65

БГ

преди 10 години

Чувал съм за плана Маршал - благодарение на него Европа се издига след ВСВ. Тук някакви *** като Олигарски и новообрязаният *** гьотферен сидер ага ни облъчват с някакви техни фикции уж план!?! Боже!Тези национални предатели страхотно лъжат, но най-добрият план е да има ОСТАВКА!Пеевски шеф на ДАНС! Петното шеф на МВР! Бат' Сали министър на икономиката и енергртиката! Според мен трябва още от СИК и ВИС да се назначат за областни!Помня Лукановата зима и Виденовата такава!ОСТАВКА!

64

Анонимен

преди 10 години

Волен продължава с шантажа - щели да гласуват по съвест. Като нищо съвестта на няколко човека от парламентарната им група ще проговори на чужд език. Атака е най-изявения апологет на разпада на България, а също така демонстрира, че няма думата и никаква реална власт в парламента. Държат златната карта за съществуването му, а не могат да я разиграят и постоянно им набиват канчето под строй да гласуват. Казват ти "скачай", а ти питаш "колко високо?". Умопомрачителни кокошкари и *** в парламента.

63

Мишо мастиката

преди 10 години

Ако изтрезнея,в петък ще има събрание!!!

62

пешо

преди 10 години

Изход от положението.Свикване на Ново Велико събрание. Президенска република от пряко избран президент и народно събрание от 100 човека. Министрите се назначават от президента и той изпълнява ролята на министър председател. Многовластието е безвластиеи нито един назначен министър председател няма да успокои народа и да спре разделението му. Всичко в държавата зависи от един човек водач както в едно семейство или една фирма. Сегашната размита система я измисли Тодор Живков и стана президент.

61

Nasko do 54

преди 10 години

Че си Некачествен матрял е ясно!!!Абе Писач - ***, имаш ли спомен, че този Тъпанара - Орешарски , има куража да си признае, че когато ГЕРБ - ерите дойдоха, им бяха оставили не 4.65млрд лв резерв, а 500млн - НЕДОСТИГ???Тиквата, нали все заради това го хвалеше, че бил "мъжкар":)))И едните и другите ЛЪЖАТ, манипулират ни само и само да се облажат за наша сметка, а ние всички, идвайки Зимните месеци ще полудеем и какво от това???Само ИЗРИНВАНЕ за тази ***!

60

wc

преди 10 години

ayuuuu dartite kyrvi shte pravjat nov bardak

59

Божко

преди 10 години

Преди промените всичките бяха комунисти. След промените една част от тях се боядисаха в синьо. След време други се мангаросаха в други цветове на дъгата, а друга част бяха винаги с таз която е на власт, заради лична изгода. Моите уважения към хората, които не си сменят принципите на всеки избори. Харесвам колите, които не са пребоядисани.

58

boyko_stoew

преди 10 години

НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ПАРЛАМЕНТ,които създава Закони в ИНТЕРЕС на ГЕНОЦИДА спрямо СРЕДНАТА ни КЛАСА ,за сметка на Интересите на ЕДРИЯ КАПИТАЛ. Политическата ни класа е в осъзната и неосъзната зависимостот Бизнес-кръгове с Неуравновесени Новоизлюпени ***. Оставката на това правителство е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, но още ПО-ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Е Подмяната на политическият модел.Неграмотният и паразитиращ ЕЛЕКТОРАТ,ВЪЗПРОИЗВЕЖДА: НЕГРАМОТНИ И ПАРАЗИТИРАЩИ ПОЛИТИЦИ. Честито.

57

Анонимен

преди 10 години

Та, значи, пазарлъкът са Атака е потръгнал?

56

АЙДЕ БЪЛГАРИ...!!!

преди 10 години

В ПЕТЪК , ТРЪБАТА ЩЕ СВИРИ СБОР ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!ВСИЧКИ ПУШКИ, ПРАШКИ И ЛА*НОМЕТИ ---ДА СА НА ЛИНИЯ !НЕКА С НОВИЯ ЗАЕМ , *** ДА СИ КУПЯТ НОВИ ДРЕШКИ!/...за спомен/

55

Ало комунистите!

преди 10 години

*** ще се събират и ще умуват!ОСТАВКА -- ***.Още малко ако останете и след това ще трябва да емигрирате от България защото хората няма да ви търпят.Другия вариант е да се направи резерват и там да бъдете охранявани -- интересно е как ще съжителстват тогава ДПС и Атака.

54

bgsoldier

преди 10 години

Ноумауно науи т'ябва да се пуибеуът от скъпите си почвки извън стуаната, пък и като гуедам колко ги е еня за пуащанията, важно е да си починат, защото много са се туудиуи месец и поувина.

53

БУДА-ла

преди 10 години

Боже, каква "извънредна Седянка" се очертава пред "Народния Парламент" в петък...

52

Революционер

преди 10 години

До електорат матряловКой си наляга парцалите? Тия дето гласуваха за ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака" и всички останали крадци. Аз никога не съм гласувал за тия 4 партии!

51

До Революционер А предишните за какво изсмукаха резерва - около 4,5 млрд по същата логика и защо тогава си налягахте парцалите?

50

Революционер

преди 10 години

До 48Така си мислиш, че с този нов бюджет ще излезем от кризата. Лъжеш се жестоко, защото този заем от 1 милиард е, за да закърпи дупката в бюджета от откраднатите пари. На Волен малко ли милиони преведоха по сметката, за да си осигурят кворум и мнозинство? Сега следващата година ще има нов заем, но нека, а след 4 години ще има дългова криза!

49

viktoria35

преди 10 години

Дано да успеят да отменят ветото му, защото е напълно безсмислено, по този начин президентът само забави социалните плащания, парите за бизнеса и субсидиите на фермерите и си спечели народното недоволство.

48

Анонимен

преди 10 години

Бсп и дпс управляват с 600 000 турски, 400 000 ***, 200 000 с ново бълг гражданство от русия украйна сърбия и молдова и 200 000 български гласа = 1 400 000 гласа Управляват бюджета ни от 18 милиарда и 200 милиона лева НЕ ИМ СТИГАТ ИСКАТ ДА ТЕГЛЯТ ОТ МВФ ОЩЕ 1 000 000 Възстановяване на смъртното наказание и съдбата на чаушеску youtube/watch?v=yVEeRb4whRo&feature=youtube_gdata_player

47

Dan

преди 10 години

Да разбираме ли, че Записните заповеди, са надлежно оформени от адвокатите на Сидеров и чинно подписани от тези които ще гласуват по съвест в неговата партия??? Да разбираме ли ,че задграничната сметка на Сидеров е заверена и "другарите" от БСП и ДПС могат да разчитат на "съвестта" на "другарите" от Атака??? И в крайна сметка някой от управляващите ще излезе ли по някоя от националните медии, и да каже КОНКРЕТНО, КОЛКО ПАРИ ЗА КАКВО ЩЕ СЕ ПОХАРЧАТ И НАЙ-ВЕЧЕ КАК И КОГА ЩЕ СЕ ВЪРНАТ-СЪМНЯВАМ СЕ??

46

Бен Газара

преди 10 години

От една страна,никак не ми се иска да оставям Родината си на тази оядена,оперирана от срам и съвест пасмина,която свали до кожа самочувствието да си българин.От друга страна,не виждам голям шанс за спасението на Народ,който не помни на всеки 4 години и избира едни и същи Салита и Маи.