121

Цветан Ангелов

преди 10 години

Изкарайте истински пари от интернет съсclixseries/?ref=maimoni

120

До Virus

преди 10 години

До virus под номер 125: Уважаеми Вирус, извинявай, но при среден оборот 5 - 6 000 лв. на месец за една фирма едва ли я праща в групата на проспериращите. . .! Ами, че тя кварталната бакалия в един краен район на град Лом има по-голям оборот бе! Не симпатизирам ни на гербери, ни на комунисти! Просто в случая това лице незнайно Красимир Янков се е хванал за някаква мравка от която слон прави! Какво източване е това? Абсолютни глупости! Това е ясно на всеки един средно икономически грамотен човек!

119

virus

преди 10 години

Abe vie tiq 5-6000 leva za nishto gi nqmate be *** sigurno vashiq dohod e po golqm a -300lv. Smeshnichi zatvor za boko i cvetanov -dojivoten

118

Иван

преди 10 години

до 122 Анонимен:Няма да видиш жената на Цветанов да бърка в кофите.На Станишев и Местан също.Въпросът е принципен и морален.Продължават да смятат хората за овце.На твое място щях да се чувствам обиден .Математиката ми е точна.Не смятам за нужно да сметна печалбата до край - ще стане смешно.Този път другарите се изложиха - е като всеки път когато решат да лъжат.Кутев е учил изкуство но колегата му знае да смята - с другаря П. Димитров смяташе по добре покрай Белене.

117

До Анонимен

преди 10 години

Много си му е добра на Иван математиката мой човек! 6000 лв. на месец е страшно "голям" оборот за една фирма просто. . .! Да й завидиш направо!

116

Анонимен

преди 10 години

До ИванМНОГО ТИ Е СЛАБА МАТЕМАТИКАТА.ГОРКИЯ ЦВЕТАНОВ ...........ВИДЯХ ЖЕНА МУ ДА БЪРКА В КАЗАНИТЕ. ТЪСТА БЕШЕ ДО ЦЪРКВАТА С КУТИИКА ДА ПРОСИ.

115

Анонимен

преди 10 години

Всички *** от измислената партия ГРАБ трябва да бъдат махнати от властта, където ги набутаха без конкурс и елементарни умения за работа! Това не е "метла", а елементарна справедливост!

114

222

преди 10 години

А бе господа КОМУНИСТИ-СОЦИАЛИСТИ и КОАЛИЦИИ -ТУРЦИ,*** И .....какви ли не?!Я вземете и се освестете.Народа ВИ УМИРА от глад и немотия!?Малко мозък имате ли!?Нито вие,нито която и да е партия е в състояние да направи нещо хубаво за НАРОДА!Оставка Ви искат от колко време!Когато кораба потъва нали сте наясно какво се случва?Агония и страх!Страх Ви е че ако сега паднете и то веднага никога повече няма да Ви има.За това извършвате поголовни уволнения и търсите под воловете телета!

113

Иван

преди 10 години

Приходите на двете фирми на тъста на Цветанов за за последните 5 г. са близо 700 000 лева.700 000 : 2 фирми = 350 000350 000 : 5 години = 70 00070 000 : 12 месеца = 5833Т.е. по 5833 лв. на месец за едната фирма. И това е ПРИХОД.Като се приспаднат данъци, осигуровки, заплати и други разходи, колко остава печалбата?!

112

скднссхсн

преди 10 години

Проверете общинските поръчки зa ново общежитие нa Пловдивския Университет фирмaтa е яснa преди конкурсa още гaрaнтирaно от Ивaн Тотев

111

Joro

преди 10 години

Какво виждате на снимката? Два мошеника, единия убедено лъже, другия се чуди на къде да гледа.

110

Анонимен

преди 10 години

вие ли гадни и крадливи комунисти ще ми говорите за шуробаджанащина,първо се вижте вие

109

Спинозни Педали–БСП

преди 10 години

Крадеца вика "дръжте крадеца"! Министърката ви на правосъдието бие Цветанов по имоти а и останалите министри не са по бедни. Наи-големите и нагли крадци са комунистите, другите са след тях!

108

ihtimaneza

преди 10 години

Хаха откриха топлата вода.. Да дойдат и в Ихтиман - да видят как всички фирми за дърводобив са на съученици на кмета, шефа на горското е негов съученик, да дойдат да видят проекта за 4млн лв за село Стамболово (подмяна на ВИК и асвалтиране) - едно село с 5 улици, 200 души жители и 4млн лв за нищо! Да в идят и канала на околовръстното за 700х.лв. - 2км прокопани с багер ... Затвор , само съд и затвор за тая ***!

107

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ЗА ГЕРБ! ДАВАЙ ЦВЕТАНОВ МАЦКАЙ ***! САМО ГЕРБ!

106

Гацо Бацо

преди 10 години

Това ли са новите остриета на левицата ? Интригите не бяхали прериотет на Пчеличката Мая ?

105

val 789

преди 10 години

Дрисльовци,дрисльовци,ако борбата срещу олигарсите и мафията ви е като КОМЕНТАРИТЕ да ви п..ая на БОРБАТА!!! За ВАС не е важно дали има престъпление и кой го е извършил,по важно е престъпника,мошенника,крадеца в КОЯ ПАРТИЯ членува,а след като е от партията за която сте гласували тогава всичко му е позволено!!! И да ВИ е.. тази партия,ще казвате,че не е е..не,а само главата му е била вътре!!! ПАРТИЙНИ МЕКЕРЕТА станахте,а някога БЯХТЕ българи!!!!!!!!!!!!

104

Анонимен

преди 10 години

До 106"...ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА..."Докато казваш тези думи те управляват гадни долни комунисти. Ко? Да!

103

slav

преди 10 години

Българите сте най бедни и такива ще си останете хахахахахаха кучета долни

102

анонимен

преди 10 години

милиционерите от бкп ;герб не се шегуват до последно ще крадат каквотомогат съдебната система е тяхна