11

;

преди 10 години

Наглите фоторепортери са го снимали човека както се вижда от снимката в гръб и страни, без да ги види, крият се и след това правят сензации на негов гръб. Оставете хората да си живеят живота на спокойствие.

10

Анонимен

преди 10 години

Очаквайте станишев да се появи на учебен велосипед, защото няма дупе за градския транспорт.

9

горски пътник до В

преди 10 години

Лошо няма. Янаки Стоилов, ако наистина се вози в автобус, много хора, които искат лично да си поговорят с него около изказванията му, ще посетят линията, по която се вози. Кой номер автобус ползва?

8

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам защо да е учудващо, че бивши министри или известни хора се возат с градски транспорт. В Лондон хора на много високи позиции в международни корпорации и изобщо всички т.н. "юпита" ходят на работа с метро, просто защото е по-бързо и удобно. А при нас е срамно да се качиш на метро или трамвай, защото трябва да си покажеш X6-цата...

7

Джаро

преди 10 години

Нали все питате кой да е на власт. Ето ви един реален пример. Има много като Комисар Попов свестни хора. Но сега лошите са на мода, защото е по-лесно, но безсмислено. Сегашните лидери ще бъдат един лош момент в бъдещата ни история. Никой няма да ги помни. А ако ги помни ще е само с лошо.

6

catenaccio

преди 10 години

аз чакам Местан да се качи в Икарус!A Developed Country Is One in Which Rich People Use Public Transport

5

В

преди 10 години

Брех, каква новина! То и Янаки Стоилов се вози всеки ден в тролея и кво? Хем е депутат от 20 години.

4

Стефанов-29

преди 10 години

Не виждам нищо лошо да се вози в гр.транспорт. Друг е въпросът, че някои граждани се впечатляват от това.В чест на истината трябва да се подчертае, че всички докоснали се до управленската структура на държавата стават "специални" и дори не знаят за какво иде реч. Това е особено лошо, защото в крайна сметка от тях зависи какво ще бъде състоянието на градския транспорт. (Някои го наричат "адския" транспорт).

3

gun

преди 10 години

евала на комисара много здраве и хубави роли

2

Анонимен

преди 10 години

Вижте само какви неща ни правят впечатление, един нормален човек ползва градският транспорт, защото останалите се мислят за нещо повече и го смятат за обидно да се возят с "простолюдието"

1

Жорко

преди 10 години

Може да разучава нова роля, да речем на кондуктор...