228

Мина

преди 10 години

Отново, добре, че са ГЕРБ!

227

ХХХ

преди 10 години

Трима ***!

226

????

преди 10 години

ДА НЕ БИ ГЕРБ ДА СЕ ЯВЯВАТ НА ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС???СЪРЦЕ, ДУША И ОЩЕ НЕЩО, КОЕТО СПЕСТЯВАТ.....НО С ТОЗИ БЕДЕН РЕЧНИК, НЕ ЗАСЛУЖАВАТ И ТАЗИ НАГРАДА!!!

225

TIKVA

преди 10 години

KOLKO STE GLUPAVI GERBERISTI NALI SI OTPO4INAHTE PAK BE DON4EV POSERKO *** NALI TE ZNAEME OT GABROVO

224

Спиро

преди 10 години

Гербави ***!

223

Ole

преди 10 години

Хаха, някои почиваха когато трябваше да са на работа, а сега стават вече за смях с тия глупости!

222

мишо

преди 10 години

Гадни,мръсни,долни лицемери!До вчера бягаха от парламента,като дявол от тамян,а днес зор да работят!Изплъзва им се властта из под краката и им пари на задниците!Никога повече тая простащина и мутрищина във властта!Видяхме ги колко струват!

221

Анонимен

преди 10 години

абе,червени другари другарки,на на вас кои ви каза,че ще ви се даде правото да съсипвате мястото,наречено бащин дом,как срам нямате,свян,жал,а ти ББ носиш цялата вина,не за твоето управление,а заради това,че си тръгна без да помислиш в чии ръце оставяш всичко,9 години скитах по чуждите държави,а колко още има като мене,няма да се дадем,няма да кротуваме докато тези измислени българи оглозгват кокала наречен България,звучи ви поетично ли,ок,ами тогава-я се разкараите от моята държава предатели

220

123

преди 10 години

На тия само по снимка им давам 10 години, без право на замяна.

219

!!!!!!!!!!

преди 10 години

До ВасилевВасилев,вземи се гръмни бе!!!Такива герберски *** не са нужни на тоя народ.

218

Анонимен

преди 10 години

GERB SA IZPURDQHA I NQMAT DUSHA!

217

оффф

преди 10 години

Ама на тези кой им дава право да командорат,какво се правят че нямат нищо общо с положението в което се намираме.Наистина ни имат за лош матрял.Паметта не ни е толкова къса колкото те си мислят.Нахалници с нахалници,нямат срам.

216

Анонимен

преди 10 години

ох мале,то пък като работите една я свършвате.

215

Питам се

преди 10 години

Не виждам сред герберите една свястна физиономия.Всички приличат на криминални престъпници.Как ли се избират, дали с конкурс за красота?

214

Отвратен

преди 10 години

Мутренско еквилибристика на думи! Ни срам - ни очи!!! Защо поне мъничко не ви стане неудобно?! От какво и от кого се палиха хора?!!! Спрете се, имайте поне зрънце съвест!

213

Мишо Бирата

преди 10 години

Тези от бандата на мутрата бойку борисов,не почиваха ли повече от четири години и два месеца?Бог да не прощава на бандитите от герб.

212

НАЙ

преди 10 години

ИКОНОМИЧЕСКАТА ОБСТАНОВКА СЕ ПОДОБРЯВА, В ПРОВИНЦИЯТА ВЕЧЕ ИМА ДВИЖЕЩИ СЕ КОЛИ, ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ, КОИТО НЯМАТ ДЪЛГОВА КРИЗА ВЗЕМАХА КРЕДИТИ И РАЗВИВАХА ИКОНОМИКИТЕ СИ, А ТЪПАНАРСКА БЪЛГАРИЯ РАБОТЕШЕ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА БАНКОВАТА СИСТЕМА НА ЕВРОПА. ЕТО ТОВА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ СОФИЯНЦИ , КОЛКОТО И ДА ПРОТЕСТИРАТЕ ПРЕД ВАШТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, ПЛАТЕНИ РЕПОРТЕРИ И ПАРТИИНИ ***

211

мишо

преди 10 години

Саботьорите да мълчат. Всички ги отсвириха. Май нямат фенове вече-

210

ьььь

преди 10 години

колкото и да плюете по Герб не може да прехвърлите цялата вина в/у тях.Този процес на падение ,затъване ,обедняване започна преди 23г.Още тогава по-ококорени българи започнаха да създават фирми и да крадат от държавата като използваха позициите които заемаха.Разбира се ние така сме научени им помагахме с нашето действие и бездействие.Тогава не осъзнавахме или поне по-голяма част от нас ,че един ден ще бъдем на един кръстопът.Сега се обвиняваме, обвиняваме и другите,но главната вина е наша.

209

преминаващ

преди 10 години

На плешивото кубе счерното сако от снимката,явно е много побесняло,че му резнаха далаверата с европроектите. Бил на 40 години,пък изглежада на 60 бръснатия *** и крадец.