147

Ася

преди 10 години

Народът взима нещата в свои ръце.. няма ли да се усетят и да подадат оставка???

146

бо

преди 10 години

какво безочие трябва да притежаваш, за да напълниш София с организирани автобуси с хора и да твърдиш, че това са случайни граждани, подкрепящи кабинета

145

Добромирова

преди 10 години

Поне нагледно се видя, че не всички хора в тази страна казват: Орешарски, върви си, както се опитваха да ни внушат до сега.

144

Гражданин

преди 10 години

Истината, че народът на България не са само хората, които протестират срещу правителството, не се харесва на платените писачи и протестиращи. Затова веднага влезе в действие езикът на омразата и омаскаряването на другомислещия.

143

хг

преди 10 години

Откога паркирането на Тодор Александров е разрешено?Зорлем ще ме направят антикомунист. Надминаха по простотия всички скали.

142

Анонимен

преди 10 години

Стига са протестирали ами да ходат да работат да садат картофи и домати иначе все ще ги внасяме.Как ще развиваме икономика като не се работи а и държавата не създава необходимите условия за това дори и пречи.Как я мислите занапред-това значи че нямате нужда от работа и пари за съществуване.Това висене по улиците явно ви устройва.

141

Нели

преди 10 години

До АнонименЗащо не легнеш на релси? Не казвам, че е идеално, но е най-доброто за теб на този момент. Долу престъпническия кабинет и всичките му платени поддръжници!

140

konsa

преди 10 години

До Анонимен178Драги,социална политика с пари назаем не се прави.Нали се сещаш,че тези мангизи трябва да се връщат някога.Според тебе кой ще ги връща,пенсионерите или работещите?Нека те улесня,работещите ще ги връщат.Червените в това са силни,да взимат и раздават пари,за които други са бачкали.Национализирали на дядовците ми складовете и фабриките,които с яко бачкане и ум са придобити,и са раздадени на някакви чобани без основно образование.Долу БСП,долу ДПС,а АТАКА в батака.Червени бок.уци!

139

Дядо

преди 10 години

Тези против правителството са мили и хубави. Тези, които го подкрепят са старци, изкуфели, пред умиране. Тези, против Орешарски са се организирали спонтанно, онези не, не могат. Тези, които ни продъниха ушите два месеца били малка (няколко стотин) защото било отпускарски период. Онези за правителството били няколко десетки (500) и дошли със 70 автобуса. Возили се по 7-8 човека в автобус. Какви са тези, които информират по този начин? Не се сещам за друго, освен че са лай*нари.

138

анонимен

преди 10 години

червени платени ***. Това е отажението на застаряващото българсконаселение

137

Анонимен

преди 10 години

До stonegпародия ,да,нямам думи,след 9 годишно отсъствие от БГ сега вече тук ,аз незнам къде се намирам,и се чувствам така безсилна ,и бездомна,за съжаление,как може да сме така слепи,как е възможно още да има българи не виждащи до къде ни водят комунисти и тяхното обкръжение,..нямам думи

136

Анонимен

преди 10 години

Толкова време и не можаха да се справят с едни протестиращи които на всичкото отгоре не представляват цялата нация.Вижте в съседна Турция как реагираха на стачките и никой не им се възпротиви за демократично отношение.Властта се справи много бързо там и не допусна анархия за летния сезон и туризма.Да се поучим от съседите включително и как се развива икономика и то наистина растяща на базата на световна криза а не като нашата.

135

Анонимен

преди 10 години

Безраличието за доходите на всички, обуславя цялото състояние на държавата ни. Не вярвах, но четейки се оказва, че има хора, на които не им пука как са съседите им. Е как може да цъфне държавата ни, когато милиони мизерстват, а някои са съгласни доходите да намалят ОЩЕ. Това ли е човечността?

134

Рали1

преди 10 години

До АнонименНе беше отдавна-две години,но трябва много подкрепа от близките ви хора .Много воля и сила на вас самия.И не само ГЕРБ са виновни за това,което преживяваме и се случва.

133

асан

преди 10 години

''Хората, подкрепящи кабинета,''.....друго си е да платиш за да усетиш народната любов..

132

Анонимен

преди 10 години

Може да сте гледали, но това е било преди. И аз преди 10 години вземах толкова, колкото сега, но благодарение на загрижеността на ГЕРБ сега съм в пъти по беден и унижен. А в провинцията и в София има безработица, затова милиони напускат България, а не заради БСП. Известен министър от ГЕРБ се изказа така, че след три месеца останах без работа. Факт е.

131

Анонимен

преди 10 години

подкрепям контрапротестиващите,искаме си ОРЕШАРСКИ-НЕ ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ МУТРИ

130

Рали1

преди 10 години

До АнонименИзборът е ваш.Винаги има и още един шанс за работа,включително и в провинцията.Гледала съм в продължение на 10 години болен на легло,но за 300 лв.не съм започвала работа.Колкото до лекарствата-може да поговорим и за ценообразуването.А с омраза не се живее.Хвърлят по 1,2 или 5 увеличение и се радвате на трохите.Кредит,който вече е изхарчен и после,няма да има за хляб дори. Тогава какво следва,тогава ще е и зима и намалението от 5 % на тока няма и да го усетите.

129

Анонимен

преди 10 години

А по добре ли е ако заплатата ви е 300 лв, от които 60 са купони и заради омразата на ГЕРБ и др.останете само с 240. Би ли ви било приятно, ако на ваш близък му спрат социалните- инвалид е на легло. Ами ако утре НЗОК каже, че няма да доплаща за лекарства- сега даваш100лв, при 290 лв пенсия, а тогава??? Как бихте реагирали вие? Или ще сте съгласни с лишения?

128

Рали1

преди 10 години

На екскурзия с тениски,на които пише ПРОТЕСТ ???