26

Анонимен

преди 10 години

А дано,че сега каквато визия има - остаряла соц. конструкция с циркаджииски купул и свърталище за наркомани и клошари в основите си + ***.

25

iАнонимен

преди 10 години

На който му харесва Централна гара....и социализма да ходи в Русия....там е пълно с такива сгради !!!Може да положи и доброволен труд за реновирането на седмоъгълния петохуйник пред НДК !

24

СМЯХХL

преди 10 години

До MM, когато ревяхте, че асфалта не се яде не се сещахте, че строителството на соц България е на основата на социалистическо робовладетелство. Жителства, държавни заплати според постановление, а не качество на труд. Безумни, Безумни, мегаломански проекти. Тотална национализация на земеделие и дребен и среден бизнес. Комунистите 2 пъти доведоха държава до банкрут. Виж децата и семействата на Живков - строителя, прокопсаха по негово време и след него. Всичко се плаща.

23

MM

преди 10 години

До БГ - не гледай тъпо!Не говори глупости, болшинството от българите живеят в построени по време на соца панелки и къщи. Пътищата с изключение на няколко участъка от магистрали са правени по соца. По-голямата част от индустриалните постройки и заводи за правени по соца. Може да се стараем да затрием какво нашите баби и дядовци са строили но голяма част от това все още ни трябва и няма изглед да бъде изместено с нещо ново скоро.

22

Monster cocky

преди 10 години

Каква файда като преди това 5 часа си се возил на гнусен влак...

21

БГ - не гледай тъпо!

преди 10 години

Бай Тошо колкото и да го плюете беше прав на времето като казваше:"Това, което аз съм построил, вие, идното поколение няма да можете дори да го боядисате"--Обемът на строителството в БГ след времето на Живков значително надминава този по времето на целия социализъм - въпреки кризата. Малко хора го знаят, но това е факт. Само новопостроените жилища, които купиха руснаците са към 350.000.Соца съсипа България за десетки години напред.С Гърция бяхме на едно ниво, а сега те са много напред.

20

до 27

преди 10 години

Нали точно това е целта - да се "усвоят" парите чрез "козметика". Кой ще ти строи модерна гара за 5 милионна България както 27 вече спомена?

19

Boris Zhelev

преди 10 години

Ako mozhe, bez smardelite bakshihi (taksimetradzhii), MOLQ

18

so

преди 10 години

Разстоянието София-Перник, което е около и по-малко от 30 км се минава за около 50 мин - 1 час. Те средна скорост на движение около и под 30 км/ч, което почти постигам с личния си... велосипед.Иначе от дете обожавам желизниците, но...

17

wc

преди 10 години

sofijanski e velik sofijanec kogato i da go ybiesh ne e kasno predi godini tam beshe ada za tragvashti i pristigashti kradjaha vsichko a vtoro raionno raboteshe vav tavi nasoka sas kypyvachite na dokymenti ot novotel evropa.imaikata si *** i *** kradlivi vnycite mi gledat na sever

16

Анонимен

преди 10 години

Там района е ***, каквото и да построят ще смърди !Да построят гара на друго място.....Подуяне , по-нормален район (за сега) за 200 пътника (дневно) достатъчна...

15

Драган

преди 10 години

Този цирей на соца колко милиона трябва да глътне ? През 10 години се правят скъпи и безсмислени напъни да се разкраси този соц обект целящ да покаже какво нищожество е човек !Като няма (качествени) влакове за какво ни е гара ???? По-скромно с общите пари !!

14

KeepWalking

преди 10 години

до 15Подлезите са отдавна ремонтирани ,не са като тея пред Софийския но са прилични....Кога беше последния път когато дойде в СФ?

13

Анонимен

преди 10 години

абе то ние светнахме отдавнаи кво ни грее че гарата ще светнеправилните хора ще вземат парите за ремонт и ще станат милионерипък бдж-тж го няма никакво няма и пътницив момента не това ни е грижата - не и на правилините хора разбира се

12

Mnogo dobre

преди 10 години

Гарата не е мръдвала от времето на социализма, време беше. Много е далеч от европейска визия.

11

Анонимен

преди 10 години

Няма ремонт дори и за милиард лева който ще научи хората да не се държат като ***.Да не пикаят по подлезите и градинките да не правят купища *** нито да не палят или просто разрушават нещата около себе си.Освен ремонт трябва да има камери пазачи и закони обезпечаващи солидни глоби за нарушителите.Или затвор с обществено полезен труд.

10

KeepWalking

преди 10 години

Как се казваше онова цайсато недоразумение ,дето беше министър при Царя....Николай Василев ли къв беше...още от него имаше проекти направо да се събори цялата гара и да се строи на ново.....и да бъде откровени,че сега комунистите ше строят с парите усвоени на готово от ГЕРБ за строежа на жп гарата,щото по Станишево време фондовете бяха спрени.......Ся колкото и да си комунист ,това е истината....

9

Анонимен

преди 10 години

Защо онези магазини долу останаха празни и вони на *** и урина?

8

www

преди 10 години

БРАВО ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ - ДЕЙСТВАМЕ СЪС СКОРОСТТА НА КОСТЕНУРКА КАКТО ВИНАГИ И ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ГО СЪОБЩИМ ОЩЕ СЕГА ???.

7

Hitler

преди 10 години

Още малко парички за черни дни да скатаят ***