17

Денислав

преди 10 години

За колко още преврата и убийства има да признават... Колко президенти и политици са убили за петрол и територии. Американската външна политика е много "мръсно" нещо. Богатството на американците се трупа на гърба на бедни народи, ограбване на ресурси, отпускане огромни заеми с цел "икономическо робство".

16

Знаещ

преди 10 години

Правилното име е МОСАДЪК. По време на неговото управление Иран е бил демократична и светска държава. След свалянето му шах Мохамад Реза Пахлави устройва касапница за ляво настроените хора и особено на привържениците на партия ТУДЕ. Много интелектуалци емигрират. Зад всичко стои ЦРУ. Но и англичаните!

15

до Kreti

преди 10 години

Абе , ами кой сложи на власт Бабрак Кармал в Афганистан? Операцията и до ден днешен е в учебниците за сваляне на легитимно правителство. И като военна и като политическа. Ти или си много малък, или пишеш само по задание. И май *** си ти.

14

страшния_съд

преди 10 години

КОЕ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ МЕЖДУНАРОДЕН ВАЛУТЕН ФОНД И ЕВРОПЕЙСКА ЦЕНТРАЛНА БАНКА КОЙ Е СРЕЩУ ТОВА ЗЛО ЕДИНСТВЕНО АТАКА КОЙ Е ЗА ТОВА ЗЛО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ

13

patica s laina

преди 10 години

Ако СССР беше завладял Иран, със силата на комунизма щеше да унищожи религиозният фанатизъм и днес нямаше да има ислямска революция и фанатизъм. Жалко че са попречили на СССР. Бившите съветски републики със мюсюлманско население са изцяло светски, повечето от тях пишат на кирилица.

12

patica s laina

преди 10 години

А за революцията на Хомейни кой е виновен?

11

Някъв от България

преди 10 години

Каква ирония. САЩ са държавата погубили най-много демокрации по света!

10

Анонимен

преди 10 години

Мухамед Мусадек е премиера на Иран ,който пръв заявява ,че иранския петрол и газ принадлежат на народа на иран и започва да разгонва чуждестранните компании които в 90 % са еврейски,маскирани като(западни) компании изпомпващи петрола и природния газ на Иран,за ужас на цион днес Иран (на езика на фарси страна на Арийци) е ядрена и космическа сила която сама си добива природните богатства и успешно се противопоставя на ционистката чума .Успех на братския ни арийски народ на Иран!

9

don

преди 10 години

в България не е ли същото .бойко до сега защитаваше американските интереси . Неговия покровител се издъни и го пратиха в Афганистан . Той се чустваше като губернатор.Сегашната посланичка е по опасна от предишния гей. Тя има много опит Босна , Косово , Турция. В момента си мълчи но тези митинги на онези лумпели е под тяхна диктовка.колко пари им дадоха и на новите уж реформатори. Ако изгубят България край с тях на балканите. И в момента ни източват като пиавици. англичаните са същите

8

4321

преди 10 години

Това е само капчица в морето от преврати, войни, кръв и насилие организирани от ЦРУ. Дали ще си признаят за фалшивата война във Виетнам, инвазиите в Гренада и Панама, или саботажа на 11-ти септември, където избиха хиляди невинни хора?

7

gtf

преди 10 години

колко прилика има и с нашата страна... ограбват ни ежедневно - ресурсите ни, труда ни и най-лошото - кадърните младежи.

6

Анонимен

преди 10 години

МАМИЦАТА ИМ АМЕРИКАНСКА! НАЙ-ИСКРЕНО ГИ НЕНАВИЖДАМ, ГНУСНИТЕ, НАГЛИ, МАЗНИ И БЕЗКРАЙНО ЛАКОМИ АМЕРИКАНСКИ ТЪРТЕИ!

5

Борис Болкан

преди 10 години

Хич недейте мисли, че е много лесно САЩ и Британия да спрат да измъчват по-малките народи по света! Това са изключително агресивни, мощни, жестоки и лицемерни държави. Всичко друго за тях е тор. Вижте как купиха медиите у нас и се води неистова пропаганда против Русия, против Иран, против Китай - против всичко, което може реално да им се противопостави. Мосадък е бил един честен и патриотично настроен човек - такива не се търпят.

4

Анонимен

преди 10 години

До ДанаилКолко добре ги представи! Тепърва ще си вкарват автоголове тези Демократични Дяволи. Да не забравяме, че петролът не беше единствената опция за развитие на днешния Свят, в който живеем. Енергия може да се произвежда от коноп, изключително евтино и почти от всеки на Земята. Интересен факт за читателите - Купето на първата кола на Хенри Форд е било направено от конопени влакна, пъти по-здраво от съвременните купета.

3

DJERI

преди 10 години

CRU SIE PRIZNALO ZA 1953 GODINA A OT TOGAVA DO 2013 GODINA ZA 70 GODINI O6TE KOLKO LI PO SVETA E IZSRALO CRU,NO 6TESE RAZBERE MNOGO PO KYSNO.USA IMPERIQ NA ZLOTO TVORENIE NA DQVOLA.

2

Kreti

преди 10 години

Колко има още да признава американската *** не е истина Афганистан, Ирак, Либия, Сирия , Египет и това е от последните 10 години ами преди това Атомна Бомба върху цивилни, химическо оръжие в Виетнам и Ирак и ...........................

1

Данаил

преди 10 години

"С това разгневява Лондон..." Решаваш, че искаш сам да си ползваш петрола и веднага "някой" се разгневява- колко познато !Един ден ще поискаш да си отвориш хладилника и от там ще излезе разгневено ЦРУ и ще те изгони от апартамента ти "в името на демокрацията"!