5

Анонимен

преди 10 години

На времето еврейският банкер Ротшилд е заявил "Не ме интересува кой е на власт, дайте ми само да контролирам парите им". Дайте им и контрол на финансите (паричният поток) на България и ще цъфнем и вържем. Явно ни чака нова вълна на инфлация като през 1997 за да дойдат на власт старите муцуни - Костов, Кунева, Надето Михайлова, Милен Велчев, Т.Трайков и др. за да съсипят докрай България.Явно това правителство и парламент не се различават от предишните. Дерзайте БЪЛГАРИ.

4

Анонимен

преди 10 години

Поредната *** далавера, зад гърба на хората!Същите лакардии ги разказваха и за Софийска вода, а резултата е нещо съвсем различно.Изсмукват парите ни и ни предлагат по-лошо качество от това при социализъмаВсичко е грабеж, подготвен от вътрешни наши предатели - и концесията за златото и за водата, и "приватизацията" от нашата държава на чужди държави на електроснабдяването и всичко друго в тази насока

3

Анонимен

преди 10 години

Идеята е че ще се печатат пари в България а не че нашите ще се печатат от друга фирма което отдавна е факт.

2

Анонимен

преди 10 години

".... компанията за първи път в своята над 170-годишна история ще започне производство на банкноти извън територията на Франция....." .За първи път от 170 години една държава си продава част от суверинитета си.

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Няма лошо,тук да...печатаме всички световни...валути.Ще привлечем с...това и световният...гангстерски елит,от там...Интерпол и ЦРУ,след това,световните киностудии,продуценти и екшън...герои.Какво може...повече да искаме,нищо че народът няма...работа;важното е да има...зрелища.