187

gost

преди 10 години

6то ви няма в лове4 на ефир цяла седмица

186

ANONIMEN

преди 10 години

Спрягат се различни личности, които ще поемат поста изпълнителен директор на тв7, но засега Бареков опроверга всички спрягани лица.

185

анонимен

преди 10 години

Сега гледам,че спрягат Любен Дилов -син за изпълнителен директор на тв7, но Бареков опроверга това преди няколко дни. Който й да стане изпълнителен директор ще стъпи на солидна основа-телевизията е с висок рейтинг.

184

анонимен

преди 10 години

Бареков няма да е шеф на тв7 през септември, но затова пък ще е с политик и то с доста адекватно движение-на народа.

183

mitova

преди 10 години

Успех, Бареков!Жалко за тв7 !

182

Избирател 1

преди 10 години

Това четиво е за наивниците които с увиснал език гледаха "сензационните" репортажи на Бареков и репортерите му от медиите на Делян Пеевски води, а след това се опитваха (включително и тук) да дават акъл и да защитават (като любимият им герой Матросов) тази журналистическа ***."Не сте народ, ... не сте народ, а *** ... туй ще кажа и с това ще свърша !"

181

kosta

преди 10 години

Не вярвям на ушите и очите си.Боже колко наивен народ има още.След толкова години на лъжи,предателства,откровен грабеж и какво ли още не.За 50 години от 1944 год. комунистическата партия и върхушка нанесоха непоправими щети върху психиката и морала на бълг.общество съизмерими с тези от турското робство.Не са ни нужни партии да ни "опраят" а ни е нужен силен и повсеместен граждански контрол.

180

gost

преди 10 години

какво става с италиянското парвенствто ве4е по4на трябва ли пак да гледаме ма4ове на нета онлине

179

Мила

преди 10 години

Освен да му пожелаем успех и да го предупредим да си опича акъла, защото в БГ не се знае знае ли се в политиката, нема кво!

178

анонимен

преди 10 години

мисля,че Бареков ще се изяви като добър политик, защото добрите политици се виждат отдалече -още преди да влезнат истински в политиката .Има необходимият и усет, и морал ,и политически критерии. За разлика от повечето ни политици-които нямат вяра и идеи, Бареков знае към какво върви и по какъв път да го направи.

177

Chao4

преди 10 години

Не винаги съм одобрявал всичко което Бареков прави но в последно време ми прави добро впечатление и забелязвам че хейта по негов адрес е малко преекспониран и необективен.

176

Бай Ганьо

преди 10 години

До Пешо:Моята ценностна система си е много добре, за разлика от твоята! На кого предлагаш да симпатизирам? БСП, ДСП, ГЕРБ, реформаторски блок? Нима тия са по-добре от Бареков? Айде ти първо се консултирай с психиатър, ама някой по-надежден и тогава ми давай съвети кое, как и защо!

175

кръвожадната

преди 10 години

Гледам събрали са се хора без работа тука и си викам, трябва да им се помогне, да си бездействаме групово!Тя работата е *** дума и без това четвърти ден не ми се бачка, значи е четвъртък...

174

krasimira.ilieva

преди 10 години

Нормален и очакван е този ход. Той поне разказва за плановете си и не крие нищо от живота си, както се случва с политиците в държавата ни.

173

iv.s.geo.7

преди 10 години

До да бе даДълбокомислено изказване, шъ знайш!

172

Mor

преди 10 години

До азЗа журналист според тебе не става, според други става - не генерализирай. За политик - нито ти нито някой друг знае дали става, че още нищо не сме видели. За гея, бея и злодея, че са за затвор като гледам май на 90% сме съгласни, ама има нужда да добавим и пожарникаря за цвят. Що се отнася до електората на тоя и на оня, замисли се малко, че тези хора са част от твоя народ и им е конституционно разрешено да гласуват и за марсианците, ако им душа сака!

171

да бе да

преди 10 години

Този е достоен само за партията на нищожествата, именуващи себе си отцепници от ГЕРБ И ЗАЕДНО НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ.

170

аз

преди 10 години

Това *** не става нито за журналист, нито за политик. Да се хванат със събратята си гея,бея и злодея и обслужващата ги ***-"острието на БСП" И ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА. Този електорат ли ще го избира/ НА бсп,ДПС И аТАКА/, които събираще, докато обикаляше България като зешетарска ***?

169

Гого

преди 10 години

Господата управляващи под строи в колонка по един и в затвора.Надявам се че това ще им се случи ако този амбициозен журналист навлезни в политиката.

168

оптимист

преди 10 години

Несъгласните и плюещите по Бареков има от какво да се страхуват.Явно ще раскажи играта на тяхните идоли.Идоли които розпродадоха България.