31

Анонимен

преди 10 години

Абе тоя народ се е побъркал напълно. Какви ремонти и какви реставрации искат тия фесове? Искрено се надявам в най-скоро време да започнем да събаряме джамии а не да ремонтираме. Тия змийски гнезда на терора трябва да бъдат заличени напълно.

30

Исмаил

преди 10 години

Тогава няма да се мръщите когато се молим на третоарите.Поклониците на Ислама(Аллах да е доволен) се множат в аритметична прогресия и са нужни молитвени домове.

29

славянин

преди 10 години

Аз си мисля че с безграничната си наглост към България, Турция може да си отвори един ''втори Кюрдистан'' тук!

28

банкеръ

преди 10 години

Вместо да ги обложи с данък сгради ще ги ремонтира,Расим Плевня да не е приел исляма.Всеки ремонт трябва да бъде със съответните разрешителни,проекти и други алабализми дето,като се запознаеш с тях и ти минава мерака.

27

dady

преди 10 години

До dianka.babekvo ob6to ima batak s temata.mi tihodila li si do...4ikago

26

dady

преди 10 години

До до Исмаилv Balgariya vseki e svoboden da izbere svoq religiya.hristiyanstvo,islam,yudaizim,

25

народно събрание

преди 10 години

Боже пази България от тези ПОГАНЦИ дето са налазили родината ни!Дондуков 1,Дондуков 2,Народното събрание,джамии,минарета,наведени дупета...БОЖЕ да беше мор,да беше чума а то продажни политици...!

24

Наблюдаващ

преди 10 години

До kasandra3Добре, а гробокопаческия законопроект за изменение на закона за вероизповеданията пак Плевнелиев ли го внесе и гласува в НС?

23

до Исмаил

преди 10 години

що не ходиш в Турция да си изповядваш законно исляма, ми пишеш глупости тука. Вземи турско гражданство и ходи си бий главата в земята в Турция като ти е толкова зор.И не пиши глупости, че се вижда колко си жалък!ГОЛЯМА ДОЛНА ЛЪЖА Е, че: "Исляма е законна българско вероизповедание"Вземи се застреляш, ще направиш 1 добро за човечеството, да ни отървеш от малоумната си персона.

22

CS

преди 10 години

Nali e govoril turskiq viceprimer s ekvivalenta ot bg strana ,koito su6to e ot turski proizhod i e ot pravitelstvoto .Kuv Plevneliev kvi 5 leva .Kapan mu spretnahte uj toi e govoril , no ot tova ,koeto pro4etoh se vijda , 4e e govoreno s na6 viceprimer ot jenski pol .Tolkova nagli komunetata .Mu4at se ot bolanata glava da hvurlqt kamuni po zdravata , no koito , ne 4ete prez redovete razbira tva onova

21

До номер 19

преди 10 години

Ти трябва да се засрамиш от глупостите, които пишеш. Толкова си ***, че не виждаш по-далече от носа си! Нямаш си и представа защо се променил закона в Турция и защо искат да въстановяват джамии у нас. Толкова ти е плоска кратуната, че не можеш да вденеш, че ако продължава така докато се усетиш няма да има църкви и ще ходиш в джамията, но ако бързаш турция е близо, ходи си удряй главата по 100 пъти в пода по 5пъти дневно, белким ти дойде ъкъла в главата, но едвали

20

Исмаил

преди 10 години

България не е 100% християнска.Тя има и мюсюлмани.Исляма е законна българско вероизповедание и както църквата има имоти е редно и мюфтииството да владее такива.Другари! Не се карайте.На който не му харесваме да вземе руско гражданство и да стане предател.Да тъпче там волжките българи(които са приели Ислама)

19

kasandra3

преди 10 години

Няма да се учудя ако народният предател Росен Плевнелиев е сключил сделка с турското мюфтийство по повод джамиите и затова да е изгонил българските медии, поредната му задкулисна постъпка.

18

dianka.babe

преди 10 години

Този Стоянович бил ли е скоро в Батак? Нека иде да се разходи малко ако иска, може да си промени мисленето, знам ли ...

17

Анонимен

преди 10 години

...Турската държава изцяло финансира реставрацията на българската църква "Св. Стефан" в Истанбул...2 мил.щатски долара...Има общо 53 имота и парцела в Турция, иззети от турското правителство през 20 век, които България би желала да бъдат възстановени на Българската Екзархия. Това може да се случи благодарение на промени в турското законодателство за отчуждените религиозни имоти, влезли в сила през 2011 година. До момента България е подала молби за 11 имота в историческата централна част на Истанбул, седем от които вече са одобрени.можем да се засрамим...

16

Анонимен

преди 10 години

по долно и *** нещо от тоя гербав президен не се раждало в страната нипротестниращите с барабаните ги идскам пред пазарджишкия съдако ги няма тама там значи са си долни гербави екерета

15

Марк

преди 10 години

Поредната лъжа на това бандитскомошеническо правителство:"Културният министър обаче направи уговорката, че посещението на турския вицепремир е било от частен характер и че никой официално не знае в България какво е говорено на срещата му с държавния глава Росен Плевнелиев."А бе, ти мен за *** ли ме имаш , бе?!? Не се ли срещна същия този туркалар и с кака Зинаида/нашият Вицепремиер/?!? А какво си хортуваха двамата , знае ли се!?!?Аре стига идиотии, че вече ми писнахте на фурката!!

14

ДОВИЖДАНЕ

преди 10 години

АБЕ ПОМНИТЕ ЛИ СЪРБИТЕ КАК ВИКАХА РОСИЯ ПОМОГНИ.ДА ВИДИМ НА НАС ЩЕ ПОМОГНАТ ЛИ.ЩОТО КАТО ГЛЕДАМ МАЛКО ОСТАВА ДО АПОКАЛИПСИСА.

13

Анонимен

преди 10 години

Самото име "Български Лувър" е толкова жалко, че няма накъде повече. За уж най-ценното и родното ползваме чуждо име като прикачена и плоска заемка. Отделен е въпросът какво ще сложат вътре, имаме си музеи, кой и защо иска да граби от тях и да го носи в бг лувъра...

12

Анонимен

преди 10 години

До bgsoldierНе правителството, а президентът ПЛЕВНЕЛИЕВ прави тайни срещи с вицето на Турция и българския мюфтия.ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ПРИ НИКОЙ ДРУГ български президент.Никой от предходните президенти не си е позволил такова национално ПРЕДАТЕЛСТВО. Защо сега не искате оставката на този ***-предател