98

megi 55

преди 10 години

Уволнявай Миков,уволнявай ! Сега ти се е паднало, но да знаеш,че каквото посееш,това ще ожънеш!!!Идва и твоя ред,не се съмнявай в това!!!

97

да

преди 10 години

Миков, оставка!

96

Анонимен

преди 10 години

До Анонименнай-голямото статукво в България е НЕсоциалистическата партия в съюз с ДПС -колко години са на власт? т.е. те никога не са били извън властта.

95

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 105Стига с тези жалки опити на малцинството да наложи волята си над мнозинството! Едно е НЕ ХАРЕСВАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО съвсем друго е НЕЗАБАВНА ОСТАВКА. Последното е откровен опит да се закрепи статуквото, само дето със слаба надежда Костоваците да влезнат през задния вход в Парламента, а и някои наивници си мислят че Герб ще се спаси и върне на власт. Със силните си викове ' уж протестиращите' всъщтност заглушават опитите да се организира нещо ново и стабилизират олигарсите

94

Жоро

преди 10 години

Ей, страхливи *** тия, тройните, чистят наред....Пак няма да е на тяхната. Социологията им може да поизлъже, народът - не.

93

Анонимен

преди 10 години

68 ДНИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМА НЕ САМО В СТОЛИЦАТА, а и в десетки градове в България, но никоя БГ-медия не ги отразява; От началото на протестите в редица големи градове в цяла Европа, САЩ, Канада, Скандинавските страни, Австралия нашите сънародници организират всяка събота и неделя протести против кабинета на Орешарски и управлението на БСП,ДПС,Атака, но медиите в Бг също не ги отразяват. Умишлено се създава впечателние че протестите са само в София.

92

Венелин

преди 10 години

Тази не е за уволняване, а за затвора. Но и уволняването на чиновници, особено по-масово не е лошо - те папкат от нашите пари. Гербистите, като толкова си ги харесват, да им плащат. За съжаление при всяко уволнение скачат да ги бранят. Истината е една - администрацията трябва да се съкрати поне с 1/2, ако не и с повече.

91

Анонимен

преди 10 години

давай Миков!!! давай!!! с тоя интелект на сиво кулско *** далеч ша стигнеш...

90

Анонимен

преди 10 години

Ще бъде по-лесно да кажат, кой още не са уволнили, къде не сложиха обратна парична връзка! Галъп им е на сърцето! С памук им взима парите! Е, сигурно и дава!

89

Червени социолози и

преди 10 години

Червен Кольо("социологът" Кольо Колев) е червен, защото е пияница и защото е комунист. Когато си комунист и пияница не можеш да бъдеш обективен социолог. След като народният гняв събори яловото червено правителство на Орешарски ще настъпи момента когато такива червени ***, които дезинформираха умишлено и целенасочено 23 години обществото в полза на БСП скоро ще бъдат съдени и ще намерят мястото си зад решетките - включително Червен Кънчо(Кънчо Стойчев) и "пудела" на Виза Недялкова - Андрей Райчев, Т.Буруджиева,както агент Бор(Тошо Тошев) и неговата вярна слугиня медийната па*авра Валерия В

88

краят на БСП

преди 10 години

Това е краят на БСП, такава каквато я познаваме. Това, което може да очакваме оттук нататък, е още по-крайно отрицание на това управление и разширяване на обхвата на протеста, защото на все повече хора им е ясно, че това е една самозвана власт, която настоява, че по някакви причини всички трябва да и се подчиняват.

87

червени лъжи

преди 10 години

И каква стана тя ? 300 хиляди работни места щяхме да откриваме, пък започваме със съкращения ! Здравеопазване, миньори-да се готвят БДЖ и останалия електорат, и то още първите 2 месеца!

86

ааа

преди 10 години

Много си нагал и безочлив Миков. Бабките може да ти вярват, но не здраво мислещите хора. Коромпиран си ти. ***. Кои заблуждаваш ? Мръсни бесепари, народни предатели вървете си.

85

стив

преди 10 години

Така ли ще переш пари Миков - с коя агенция. Брей колко си принципен. И мислиш, че хората не усещат замисала ти. Ще наливаш пари на някоя агенция, а тя на тебе. На бедните анкетьори ли завидя. ***. Тези пари за които се споменава са раздадени на анкетьорите не са отишли в джоба на служителите. С тези изявления може да заблудиш пенсионерките т.е твойте хора но не и интелигетния българин.

84

sls

преди 10 години

Ами така ще е, като казват истината така ще е. Ако бяха казвали, че БСП водят пред ГЕРБ и останалите с 20% сяга нямаше да уволняват никой. Ето вчера ГАЛАП тръбят, че БКП са водеща партия и очаквайте правителството да подпише с тях договр за дългосрочно сътрудничество.

83

Гост

преди 10 години

А бе, я направо да уволни общественото мнение. Ако може.

82

Анонимен

преди 10 години

тези анкетьори бяха такава досада по телефона питат разпитват и на една *** като и казах че съм над 70 години тя нахално каза защо отговаряш а аз е питах ... защо питаш . майната им ще ходят в затвора за по една заплата и да звънят колкото си искат.

81

megi 55

преди 10 години

НЦИОМ и екипа му са поредните неудобни премахнати от пътя на тройната коалиция! И де да беше само това! Колко още неща се вършат задкулисно.Жалкото е,че народа ще го разбере много късно!Капана ще щракне зловещо и отърване няма да има!

80

Анонимен

преди 10 години

Долу БСП

79

хахах

преди 10 години

Влаха си е влах-- едно врем с РУМЕН ПЕТ. ВЛАХА започвали денят с една бутилка водка така отговорино работели и към обед почвали друга!*** тва по времето дето ГЕЙ станишев беше с новата си приятелка АЗЕР МИЛИКОВ дето му подали ИНФО СИСТЕМИ с 14 000 ЛВ ЗАПЛАТКА !!!нищо не става от тия освен да крадът от държавата и да лъжат най безотговорно! протестите срещу тока бяха за НАМАЛЕНИЕ С 20 НА СТО И РЗАБИРАЕМИ ФАКТУРИ и какво стана ....