24

MDNA

преди 10 години

До 28 Поне се разбра, че фенка на лейди Гарга плюе тук.Вресливо и малко чудовище, твоята Гарга е лилипутка в сравнение с Мадона.Времето ще го докаже. Мадона е вдъхновение, а Гаргата е копиращо творение.Нали се вижда колко е "успешен" новият сингъл на Гарга. Кейти Пери е с повече фенки от нея. Шефът на Билборд лично е оплюл опитите на лейди-то да накара феновете си да влизат и пускат новия й сингъл нон стоп. Кого смазва Гаргамел? С глас ?! Лейди-то пя половината си концерт тук на плейбек.

23

MDNA

преди 10 години

До Sean PennЯвно си силно опростачен.Мадона не е лейди Гарга.Само то - съществото Гарга: приятно грозно, приличащо на травестит, имитиращо всичко и всички - нарекло се смело "лейди" - това същество ражда на сцената и абортира музиката около себе си.Малките елементарни, ограничени и комплексирани от грозотата "чудовища" са способни на безгранична простота и лош музикален вкус.Всуе се морите да плюете по ВЕЛИКОЛЕПНАТА МАДОНА

22

Sean Penn

преди 10 години

Официално Мадона има 11 аборта и БИ НАПРАВИЛА ЕДИН ОТ ТЯХ НА СЦЕНАТА, ако това щеше да и донесе по големи продажби на записите и

21

Одисей 1

преди 10 години

Една е Мадона и ще остане во век и веков а вие и аз сме нищо на този свят и никой няма и да си спомня за нас след време .

20

Мастурбант

преди 10 години

Като бях младо нерезче, още преди да има порно на корем, обичах снимките с мадона в списанията, защото тя като види обектив и се разчеква че чак ще и опада карантията. Толкова млеконадой е образувала че може да изхрани цяла Африка.

19

Анонимен

преди 10 години

Къвто и *** да беше Майкъл Джексън, колкото и да не го слушах докато беше жив, сега ми е мъчно за него. Отмина времето на супер звездите. Сега е пълно с малки звездички и това величие го няма. Само Мадона остана величие и трябва да й се радваме и да я подкрепяме. Хората се нуждаят от кумири. На мен лично ми писна от липсата наа велики хора, идеали, навсякъде са едни малки хорица... Нуждаем се от велики артисти, политици, човеци!

18

Борислав

преди 10 години

Мадона е призната като основоположник на модата Гласово НЕТАЛАНТЛИВИ певици чрез ГОЛЯМА РЕКЛАМА да се обявяват за звезди. На концертите се Надпреварват да бягат и да си чешат задниците Тя е една свръх нахална *** лисица. Няма за какво да и завиждам.

17

Анонимен

преди 10 години

Тя простотията ходи по земята - не само в България , тея гаги - маги-яги не са българинай важното е да се харесаш на простолюдието - то е болшинство навсякъде

16

MDNA

преди 10 години

До АнонименТова което си изброил да не си го взел от книжка за малки чудовища?Най-добре продаващият изпълнител за всички времена, с концертни турнета 1 за всички времена. 30 години на върха - 1983 - 2013.През 2012г. имаше песни, които станаха 1 в Билборд.През 2012г. нейното шоу на футболен финал е най-гледаното (и към момента).През 2012г. нейното турне застана под 10 в турнетата на групи и изпълнители за всички времена.Айде посочи ми някоя певачка с подобни постижения? Отворко

15

MDNA

преди 10 години

Честит 55 рожден ден !!! Ти си вдъхновение за милиони хора. Ти си причината много от тях без страх да изразяват себе си, да бъдат смели, да обичат музиката и танца. Ти си велика, ти си недостижима за останалите лилипутки. Бъди все така креативна, продължавай да ни вдъхновяваш. EXPRESS YOURSELF BITCH !!! Довечера ще пием и ще се веселим за твое здраве.

14

MDNA

преди 10 години

Най-великият в шоу бизнеса - 7 от концертните й турнета са в топ 40 за всички времена. Няма друг с такива постижения. Най-много продажби. 30 години на върха на музиката. Изброеното е малка част от това, което е МАДОНА. Най-креативният изпълнител за последните 30 г. в шоу бизнеса. Най-големият новатор. Тя е кралица за всички фенове на поп музиката. Може да не е най-добрата певица, но е най-добрият артист изпълнител. До проклинащите комплексарки и анатемосващите: Всичките плюнки ще ви се върнат

13

Аз

преди 10 години

На всички пишещи злобни и грозни коментари - аз ви пожелавам да сте поне на половината като нея некадърни и да постигнете поне една стотна от нейния успех!Тази жена има уникален талант да прави шоу буквално от нищото и нищо чудно, че е призната за 1 в цял свят! Друго е да се бориш за своята минутка слава като пишеш простотии по форуми и статии!

12

Аз

преди 10 години

До анитаМила Анита, това е нарочно търсен ефект при боядисване на коси, лакиране на нокти и т.н. Нарича се Омбре. В момента в Германия, например, това е хит. Но, тук е малко познат и хората смята, че, видиш ли, тая звезда не си е боядисала косата добре!

11

Анонимен

преди 10 години

До Анониментя тая каквато е "material girl' - ще иска да и го върне двойно

10

Анонимен

преди 10 години

Може да даде заемче на Орешарски.

9

Анонимен

преди 10 години

Не мога да я разбера тая българска злоба. Жената - каквато и артистка да е факт е - постигнала е много. Удивително, и трябва да се оцени високо е, че не е красива, и не може да пее, все пак е Кралицата на поп-музиката. Тя прави невероятно шоу, текстовете на песните й са много хубави, дава ритъм, енергия на хората, които я слушат и гледат. В това е найната тайна. Тъй че ЧРД и да ни радва още дълго!

8

БРАННИК

преди 10 години

Ху факс дет грани?

7

анита

преди 10 години

Готина е, но пак е зле боядисана :)корените и чернеят;)

6

Анонимен

преди 10 години

Долното мнение беше за Гага. баба Мъди да ме прощава.

5

Анонимен

преди 10 години

Тя не е певица - просто прави шоу. За буквално никаквите си гласови данни наистина постигна успех. Има една друга баба - баба Тина, която е на светлинни години пред Мадона като певица.