41

kk

преди 10 години

i ot kade si tolkova siguren 4e 6te go pusnat taka lesno?

40

атакист

преди 10 години

Вече е решен спокойно, вие си протестирайте мирно и кротко с детски колички и знаменце в ръка. Утре го пускат за 1500 лв и 1 година условно.

39

Neli P.

преди 10 години

Познавам го лично. Откакто стана футболист много му порасна работата. БМВ си купи, взе да се дърви ан полицията. В кафенетата подвиква на сервитьорките. Държи се нагло. ПЪЛЕН ***. Заслужава минимум 20 години !

38

Iwan

преди 10 години

До баба виАко някой такъв *** убие твой близак, дали ще си на същото мнение. Млад човек .... оставете го да живее. СМЪРТ за тоя ***

37

belltolls

преди 10 години

Не е коректно да давам някво категорично мнение след като не знам какви са всички факти, ама така както пишат, тва си е по-скоро непредумишлено убийство, както написаха по-надолу. Че е виновно футболистчето-виновно е, но непредумишленото убийство е доста по-различно. Особено пък при бой, за който и двамата носят вина(тоест не е класическо нападение с цел убийство),а смъртта е от удар в земята, то не виждам какво сте се запенили за смъртни присъди, бесилки, мъчения и тн глупости?!

36

Анонимен

преди 10 години

Браво на Мишо номер 40,то точно това е станало ,няма какво да се лъжем.Единия(починалия),псувал и нареждал,другия не издържал и му враснал 2-3 тупаника,не вярвам че е искал да го убива,и не искал сигурно е.

35

пенсия

преди 10 години

Празноглавото футбалищче ще търка наровете. Самозабравили се ***.

34

Мишо

преди 10 години

Повечето футболисти, които познавам, са доста прости, нагли и с огромно самочувствие, така че той си е виновен, че не може да се контролира. Също така съм сигурен, че убития си е заслужил тупаника (пияни псуващи простаци колкото искаш), не е имал късмет и си е ударил главата при падането. Така че това е непредумишлено убийство иначе си псувайте то напрежението все от някъде трябва да избие и по добре по форуми от колкото пред казина посред нощ.

33

до саки

преди 10 години

Много правилно, ако всички разсъждаваха като тебе, далеч по-добре щеше да е. Вижте само за каква простотия си е заминал човек! И толкова много народ страда сега. Понякога е просто много по-добре, някой като те напсува или обиди, да не се подаваш, на това което кипи вътре. Налагало ми се е да се усмихвам насила и да казвам нещо от рода: "Не е редно да се обижда така" и ситуацията да се е разминавала много добре. После си изливам натрупания гняв на ринга с ръкавиците.

32

Анонимен

преди 10 години

това което се е случило е една голяма НЕЛЕПОСТ. мир на праха на човека! да ви попитам всички по долу кои от вас не се е бил и ако при някои ваш удар бе умрял противника ви а ??? това че е бил футболист с какво променя нещо? голяма злоба голямо нещо..пфуууу типично по български

31

Анонимен

преди 10 години

До анонимЗащо слагаш всички под общ знаменател бе МЕТАЛЯГА!!!

30

BG.BG

преди 10 години

Поради това че българите по кръв и християни по религия са изчезващ вид, наказанията за убийство на чистокръвен българин трябва да се завишат. За останлите български граждани и за чужденците да останат в сила досегашните наказания.

29

Анонимен

преди 10 години

"и когато рибарят хванал златната рибка,тя го попитала с човешки глас:кажи си трите желания селянино.Кой е селянин ***? И рибарят смачкал главата на злантата рибка с един камък."Комплексарчето от Ихтиман се разгневило,че някой споменал селския му произход?Помакът от село Галата пребиваше жени и това се възприемаше в родното му село за героизъм??????чалга гроздова и салата.Псевдо политици,псевдо футболисти псевдо протестиращи.Нема такава държава.

28

Анонимен

преди 10 години

Като не е ревал преди боя и е бил големия пич недосегаем, сега ще реве след като уби човек. ***...

27

СССРейчо

преди 10 години

Това нагло футболно изчадие ще бъде спасено от футболната мафия, от босовете мутри, от мафиота Венци Стефанов........ А за нас ще има само поредната несправедливост. Така е в станата на мафията, алкохола и чалгата.......... След 3-4 години, най-рано, ще му дадат условна присъда !!!!!!!!

26

Кор

преди 10 години

Това нагло футболистче дано изгниие в затвора и намери там някой приятел с голям венест 'х.***'!Убития се е отказал от боя и си е тръгнал, но не, нашето футболистче герой го настига и го удря изненадващо...човека пада на земята и агонизира, но футболистчето си тръгва доволно.Ако не бяха свидетелите и камерите нямаше и да го открият, защото футболистчето плъх се крие!Можеше да се обади за линейка и да се предаде - това би било донякъде смекчаващо вината обстоятелсто, но не...

25

кохидо

преди 10 години

на фона на всички убийци, похитители, поръчители, биячи и подобни - това момче е ангелче, но за разлика от тях, той може да се укрие

24

иво

преди 10 години

футболиста поискал да го пуснат защото е млад футболист и тепърва ще гради кариера

23

ех

преди 10 години

До къде стигнахме като хора,да се псуваме и убиваме за нищо.Толкова ниско ли паднахме.Това ли е бъдещето на нацията.

22

Анонимен

преди 10 години

бой и изнасилвания за футболисчето, и така 20 години. На втората вечер да му се прииска да е мъртъв.