182

Го

преди 10 години

Герб се разпада. Прекрасно.

181

american boy

преди 10 години

За предателите само нож или куршум.

180

Анонимен

преди 10 години

68 ДНИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМА НЕ САМО В СТОЛИЦАТА, а и в десетки градове в България, но никоя БГ-медия не ги отразява; От началото на протестите в редица големи градове в цяла Европа, САЩ, Канада, Скандинавските страни, Австралия нашите сънародници организират всяка събота и неделя протести против кабинета на Орешарски и управлението на БСП,ДПС,Атака, но медиите в Бг също не ги отразяват. Умишлено се създава впечателние че протестите са само в София.

179

plamen70

преди 10 години

XAXA EMO FASA MIRO MARSHATA VZEMETE I MISHO SHAMARA NAI GOLEMITE BOKLYCI PRAVIAT PARTIA:) PARTIATA NA MARSHITE CHE VI I OTIVA

178

ес

преди 10 години

абе този ,няма ли да го вкарарат в затвора

177

Наблюдаващ

преди 10 години

За този мазен,комплексиран престъпник няма да гласувам.Яде с двете бузи 4 години сега завърта *** си пак да търси власт.Няма морал.Обвиняем партия създава за да ни управлява.Наглост безобразна!

176

атомника

преди 10 години

до NIKO 11111 хора има но трябва да намерим форма на обдинение и да започним борбата спрямо тази *** от паразите които от 1944 год. скубят и оскатяват народа. ако вие жалаите да споделим по тази въпрос то маже да ми се обаедите на тлф. 0876322431 костясин събев гр.пловдив ул. гладстон 8 ще ми бъде приятно. моите уважения.

175

Боби

преди 10 години

Не се заблуждавайте.Те пак са си същите.

174

Гражданин на РБ

преди 10 години

Емблематично за ГЕРБ.По обективни причини, ги чака подобна (НЕ същата) съдба като НДСВ. Няма как да е същата, тъй като в тая нашата *** държава, ченгетата са мнооого повече от царистите.;-)

173

muzaka

преди 10 години

Присъствах на деня когато в народното събрание гласуваха правителството на емблематичния център нападател на Бистришките тигри.Та ,през далечната 2009г. видях с очите си как този нехранимайко не можа да отвори вратата на мерцедеса която го чакаше след полагането на клетвата./? факт/Наложи се шофьора да слезе и да му отвори вратата. Тогава бе на не по-вече от 65кг.Обзалагам се на 10 л.отлежала ракия , че сега не е на по-малко от 75кг.Моля за мнение от антрополог.Давам каса бира.

172

nerez

преди 10 години

За кви партии говорите? Не парти ,а ГЛУТНИЦИ

171

az

преди 10 години

Е те тоя те *** дето е на снимката е за затвора, а той партия ще ми прави. Рецидивист!

170

Жорж!

преди 10 години

Буде, хитър си Андрешко .... Щом не те щат опозиционерите, ти ша си направиш орталъшка опозиция да ти е патерица ....

169

Будето, хитър е

преди 10 години

Миро Найденов прави ново ГЕРП....Ясноооо, Буда си прави патерица ГЕРП-2, за да оберат и тия избиратели дет мразат ЦЦ и ИФ, а може би и ББ .... и после хоп патерица... на ГЕРП-1..... Да сте чули лоша дума против Борисов от тия "организатори"..... . . . . . А ГЕРП е БОЙКО и БОЙКО е ГЕРП . . . . некой да не го знае! Не подценявайте Будето, хитър е кат жълто теле. . . . .

168

И как така

преди 10 години

господата журналисти днес не са пуснали снимка на любимеца си Борисов. Не ни е интересно без него, няма с кого да се заяждаме, не че ни е приятен, но някак е скучно без нашия ***. А този на снимката - ами... хили се добре,не че има какво да каже.

167

Анонимен

преди 10 години

Колко ли платиха на МИРО МЪРШАТА да разцепи ГЕРБ .Това лакамията няма граници.

166

код червено

преди 10 години

НОВАТА ПАРТИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА "МОДЕРНА СТАРА ПЛАНИНА''. ***!

165

Е, иииииииииииии ??

преди 10 години

Като пишете по форумите, че политиците са мошеници, крадци и т.н. ще се оправят ли нещата?Кучетата си лаят, а кервана си върви.Според мен решението е: Удри, бий и пак бий, докато от страх никой не ще да се цани за политик. С други думи чичко Линч, но в България.Но нали всеки е СИЛЕН и КОРАВ пред компютъра, особено като в графата ИМЕ пише Анонимен, пие си биричката и псува ИЗЕДНИЦИТЕ.И докато сме така "силни" мошениците ще стават политици, а ние ще ги псуваме.

164

до баста

преди 10 години

Баста,ти сериозно ли мислиш,че тия роящите се като грабнат властта не се ояждат ,не натрупват толкова пари,че ни е бедна фантазията за врътките,които ни спретват за да крадат Я,погледни Миро Мършата и новата му любовница що материални натрупвания изпедепцаха,що наглост демонстрираха.В същото време има пари и за семейството си да го "изкара"зад граница да живеят,а хората нямат хляб.Тези чудовищно нагли крадци трябва да влезат в затвор,а не да правя партийки

163

Анонимен

преди 10 години

Ммммм тези *** няма кой да гласува за тях а и се видя , че са гнусни партийни функционерчета, не стават за никакъв к*р! Но виж за поддръжниците на ГЕРБ, липсата им ще е положителна.