6

Емил

преди 10 години

Тая пък най-големия експерт по национална сигурност. НДСВ я уреди на чиновническа длъжност да гледа под юрганите на хората. Дотогава си беше съдийка по търговски дела, а преди това - по брачни. Кво обикаля медиите да ръси псевдоекспертни простотии.

5

Даола

преди 10 години

Спомних си, че през февруари 2008 тази госпожа Цвета Маркова беше уличена от данъчните власти, че не е декларирала 100 000 евро српечелени през предходната година - тогава беше разпространен един списък с подобни укриватели на управленски позиции. Защо я цитирате? Българските медии са късопаметни, а журналистите повтарят прочетеното другде. Просто да се пълни он-лайн пространството и да си вземат парите. Затова ние днес нямаме истински медии нито истински журналисти.

4

Да

преди 10 години

Да СРС тата се използуват за разчистване на сметки от 23 години насам! Друарко това не е новина това е ежедневие ***!

3

Mхъм...

преди 10 години

1 СИГОРНО си голям ***!

2

haho

преди 10 години

Един милиард за армиа служеща на САЩ.РАННО пенсиониране, двадесет заплати на куп, големи пенсии.ЗДРАВЕЙ комунизъм. Ходите на мисии ....пЛАЩАТ ВИ.ЕДНО ВРЕМЕ ЗА тежка служба на границата пАРИ не даваха.ХОРАТА ХЛАБ искат.Знаете ли как се изкарват пет лева с труд.

1

bg

преди 10 години

ОТ МНОГО СИГОРНОСТ И СИГОРНИ НАШИ ХОРА ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ ГО ДОКАРАХМЕ ЧЕ СИГОРНО НЕЗНАЕМ КОЛКО СМЕ ЗЛЕ И СИГОРНО НЯКОИ ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЩОТО НЕЗНАЯТ ЧЕ СА ДОБРЕ А ТИ ОПРЕДЕЛЕНО СЪС СИГОРНОСТ НЕЗНАЕШ ЗА КВО СА ТЕ НАЗНАЧИЛИ А СИ ЗА ПЕНСИЯ Е СИГОРНО