16

Анонимен

преди 10 години

При нас отличен резултат дадоха изолацията с гипсокартон, душ-кабина, която през зимата плътно затваряме, докато парата се кондензира, вентилатор в банята, който се включва автоматично при влага над 75% и електрически абсорбатор на влага в спалнята/ кухнята.

15

supy

преди 10 години

Който по-надолу е казал Аереко като решение е прав. Аз с това се спасих, бях мухлясъл от всякъде.Знаете ли колко пари дадох за електрически обезвлажнители, саво-та и глупости. А проблемът се оправя със 75 лева! Елементарно, не си вкарвайте автогол. Между другото Аереко и подобни се слагат по закон във Франция и на места в Германия... ако го знаех по-рано

14

Ужас!

преди 10 години

Ужас! Ot statiata ne razbrahme nishto. Dobre che ima komentari da nauchim neshto.

13

Дидо

преди 10 години

Ужас! Появи се неграмотно заглавие.Тробвя да е "Появиха се влага и мухъл".Появили са се две неща, а не едно.

12

blah

преди 10 години

Kolko tapa statia, dragi jurnalii, imenno otvorenia prozorez prechi na muhala da se instalira, provetrenieto e mnogo vajno a vie kazvate na horata oste s parvite dumi tochno obratnoto!

11

Анонимен

преди 10 години

До С белина е ефектноБелината е на основата на хлор и единственото което прави е да ..избелва мухъла/сменя му цвета/, за да има траен ефект/около 4-5 години/ е добре да се третира с препарат, чиито активно вещество е бензолкониумхлорид.Не е вредно, и "изсушава" мицела на мухъла/той все пак си е просто гъба../след което да се третира с подходяща боя против плесен!Не "антибактериална"...бактерии и плесен са различни организми, заради това..вземете боя ПРОТИВ ПЛЕСЕН.

10

........

преди 10 години

Повечето хора си правят топлоизолация, именно за да премахнат конденза и гадните му последствия.

9

batevale

преди 10 години

Ако вече се е появила плесен ,добро решение е да се напръска със "Savo"...Но добрата вентилация на помещението е просто задължителна !

8

Анонимен

преди 10 години

Аереко e пасивен начин на отнемане на влагата. Трябва си обезвлажнител на ток.

7

bix

преди 10 години

1 e прав само проветряване е истината, никакви препарати!!!

6

С белина е ефектно

преди 10 години

Стига с тия купешки имена. Вземете течна белина, налейте я в празно пластмасово шише за пръскане и миене на стъкла; напръскайте мухъла с белина и след като изсъхне - няма мухъл. Е малко време мирише, ала затова пък е евтиничко - 1 бутилка белина е само 60 стотинки и мажете да я ползвате много време. Хайде със здраве.

5

sporty

преди 10 години

Аереко си е решението, статията малко неграмотна тук. Колко пари да се похарчат като може с един ход??

4

peshka

преди 10 години

Има само едно което спасява и това са устройствата Аереко. Откакто си сложих ни мухъл ни влага, няма друго решение

3

--> genady89

преди 10 години

Термоизолационна боя, може би.

2

Анонимен

преди 10 години

В едно жилище се появява влага и мухъл там, където има рязка граница между топло и студено място. Обикновено при таковя масто, ако има врата или прозорец, касата или дограмата се измятат, ако са дървени.

1

Анонимен

преди 10 години

Заглавието трябва да се поправи на: Ужас! Появи се влага и мухъл. Защото първопричина да се появи мухъла е влагата. А за да се появи влага, значи е студено и без вентилация.