100

Анонимен

преди 10 години

Nai tapiq bo..uk i..od po golem prestapnik nikoga ne e imalo v parlamenta ctctcttcctcttcccctcttctc

99

Анонимен

преди 10 години

Mrasen silovak sikadjiiski gledai si reketa krajbirte drogata nese zanimavai s politika silovak ne6tasten mrase

98

ТРИКОВЕТЕ

преди 10 години

Борисов използва ТРИКОВЕТЕ на Тодор Живков , тоест опита и познанията от Възродителен Процес

97

Анонимен

преди 10 години

Buda se za S S Stsnisha se 4uva, ama mai e S S Sr = Sr = Сретен Йосич е казал, че излиза през септември и първата му работа е да дойде в Българияdano ima dumi kato kurshumi, iumruci kato bombi i ritnici kato tikviSreten ide- oai se Buda

96

Shop

преди 10 години

Коментирайте, кво мълчите като препикани мушката?

95

Shop

преди 10 години

Не е приятно дечицата ти да прочетат таково нещо, обаче някой ден сатанишевите дечица ще прочетат как пияния стар козел Йосифов е лющил майка им на бюрото, преди да се омъжи за татко Серьога.Оф, простете, не трябваше да го казвам, нали?... Къв съм ***, прости мя Господи !

94

анонимен

преди 10 години

Колко загуба на време да пиша за ББ. Човек като него , заслужаваш презрение , единственият отговор е МЪЛЧАНИЕТО за него. Нямало го е и го няма и сега......

93

Shop

преди 10 години

Моника се усмихва пленително, а Венци Йосифов, впил поглед в Рени, пита през смях: Госпожо, съпругът ви споделя ли с вас как хубаво се чу*ат репортерки върху бюрото?Откъм скута на Венци долита игривият смях на момичето. Не, едва ли от някакъв спомен, а от невероятното чувство за хумор на сърдечния избраник. Рени, сякаш са я попитали нещо естествено, отговаря: Не се налага да ми разказва. Аз съм убедена, че каквото и да направи мъжът ми, ще го направи добре. О, аз редовно си чу*ам подплясва мандолината на Моника Венци. Айде, наздраве!

92

Анонимен

преди 10 години

До емигрантГолям си УМ!!! Направо си гений!Толкова простотия къде я помести в простата ти тиква!УУУжас!Има добри психиатри вземи се лекувай!

91

валент

преди 10 години

До станков Пиша ти отново драги ми смехурко!!!Явно ти личи позитанската школовка!!Нека сега да запеем всички заедно!!!! КОМУНИСТИТИТЕ РОДИНАТА крадяха комсомолците след тях вървят (Станишев,Узунов,Кутев,Пеевски) пенсионери,пенсионери гаден път ви чака гладен път!!!!!

90

емигрант

преди 10 години

Тиквоооооо, толкова ниско си паднал. Колко пъти Станишев нападна теб, кльощавата ти любовница, дебелата ти и проста сестра, жалкото ти и ненужно съществуване, посредствения ти произход, липсата на гънки в гладкия ти мозък?!?????

89

Анонимен

преди 10 години

Чехльото е президентчето, дето е заел приклекнала поза постоянно!

88

станков

преди 10 години

Дори да е под чехъл сигурно е по добре от това жена ти да се шиба с най добрия ти приятел и да избягат чак в америка той щото оня мръхлю дето се води президент не е под чехъл и още по добре е че има с кого да спи а не самичък като куче но простията му е в излишък на *** и така ще е

87

JAMAIS!!

преди 10 години

ТО И ДА СИ ТОЛКОВА *** И ЕЛЕМЕНТАРЕН НИКАК, АМА НИКАК НЕ Е ЛЕСНО. ОЩЕ ПОВЕЧЕ *** И НАПОРИСТ ***, СЛЕД КОЙТО И ТРЕВА НЕ НИКНЕ. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОРЕШАРСКИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО. НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА И МУТРАГЕНА БУДА БОРИСОВ.

86

damata

преди 10 години

От природно простия човек и Господ да слезе, интелигентен не може да направи! Вари го, печи го той винаги ще намери време да се рови в мръсното бельо на другите!Борка Тиквунов много си жалък и елементарен и съвет приеми -скрий се и не дразни с простотиите си повече народа все пак,за да те запомнят с нещо!

85

Shop

преди 10 години

Добре де, човека между другото казал една истина, която е публична тайна... Голяма работа!

84

БОКО- БАЙ, БАЙ МУТРО

преди 10 години

АМИ КАКВО ИСКАМЕ ОТ ЕДНА ***, НЕОБРАЗОВАНА И АЛЧНА МУТРА. РЕПЕРТОАРЪТ МУ СЕ ИЗЧЕРПА. ТО СТНИШЕВ НЕ БЕШЕ .ЕЙ, НЕ БЕШЕ ТАКЪВ ИЛИ ОНАКЪВ, СЕГА ПЪК БИЛ ПОД ЧЕХЪЛ. ЖАЛКА КАРТИНКА Е БУДА МУТРАТА. ЖАЛЪК ПОДЛЕЦ, СТРАХЛИВЕЦ И ***, С МАНТАЛИТЕН НА СЕЛСКА БАНКЯНСКА ДОЛНА КЛЮКАРКА. ДОРИ И СИНИТЕ КРАДЦИ ГО НЕ ЩАТ. А ТОЙ ДА СИ ГОВОРИ КАКВОТО СИ ЩЕ - НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. ТАКА ЧЕ, БАЙ, БАЙ *** МУТРО.

83

Кака Сийка

преди 10 години

Тоя мушмурок , Бойко ме задмина по клюкарство - на кака убавеца !Но е малко *** и злобен , нали?

82

Boss

преди 10 години

Борисов , Борисов , толкова низко си паднал , че се занимаваш и с клюки по адрес на Лидера на ПЕС - Станишев!Я да видим знаеш ли нещо за бившата библиотекарка от ГДР - Меркел?Простака си е винаги *** Бойко, дори и когато е видна мутра от подземния свят!!!

81

ЕДIN

преди 10 години

Този за какво свика народното събрание ? Да обсъжда кой с кого спи, кой кого е*ал и т.н. ? Поредното доказателство, че този човек е неадекватен !!!