7

КИРОНКИ

преди 10 години

ТЕ ТЕ БУЛКА,... МАФИЯ!

6

Stealth

преди 10 години

Не казвате, кой ще изхвърли държавата от БТК. Това е втората по големина банка в Русия VTB, както и Цветан Василев, собственик на КТБ, който е бизнес партньор с Делян Пеевски, протеже на Ахмед Доган. Втората точка в дневния ред е преобразуването на БТК от акционерно дружество (АД) в еднолично акционерно дружество (ЕАД). БТК вече няма да се търгува на фондовата борса, тоест ще се манипулира от 1 човек и неговите приближени. Демокрация ли? Не, по-скоро плутокрация, колеги.

5

БГ

преди 10 години

Както се отказа от държавно участие в ЕРП-та ли,познат комунистическо-тиквенски похват

4

val 789

преди 10 години

България-единствената страна в света,където държавата не разполага с никакъв вид собственост или съсипване с цел приватизация в отрасли касаещи НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ като енергетика,съобщения,добив на горива и ценни метали!!!! Може ли някой да ми каже КАК СЕ ПОГАСЯТ ВНОСКИ ПО ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ЗАЕМИ,КАТО НА ПРАКТИКА ДЪРЖАВАТА Е ФАЛИРАЛА Т.Е.НЯМА СОБСТВЕНОСТ И С КАКВО СЕ ГАРАНТИРАТ ЗАЕМИТЕ СЛЕД КАТО НЯМА ТАКАВА!! Гаранция са парите от фискалния резерв ли,от Сребърния фонд или парите за здраве!!!

3

grigor99

преди 10 години

Цветан Василев е успешен бизнесмен и много добър банкер и ще се справи отлично с БТК без намесата на държавата, аз вярвам в способностите му и вярвам, че няма да предаде доверието на хората.

2

......

преди 10 години

Тази чорба, казват я забъркало служебното правителство.... То е ясно, че държава няма, няма оттдавна...Колония сме, както твърдят някои.

1

1

преди 10 години

То имали държава вече?