71

До Анонимниk 73

преди 10 години

Абе, анонимник, като си много остър, от къде знаеш, че е бил с червена фанелка? Нали от тука? Само че това се писа тогава.Наистина, в този случай фанелката няма значение. Става въпрос за обективното публикуване на новини, а не както и когато му е кеф на някой си там в редакцията.Това което още повече има значение, е че без на теб лично да съм казал нещо, започваш да обиждаш, което само по себе си е доказателство за ниското ти, простоватичко ниво.

70

Анонимен

преди 10 години

Футболист = *** ... а имаше времена когато не бе така!!!

69

Истината

преди 10 години

Това футболистите са пълни *** без никакви морални и духовни ценности.

68

Моля

преди 10 години

е какво бе??? Не са били селяни ли?? Човека си е бил съвсем прав

67

jikeca

преди 10 години

Е сега ще види колко гола ще му вкарат,ама все отзад.

66

Анонимен

преди 10 години

До iceМного си ***, какво значение има това? А шофьорът на таксито, който уби млада жена и дете с каква фланелка беше? С червена на ЦСКА. И какво от това?

65

DUBLIN

преди 10 години

Otno6eniq,dumi i deistviq-kato na SELQNI ot Africa.

64

ice

преди 10 години

Интересно защо в този Левскарски, продажен сайт една думичка не се споменава, че това комплексирано *** е юноша на левски?Колкото до самия случай - работата е ясна. Комплексарчето е искало да демонстрира пред "дамата", какъв е мъжага! Ей сега ще си получи за това и заслуженото!

63

jalko

преди 10 години

jalko za blizkite i na dvete semeistva

62

Анонимен

преди 10 години

само му погледнете физиономията на тоя "юнош" да видите за какъв мазен комплексар става въпрос...мазна прическа, някаква ц*ганска татуйровка и задължително бръснати крака

61

Швейк

преди 10 години

От юноша на Лефски какво друго да се очаква...

60

Хектор

преди 10 години

Французите са казали-ТЪРСЕТЕ ЖЕНАТА и винаги ако се разровиш излиза по една кифла отзад.

59

Нике1класик

преди 10 години

пояснение до 62 и 64-------Има охранителни камери които са заснели побоя и благодарение на това са ги хванали!Естественно че П.А. е паднал и се ударил в ръба на бордюра в следствие на нанесения побой така че това не оневинява никой!

58

Поаро

преди 10 години

Кой кога е видял,казал и доказал,че "фатално е ударил главата си в бордюр".Може фатално да я е ударил и в железен бокс например.

57

Нике1класик

преди 10 години

Пояснение до селянин------юриста на топлофикация не е умрял от побоя а от това че паднал на земята и си ударил главата в бордюра!

56

Селянин

преди 10 години

Не може един "национален" състезател да си изпуска нервите и да бие до смърт хората на улицата. Затова трябва да има смъртно наказание. Такова животно просто не заслужава да живее, както не заслужават да живеят бесните кучета.

55

Shop

преди 10 години

Убийството наистина е непредумишлено, но смъртта е вследствие на побоя. Така че една десятка му е тамън според мене.

54

Илчев

преди 10 години

До сеуенинЛошо е когато човек е ***.......няма значение къде е роден.....

53

Анонимен

преди 10 години

шофьорката е за е*ане!

52

сеуенин

преди 10 години

ЦЯЛА София е населена от селяни, родени там и по селата, затова и толкова се засягат на "селянин" ..такъв е манталитета на "столичани", било то израстнали в софия или преселили се. Ако наречеш селянин жител на Пловди или Варна, няма да се засегне,понеже съзнанието там е на граждани..има нещо адски сбъркано в манталитета на софиянци като цяло.