46

До Парламента

преди 7 години

Това е режисиран спектакъл.Поредното престъпление към обществото на престъпния синдикат Лазаров,Наумов,Галипонов,Мойсев,Сиси,Шатката и ..........по -натам рязберете !!!Може да се досетите .

45

Анонимен

преди 9 години

OT LAZAROV PO PROS SEKRETAR NE SME IMALIPREZ CELIA PREHOD TAKAVA GRUPA NE SASHTESTVUVAPRESTANETE DA PISHETE GLUPOSTI

44

Безпартиен

преди 11 години

Замитат, Замитат ... , що не ги пипнаха по герберско време ами .... сега ! Не се знаят тия неща за тях из Пернишко ли? ... айде моля моля! Пак ако някой вярва ,че 5 голфаджии имат акъл да направят такъв професионален изтрел от стотина метра срещу Илия Павлов, че и после откриха стрелеца във водата с невъзможност да се разпознае по отпечатъци и лице....Абе хората не са толкова *** бее г-да управляващи!

43

Богдан

преди 11 години

Сега ако кажете че бай Васо е очистил и Илия Павлов направо ще му искам автограф,ний си мислехме за некакви международни мафиоти,масонски ложи а то пернишки винкели,ша падна,дръжте ме!

42

Безпартиен

преди 11 години

А , сутрнта Р.П. говори за завръщане на морала в БСП ...! Това ли имаше предвид :Д:Д:Д, хванаха някакви подизпълнители "войници"

41

Безпартиен

преди 11 години

В България нз да има осъден за поръчково убийство, който да е лежал дълго в затвора :Д! Смях смях! Ах защо не се изпълняват смъртни присъди ами се правим на "морални" !

40

Карамфил

преди 11 години

Утре Перник ще преименуван в Чикаго.

39

info.

преди 11 години

ВНИМАНИЕ!В този сайт има потъпкване на свободата на словото!Акаунта ми от dnes.bgго закриха защото публикувах извадки от печата по времето на Борисов.Щях да направя и такава извадка за Бсп и Сдс но хората от този сайт решиха че е опасно!Освен това,администратори от този сайт масово трият,не публикуват и коментират от името на чужди потребителски акаунти!НЕ СИ ПРАВЕТЕ РЕГИСТРАЦИИ

38

SEREGEI

преди 11 години

от детето до старика всички срещу болшевика

37

Тухес какес

преди 11 години

Пеуеник е българското Чикаго по време на 30 - те години. Станахме хамериканци повече от хамериканците

36

bvb ДО 35 никои

преди 11 години

Това казвам. България е с население колкото един голям град. Никоя престъпна организация не може да съществува без знанието и протекцията на тези които управляват държавата, а 20 години те са си едни и същи, само сменяват имената на някои от политическите партии.

35

FBI

преди 11 години

А бившия главен Секретар и Министър Бойко Борисов защо не е разкрил тези убийства , явно има защо ???????

34

еи

преди 11 години

Сега групата ще жтнесе някоя друга присъда.Ще припишат някое друго грандиозно престъпление.После дела,обжалванки.Заболявания и друти смекчаващи вината истории.Една две шматки ще си излежат присъдите.Останалите след няколко години ще с в нова схема.Все пак има нужда партията от пари.ДС добре знае да организира репресивния си апарат.

33

stoneg

преди 11 години

Тези всички работят за любимата партия нал така другари и другарки хахахахаха ама вече станаха неудобни и айде иначе 10 години бяха удобни-ДРАГИ КОМУНИСТИ.

32

владетеля

преди 11 години

ТОВА Е КОШМАР!!!УБИЙЦИ ЛИ СЪЗДАВА БЪЛГАРИЯ?КАК МОЖЕ ТОВА ДА ПРАВИ БЪЛГАРИН.ТОВА Е ТОЛКОВА ОТВРАТИТЕЛНО,ЧЕ ТАКИВА ХОРА КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОЛКОВА ДОЛНИ ДЕЯНИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВАТ.ТЕЗИ УБИЙЦИ КАК ТАКА СЪС ЛЕКА РЪКА СЯГАТ НА ЖИВОТА НА ДРУГИ ХОРА.ПИТАМ СЕ ТЕ ЛИ СА ДАЛИ ЖИВОТ НА ТЕЗИ,ЗА ДА ИМ ГО ОТНЕМАТ.ТОВА Е МНОГО ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕКА.УБИЙЦИТЕ -ТОВА НЕ СА ХОРА ,ТОВА СА ИЗВЕРГИ И ДОЛНА ***.

31

Анонимен

преди 11 години

От всички тия бандити , босове и мафиоти Маджо се оказа най умен

30

никои

преди 11 години

До bvbАбе голями шефове ама за кратко...А на голямите шефове шефа къде е сега .Нали народа казва и кръсника си има кръсник.

29

Трухильо

преди 11 години

И сега-кво...?Трябва да жаля баш бандита?Пфу......

28

станков

преди 11 години

Сега е ред на тартора и организатора на убйства на групата ; ОТЛИЧИТЕЛНИ БЕЛЕЗИ 54,55 ГОДИШЕН НА РАМЕНЕТЕ НЯМА ГЛАВА ИМА ТИКВА ПРИ ПОЧУКВАНЕ КЪНТИ ,,КУХА,, Е ИМА ТЪМНО АУДИ БРОНИРАНО ЖИВЕЕ САМ КАТО КУЧЕ ИСКА ДА СТАВА *** АМА НИКОЙ НЕ ИЗКА ДА ГО НАКЛЕЦА ЩОТО МНОГО МУ МИРИШЕЛ ГЪЗЪ

27

Tihomir1488

преди 11 години

Имат пръст и в преяждането на любимото шимпанзе на Цветанов / Ваньо Танов /