9

!!!!!!!!

преди 10 години

"Исус му каза: Аз съм пътят и животът и истината;никой не дохожда при Отца,освем чрез Мене." - Еванг. от Йоан 14.6

8

Honorik358

преди 10 години

До Мюмюн АрамисМюмюне,какво да те упрекнем,като си прав?Знаеш,че евреите са били Божий народ и Сам Господ ги е извел от Египет и е бдял над тях.А те какво?Само негодували,роптаели против Него,а мнозина от тях взели да служат на езически идоли.Чел си предполагам колко пъти са били в плен и под разорение-първо роби в Египет,след това Асирия унищожава Израилското царство,а Вавилон Иудея,след това ги владее Антиох,после Рим и след около 2000 години си създават днешната държава Израел.

7

Honorik358

преди 10 години

До анонименНе само сме *** и невежи,ами злобни и завистливи,затова положението ни е толкова лошо!Ама какво ни е виновен Св.Иван Рилски за това?Ние сме си виновни!

6

Мюмюн Арамис

преди 10 години

Егати туризма- тоя къде ли не сте го мъкнали след смъртта му?! Не съм христианин и моля не ме съдете, но мисля, че не сте се освободили от турското робство- съвременните събития го доказват, а и с тея мутро-чалга панаири той светеца и да иска да ви помогне има поне 100 причини да не го направи. Щом сте допуснали такова отношение, значи с нещо сте го заслужили! Аз съм палестинец, и ви честитя празника!

5

анонимен

преди 10 години

КАК ДА ВЯРВАМ, ЧЕ Е ПОКРОВИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО СЛЕД НЕГОВАТА СМЪРТ БЪЛГАРИЯ ПАДА ПОД ТУРСКО ЗА 500 ГОДИНИ, ПОСЛЕ РАЗДЕЛЯНЕ, ПОСЛЕ ГЕРМАНЦИ, РУСНАЦИ А СЕГА 23 ГОДИНИ НИ УПРАВЛЯВАТ МАФИОТИ И ТО НЕ САМО КОМУНИСТИ А ПОСЛЕ ЦАРИСТИ, ДЕПЕСАРИ, ГЕРБЕРИ, СИНИ И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ А СЕ МОЛИМ НА ПОКРОВИТЕЛ ДА НИ СПАСИ, КАК ДА НИ СПАСИ КАТО СМЕ *** И НЕВЕЖИ ?

4

Honorik358

преди 10 години

Честит празник,българи!Да сте живи и здрави! :)

3

Анонимен

преди 10 години

И той ни е забравил. Толкова селяния и простотия в момента кой ли я покровителства?

2

eko72

преди 10 години

Радваме се че имаме небесен покровител, но изглежда земен нямаме.

1

Българин

преди 10 години

Свети Иване, моля те помогни на България да се отърве от унищожителите на Родината- комунотурците!Амин!