може да се окаже предимство, Х-101 с радиус 10 500 км, може да иска пилотът да я пусне по Тбилиси, а да уцели "по грешка" Ню Йорк, готиноо...П.С.А сега сериозно, ракетите СКЪД са проектирани изключително като носители на ЯО т.е. те никога не са били точни оръжия. Освен това на Ирак бяха продадени ракети с умишлено влошени прицелни характеристики, такива са оръжията за експорт, нямат общо с оригиналните руски образци. Не случайно бунтовниците в Сирия изискаха оригинално руско оръ

19

Виирджиния

преди 10 години

////Стига лъга бе Б2 може да носи на борда си крилати ракети AGM-129, които са с обсег 4000 км////Ха..ха..каква глупост! Е, ако намвалиш с 1000 километра може, но са само 8 броя AGM-129, стандартно В-2 носи 16 ракети AGM-158 които имат обсег едва 200 км. А Ту-95 носи крилата ракета Х-101 радиус на ракетата 10 500 км, Круговое вероятное отклонение от цели:5-6 метра..ха..хааа...супер, това означава, че Ту-95 само трябва да излети и от територията на Р-я може да обстрелва САЩ!

18

Вирджиния

преди 10 години

екакво официално представяне. Т-50 все още преминава изпитания, това е прототип, който се представя супер на този етап. Вече има няколко полета над Русия с презареждане във въздуха, самолетът излита от Владивосток и се преземява в Москва. Ракетите и въоръжението за него са също все още в процес на разработка. Реално защо руснаците да бързат?)))

17

Вирджиния

преди 10 години

Ха..ха..глупости, су-37 /су-35/ беше заложен като изтребител от поколение 4++. А Беркут беше летяща лаборатория за изучаване на нова летателна конструкция-обратната стреловидност. Като цяло този проект не е изоставен, обратната стреловидност има бъдеще, но е необходимо да се рашт някои проблеми свързани преди всичко с материалите, които е изработен фюзелажа.

16

Вирджиния до 18

преди 10 години

Ех, големи разбирачи от самолети тук...Ха..ха..Целта на стратегическата авиация е да нанася ракетни удари от голяма дистанция. В-2 трябва да се доближи на около 300 км от целта, а Ту-95 може да извърши пуск на крилати ракети от дистанция 4 500 км с мощност на ядрените глави от 500 килотона, което е просто ужас.

15

Влади-Мир

преди 10 години

До edin tam?"А иначе "красавеца" на снимката, е точно копие на американския ***(по ваше му) Ф22"Напълно съм съгласен с определението ти "американски ***";-)) Посочи ми нещо общо с ф-22. Това е все едно да сравняваш руски богатир с американска хомо-сексуална ***. Те затова му спряха производството, защото за нищо не става, даже и си задушава собствените пилоти. С-37 и Миг 1.44 са прототипи, не знам защо изобщо ги споменаваш(изглеждаш ми разумен човек:)пп с-37(СУ-47) е прекрасен

14

Влади-Мир

преди 10 години

"да не би да е влезнала птица, както стана с представянето на "супер" самолета т50 в Москва ...? "Не знам за каква птица става става въпрос, но красавецът(този на аватара ми) преминава всякакви възможни Нютонови граници(като му гледам последните изяви) и отива директно при Айнщаин в "теория на относителността";-))

13

Влади-Мир

преди 10 години

До edin tam?Предполагам знаеш, че имаме само 500 символа, които са ми крайно недостатъчни за да ти опиша всичките катастрофи на всякакви "Б-та недоразумения", затова ти оставям "удоволствието" да си ги провериш сам;-))

12

Анонимен

преди 10 години

До edin tam?Къде ги видя тия Б-1А? В коя страна са на въоръжение? Изготвили са 4 прототипа(един даже се разбил на 29 .08. 1984, жалко за пилота), разбрали са че не могат да направят свестен самолет и са преминали според възможностите си към много по-бавния Б-1Б;-)) Не се вдетинявай за скоростта на ТУ-160(ограничена е до 2000 км/ч)пп за снимката на Б-2 Спирит...., к'ва снимка, има даже клипче специално за ....Спирит оф Канзас от 23.02.2008;-))

11

Анонимен

преди 10 години

До Мюра 11И това е последното което чуват американските подводничари...

10

Влади-Мир

преди 10 години

До ...Не само най-бързия витлов самолет. Имат също така и изобщо най-бързия и голям стратегически бомбардировач - ТУ-160( 275 тона летящи с 2230 км/ч). Не е като каруцата Б1-Б, която се разби оня ден и може да развива само до 1448 км/ч.А ще се отнася до турбовитловите самолети, като гледам последните А400М, изглежда че от Еърбъс сега откриват технологията;-))

9

тт

преди 10 години

Щом японците са с янките ще ядат руския х.и.

8

Анонимен

преди 10 години

Разликата между ТУ 95 и Б 52 е, че единият е използван и продължава да се използва в реални бойни действия. Става въпрос за Б 52.

7

Анонимен

преди 10 години

До Влади-Мир - някъде бях чел, че при тестов полет ТУ 95 е развил най-високата скорост при хоризонтален полет 1011 км/ч.

6

Влади-Мир

преди 10 години

Това с перките, е най-бързия витлов самолет в света. Развива скорост до 925 км/ч, за сравнение наборът му - реактивния, 8 двигателен Б-52 вдига 957км/ч. Може да носи до 16 стратегически крилати ракети Х-55 с далекобойност до 2500 км.

5

Анонимен

преди 10 години

Това с перките, както и Б-52 влиза в бой когато е 100% гарантирано че в небето няма и 1 вражески изтребител. Как го виждате тази центрофуга с перки да припари в чуждо пространсво иначе? F-2 e сравнително нов самолет, ще го свали за минути, ако преди това той сам не падне :)