37

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО НА СНИМКАТА НЕ Е БИВШАТА ШЕФКА НА ЕНЦИОМ. МУТРАТА Й Е НА ТИПИЧНА ГЕРБАДЖИЙСКА ***, ДОСУЩ КАТО ИФАТА/ И Ф - ФИДОСКА/. ТАЯ ГЛУПАЧКА, ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДА ПОЧТЕНО РАБОТОТ, ТРЪГНАЛА ДА УГОДНИЧИ НА МУТРАТА БОРИСОВ И ДА УЧАСТВА В ДАЛАВЕРИТЕ МУ С ФАЛШУФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ. МНОГО ПРАВИЛНО ДА Я УВОЛНЯТ. НЕ МОЖЕ ДА ПЛЮЕ В КАНЧЕТО, ОТКЪДЕТО ЯДАТ. ПРОСТАЧКА ПРОСТА И ТИКВА ИЗКУФЯЛА.

36

kiki

преди 10 години

уволняват ги защото искат да си сложат техни хора които да казват 99% печелят комунистите както при Тато Що се отнася за новите отцепници-най после ГЕРБ се отърси от бившите комунисти като павелчо димитров от варна.ГЕРБ е партията която трябва да управлява!!!

35

иадсмо

преди 10 години

защо когато мен ме уволняват е нормално. винаги съм жертва на оптимизиране на състава или на структурни реформи .макар че съм един обикновен служител или работник.а пък тези *** калинки, румяни желеви дето орезилиха българия пред цяла европа и всичките назначени по политически причини като ги изпъдят и оревават орталъка ами мили мои аз мисля че меко пипат за всички ви такъв шут че чак на края на света да ви наритат

34

АНОНИМНА .

преди 10 години

И ПЕЕВСКИ ИСКА ДА ГЛЪТНЕ ЗАЕДНО С КМЕТА ГР. ПАЗАРДЖИК. НЕ СЕ ЛИ ЗАДАВИХА ВЕЧЕ.

33

TAKO

преди 10 години

Докога *** комплексари ще се изказват по важни теми - Боко тиквата и неговата подметка Бъчварова да си ходят да вадят картофи, че е вече време!

32

до 33

преди 10 години

Ти, ако искаш, и трътката му целувай, само употребявай единствено число за това действие.

31

DDD

преди 10 години

Ще му целуваме ръцете на Бойко да знаете.

30

ОХ,ИЗПУСНАХ

преди 10 години

СЛАДКИЯ КОКАЛ !! ОТНЕХА МИ ГО, ИЩЕ ГИ СЪДЯ !?!?!?

29

ЧАО БУДА !!!

преди 10 години

Важното за България е ,че вече простака Бойко не е във властта ! За днвего има само един път...този към панделата !!!

28

Анонимен

преди 10 години

При ГРОБ не е имало реваншизъм, там беше Бойковизъм в най-безумен вид - назначаване на Калинки и други "гадинки", способни само да крепят егото на Великият Дебел Негодник! А Бъчварова е имунизирана от срам, нали е била и тя при Бойко!

27

123

преди 10 години

ГЕРБ,като уволняваше,не бе реваншизъм,като назначаваше,наляво и дясно,"калинки",това не бяха политически назначения,народа казва,"криво седи,но право съди"все още,се коментира пристрастно,а това,пречи в политиката.

26

Анонимен

преди 10 години

Румито Бъчварова, на Бойко момичето за мокри медийни поръчки... ГНУС !!!

25

Анонимен

преди 10 години

Престанете да ни занимавате с глупости. Кой го интересуват думите на тази торба с л.***. ГЕРБ - в кереча.

24

аз

преди 10 години

До златкоТъй! Тъй! Вън калинките! Вътре пеевките!

23

Та така де

преди 10 години

Нали 69 години комунисти и отрочета управляват,затова в България ,,всичко е наред'',така казало и кучето,но ,,х.. що ли не ми е отпред''....Но все пак по нещо сме първи-най-висока смъртност,най-много емигрирали граждани,най-старо население,най-бедни в Европа,най-нещастни в света.Че като гледам тия всички,,най'',че ние сме за Гинес.Хахахахахахахаха,,Напред другари смело,ний виждаме вашето,, вeлико''дело''.

22

астра

преди 10 години

Ние сме ДАНСwithme, нас не ни плашат,нито дъжд,нито сняг,нито пек,нито жега,нито нощ,нито ден,нито жажда,нито студ ,нито походи през цяла България. Ние сме България. Ние ще победим. ОСТАВКА-веднага. ,,Управляващи,, станали сте за смях,дискредитирани сте пред целият свят.ОСТАВКА.

21

Иво

преди 10 години

До ГражданинАбе *** я кажи какви безобразия се натвориха за 4 години? Ама подробно и с имена. Щото *** дето са от 2 месеца на власт само за 2 месеца ги натвориха едни дето с години ще има да се чистят. Аман от промити мозъци, които не могат да мислят а само повтарят в захлас каквото са чули по телевизията или каквото са им казали от позитано. То не бяха подслушвания, фалшиви бюлетини, авторитаризъм, диктаторство и какво ли още не. Нещо да е доказано до ден днешен? Нищо, нищичко! Сиктир.

20

златко

преди 10 години

Уволнение за тъпите гербаджии!до крак!До един!ВЪН КАЛИНКИТЕ!

19

Даааааааа

преди 10 години

Точно така,има толкова много частни комунистически агенции,та да остане една държавна.Нали това е целта на държавата-унищожаване на държавните институции.Единствената комунистическо-частна държава.

18

Killer

преди 10 години

Водещ: Технопаркът, каква е там историята с Технопарка, кое е нещо, което трябва да ни смущава?Румен Петков: Първо на 30-ти септември Технопаркът трябва да е готов, ние още нямаме проект и това е огромна вина на служебното правителство. Пак казвам, ние сме се вторачили в правителството Борисов. Какво ще се говори след време за това правителство? Кой беше Цецо Цветанов? А един функционер от времето на Веско Маринов. Служебното правителство нанесе ужасяващи поразии и Технопарка е една от тях. 1