82

Миха

преди 10 години

Нуждаем се от избори час по-скоро. В противен случай ни очаква репресия и връщане 20 години назад.

81

ДОН

преди 10 години

КАДИЕВ ДОЛЕН *** ТИ СИ ПЕТНО ЗА МОЯТА ПАРТИЯ И МОИТЕ ИДЕАЛИ.ТЕБ ЩЕ ТЕ ВКАРАМ В ЗАТВОРА ЛИЧНО ТИ ГО ОБЕЩАВАМ И ТИ ЗНАЕШ МНОГО ДОРЕ ЗАЩО АКО БЯХА РИТЕЦАРСКИ ТЕ ВРЕМЕНА ЩЯХ ДА ТЕ ИЗВИКАМ НА ДУЕЛ ЗАРАДИ ЧЕСТА НА ПРАТИЯТА И ИДЕАЛИТЕ.ТАКИВА ПОМИАРИ КАТО ТЕБ В НЯКОЙ ВРЕМЕНА СА ГИ РАЗТРЕЛВАЛИ.НЕМОЖИ ДА ВИЛАЗШ В ПАРЛАМЕНТА ОТ БСП А ДА ЛИЖИШ *** НА БОЙКО.НАЛИ СИ ОТ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ СЕГА НЕТИ Е ДОБРЕА ДАЛАВЕРАТА С *** ТАБАК АНГЛИЯ НАПУСНИ ПАРЛАМЕНТА ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО

80

aco

преди 10 години

Голям демократ този,голям реформатор И борец с Мафиярта...но някои ПОМНИМ...помним как другаря Кадиев-младото и "обещаващо,журналистическо перо" на...Мафията-Мултигруп пишеше вдъхновенни статии!Явно др. Кадиев,също като своите работодатели от Мафията е последвал призива "гущера да си отреже опашката"...ама така хубаво си я "отрязаха опашката",че 17 години след творческия изблик на "перото" успяха да ИЗПЛЮСКАТ И ЗАДУШАТ всичко в разградената територия !!!

79

Анонимен

преди 10 години

Не смятам,като обявят дата за предсрочни избори,или като се проведат,че ще се промени нещо,не се отцепвай от стадото господине,не се отцепвай и бат Бойко мисли тъй!!!

78

комунист

преди 10 години

само аз знам датата на предсрочмите избори- 30 февруари.Ще ни хванете за оная работа нас комунистите.

77

VDCH

преди 10 години

Кадиев, много ти се иска да оглавиш БСП, ама единствено може пак гей-парада да поведеш. Разбраха те колко струваш. Особено като отиде на купона на Безуханова.

76

Петър

преди 10 години

До GERBerastinЧугунена червена каско! Измирате, а с вас измира и комунистическата чума. Това е положението!

75

Коко

преди 10 години

този, по-надолу, който пише, че червения електорат е ***, всъщност самия е много, ама много ***. *** са тези, които обиждат другите!

74

GERBerastin

преди 10 години

Кадиев, избоите са след 4 години!И на мен не ми харесва, че ДПС реално управлява (отново), но това е положението.Само нов 9.IX ще оправи нещата, но нито възраждане на комунизма, още по-малко на съветската империя се очертава, така че си загниваме / загиваме геройски в периферията на ЕС или нищо чудно под турско - американски протекторат. Жалко за България... държава с над 1300 г. история...

73

аз

преди 10 години

На Орешарски за два месе му се налага да тегли 1милярд лева В задачата се пита : На всеки два месеца по 1 милярд за 4 години са 24 милярда !!! Малеее , а ако тръгне да тегли по 2 по 3 или повече милярда на всеки два месеца за 4 години Смятате ли тук смотани нещастни червени *** ! Кой ще Ви плаща на Вас малоумието бе *** ? А Белене и всички други безумия ! КОЙ ЩЕ ПЛАЩА БЕ *** ВИЕ ТУКА КЪДЕТО СИ ДРАСКАТЕ БЕЗРАБОТНИ НЕКАДЪРНИЦИ ЧЕРВЕНИ !

72

аз

преди 10 години

Ей и този червен *** добре си играе ролята на инакомислещ ! Комунист и различно мнение Да Бе ! Бетонни четвъртити глави без капка мозък и достойнство !Мурафети пред тъпия комунистически електорат

71

kunio

преди 10 години

I Kadiika ti kakvo shte spe4elish ot novite izbori be ***... Nai mnogo i ot BSP da te izhvurqlt

70

Мамантос

преди 10 години

Много подло *** е този; чудя се защо не го изключат от партията си! Неговото място е при реститут-проститутите на Иван Костов, Миглена Кунева или Тиквата.Какво ляво има в изказванията на този наглец? И не е ли пределно ясно, че той работи ПРОТИВ интерессите на левия електорат? Малоумия ли са в БСП, или това е част от някакъв мурафет?!

69

иван

преди 10 години

КАДИЕВ ДА НЕ Е ВРАЧКА. ОРЕШАРСКИ МОЖЕ ДА СЪСТАВИ ВТОРО ПРАВИТЕЛСТВО. ОСВЕН ТОВА ПРЕЗИДЕНТА Е ДЛЪЖЕН ДА ПРЕДЛОЖИ НА ТРЕТА ПАРТИЯ СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО. ТАКА ЧЕ ГЕРБ МОЖЕ ДА ПОЧАКА 2017 Г. АКО СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ. КОЕ ИСКА НАРОДА : ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ АНАРХИЯ ???

68

асен

преди 10 години

Не се бавете ами подавайте оставка ...

67

tdmils

преди 10 години

КъдиЙЕФЕНДИ, ТВОЕТО КЪДЕНЕ НЕ ХВАЩА ДИКИШ, ЩЕ ТРЯБВА КЪДЕНЕТО ДА ЗАМЕНИШ С МАЗАНЕ С ДУПЕВАЗЕЛИН, НО ЗАПОЧНИ СЪС СерГЕЙ-ибрика, ВиГЕЙнин, Кътев-комунистическия спин И ЗАВЪРШИШ СЪС МИКОВ МАСТИКОВ ВИНКЕЛОВ, ОК ???

66

gogo

преди 10 години

Рано ще е рано.....

65

60

преди 10 години

До АнонименТи просто няма за какво да се прераждаш...Всичко товоа си го постигнал.

64

22

преди 10 години

До циганинКво друго да ти кажа,освен -*** ТИ РАБОТА.

63

циганин

преди 10 години

Мам ви и да е б а крадлива щом вземета паричките ще обявите нови избори а ненормалния Болен ще иска още 10 милиона за да гласува за вас . Българска ви работа . Опропастихте държавата и все другите са ви виновни .