229

Анонимен

преди 10 години

ПРОЧЕТЕТЕ,НЕПРЕМЕННО,КОМЕНТАРА НА ЛЮБА МАНОЛОВА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ,КАКЪВ НЕЗНАЙНИК ПРЕЗИДЕНТ ИМАМЕ.ИСТИНСКИ П..Ю МАРИНКИН.

228

muzaka

преди 10 години

Това същество наречено -президент трябва да се линчува.След като бе на скалистите планини в САЩ сега ни демонстрира и национално предателство.

227

Анонимен

преди 10 години

A .ЩО Е ДИРИЛ РАСИМ ТАМ И Е РЪСЕЛ ПРОСТОТИИ.ТОЯ *** СТАВА ВСЕ ПО-ОПАСЕН ЗА ДЪРЖАВАТА.....

226

КОЛЮ, КУЦИЯ

преди 10 години

ПОЗДРАВЯВАМ Г-Н ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ С ДОСТОИНОТО СИ И МЪЖКО ДЪРЖАНИЕ И С МНОГО ФИНЕСТ ЕЛИМИНИРА СПЛЕТНИТЕ ПО НЕГОВ АДРЕС.ЗА ПРЪВ ПЪТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ И ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕЗИДЕНТ.ПОЖЕЛАВАМ НА Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ УСПЕХ,СПОКОИСТВИЕ И ДЪЛГО ВРЕМЕ ДА ЗАПАЗИ ПРЕЗИДЕНСТВОТО И И СЕМЕИСТВОТО СИ ОТ НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛИ И ЗАВИСТНИЦИ.

225

Анонимен

преди 10 години

Главният бандит на Републиката - Боко назначи главен далавер-офшоката за Президент на българите!

224

Божко

преди 10 години

Време е протеста да се изнесе пред президенството, ама там няма да има безплатно кайве....

223

лудият мунчо

преди 10 години

държавният "глава',или по точно,държавният "***",в качеството си на какъв "религиозен" гост е участвал?Турската телевизия телевизия и турският министър,в качеството си на какви "религиозни " институции са участвали?АКО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ БЯХА "БЪЛГАРСКИ" ДОСЕГА ДА БЯХА ВДИГНАЛИ "БЪЛГАРСКИЯ " НАРОД, ДА ПОМЕТЕ ЦЯЛАТА УПРАВЛЕНСКА ***,НАЧЕЛОС "БЪЛГАРСКИЯ" ПРЕЗИДЕНТ,ТОВА ЧУЖДОЗЕМНО МЕКОТЕЛО И БЪЛГАРСКИ ПРОДАЖНИК!!!!Извинявайте,но не са ни виновни турците- те си гонят техните интереси.ВИНАТА Е

222

джаста-праста

преди 10 години

А за какво са си говорили? Защо не допуснаха бълг. журналисти? Колко тебрика и ибрика му е направил? Подаръци получил ли е и дал ли е? Защо се среща с правителствен представител? Изказа ли възхищение от протестиращите на площад Таксим? И защо не даде лично обяснение ами вече втори ден ми бълва ПРи?

221

666

преди 10 години

Айде, стига с тия палячовци, че вече ни втръснаха!

220

мак

преди 10 години

Така нареченият български президент.

219

Анонимен

преди 10 години

На Протоколна вечеря се ходи за да се постигнат политически или икономически резултати, а не да се наядеш, за да не те показват пред журналистите. Турците са го поканили за да си постигнат целите, а нашият бил гладен и отшъл да се наяде... Да нахраним Президента като му оставим дюнер пред Президенството...А може да е пил и повече и да няма спомени какво са говорили, след като не е имало наши очевидци. Росене отиди си, стига ни продава и излага, много гафове сътвори.РОСЕНЕ GO HOME!

218

Анонимен

преди 10 години

Не принадлежа към никаква партия.Обикновен гражданин на Републиката съм.До скоро подкрепях президента,сега след тази му среща НЕ го подкрепям.И никога няма да го подкрепя.Обикновен човек съм и се доверявам на интуицията си.Вече не ви харесвам г-н Президент.

217

ДИДИ

преди 10 години

Издънките на този слаб, безхарактерен и лигав "псевдопрезидент" надхвърлиха границите на търпимото! ОСТАВКА!

216

Анонимен

преди 10 години

Най-печалното е, че една тълпа безделници, платени или прости, жъне вече два месеца по софийските улици, без цел. "Някой" им формулира целта "ЗА ПРОЗРАЧНОСТ НА УПРАВЛЕНИЕТО!" Само, че този "Някой" забрави да я преформулира, когато в епицентъра на политическите събития "главата" на българската нация я изтъргува тайно с турския вицепремиер.... И "ЦЕЛТА НА ПРОТЕСТА" се върна като бумеранг към същата институция, която я формулира.....

215

Анонимен

преди 10 години

Жена му, Юлианчето го изтърва за 2-3 часа и гледай какви глупости натвори така нареченият ни 'президент'. Затова, вкъщи, под чехъл!

214

възмутен

преди 10 години

Защо направо не им е благодарил за 500-те години турско робство и баташкото клане? Защо не им е благодарил за тракийските бежанци? Е.....и и националния предател! И затвора му е малко!

213

възмутен

преди 10 години

"Българският президент Росен Плевнелиев благодарил на турския вицепремиер Бекир Боздаг за това, че Турция е осигурила втора родина на българските турци, прокудени от комунистическия режим на Тодор Живков и установили се в Турция след "голямата екскурзия" от 1989 г., съобщава БГНЕС. Плевнелиев направил това по време на благотворителната вечеря по случай края на Рамазан байрам в Пловдив, минути, след като българските журналисти не бяха допуснати там, уточнява агенцията.

212

иван

преди 10 години

като е мишок пък не само той ами всичките ни политици са долни мишки как един не попита кога имат намерение турците да ни платят земите от одринска тракия които са много много повече от няколко изкъртени джамии

211

микаела

преди 10 години

Президента се излага в последните месеци много сериозно и това ще му коства доверите на хората !

210

наско

преди 10 години

направо се излага, поне да не беше правил изявление и то 4 дена след като не допуснаха журналситите, ясно е от тоя президент колко може да се очаква