66

laura

преди 10 години

Каквото му наредят отгоре Плевнелиев това прави, Нали затова Бойко избра него да стане държавен глава. Не си мислете че народът го е избрал или са го харесали защото имал умения. То се видя какво умее.

65

Илияна

преди 10 години

Въпроса е, че дори Президента да е прав до някаква степен за това вето, това че го праив по точно корпоративни заръки, а не по чисто държавнически и морални, го обезсилва тотално. Президента е поредния продажник на олигаристичната власт!

64

lelia_marche

преди 10 години

Ами то нямаше ИКОНОМИЧЕСКА логика, имаше само политическа и корпоративна! Факт е, че и Преиздента не знаеше, какви ги говори вчера, а и нека си припомним,: "Да не забравяме, че той беше министър на регионалното развитие в правителството, което с актуализацията на бюджета през 2010 г. даде сериозен тласък на задлъжнялостта на общините, като този проблем не може да се преодолее и днес. Актуализацията през 2010 г. предвиди намаление на размера на трансферите към общините с 15% на годишна база -" - Самият той, като министър го е правил и дори по-лошо, с повече задължения и огромни заеми. Но сега е

63

Мистър Х

преди 10 години

Той не разкри каква е точно сумата на подкупа, но посочи, че с парите от нея Симеон Дянков е финансирал свой хотел. Сигналът не е внесен в прокуратурата, защото все още се набирали документи за него. На 8 май 2012 г. беше договорът за брейди облигациите. На 10 май е станала сделката за хотела. Налети са пари през Алфабанк за освобождаване на запорирания хотел за 50 милиона, собственост на офшорна фирма, заяви Яне Янев.

62

Мистър Х

преди 10 години

Бомбата хвърли в ефира на Нова тв Яне Янев (РЗС).По думите му ден той самият разказал на тогавашния премиер за огромна корупционна схема с облигационния заем, от която Дянков се облагодетелствал. Борисов не се поколебал и ден по-късно уволнил финансовия министър.Премиерът дори не поискал да погледне донесените от Янев документи. Само ме попита какви са ми източниците, допълни Янев.

61

Анонимен

преди 10 години

На тоя сексът му идва май ОТРЪКИ!

60

lou lou

преди 10 години

Президентът не намира за целесъобразно да се тегли нов заем, а намираше за нормално Дянков да пипа резерва и той да си проси допълнителни пари за екскурзии. С двоен аршин май мери Плевнелиев.

59

Печатайте пари....

преди 10 години

...защото е по лесно от съкращаване на разходите.А освен това трябва да се бърза много,защото улицата скоро ще свали правителството и предварителните планове за преразпределяне на милярда може и да се объркат !!!

58

Анонимен

преди 10 години

Президентът наложил частично вето .......... демек вкарал само *** ........ :-)

57

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

преди 10 години

И Чобанов се произнесе: Мотивите за ветото са политическиА КАКВИ ЗА МОТИВИТЕ ЗА ТОЗИ МИЛИАРД?"Няма как да постигнем приходите, трябва да редактираме бюджета"ЧОБАНОВ ВЕЧЕ СТАНА ШАМАН И ЗНАЕ КАКВИ ПРИХОДИ ЩЕ ПОСТЪПЯТ- СЕГА И ДЕКЕМВРИ Е НАЙ-ДОБРОТО ВРЕМЕ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПРИХОДИ. ДА, АМА МИТНИЦИТЕ СА ПАРТИЙНАТА ХРАНИЛКА И ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ ТРЯБВА ДА БОГАТЕЯТ..ПЛЮЯ НА ВАС! ТО И Б.Б. НЕ Е ПО-РАЗЛИЧЕН, НО ПОНЕ ОСТАВЯШЕ ТРОХИТЕ ЗА НАРОДА. А ЗА ВАС НАРОДА СА СОЦ.СЛАБИТЕ, КОЙТО САМИ СЪЗДАДОХТЕ.

56

dimityr_penev

преди 10 години

Да му се поиска оставката на президента незабавно!

55

Анонимен

преди 10 години

А мотивите за заема са ***. Другарите си мислят, че управляват само бабите. Като искаш 1 милиард на чужд гръб, трябва поне едно сносно обяснение да можеш да скалъпиш.

54

Бани

преди 10 години

Това голямо зубриво бебе от къде го измъкнаха? От нафталина ли?Ами ,то срича и социалния контакт не е съвсем на ред,за етикета и осанката да не говорим.Доста трябва да поработи над себе си ,а коалицийката за министър го сложи да му гледаме сеира .Чак ми се гади от назначенията им.ОСТАВКА!!!!!

53

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ПЛЪХЪТ РОСКО ПОСЛУША ТИКВУН !СЕГА Я ДА ОБЯСНИ КАКВО ПРАВИ ЗА БЕДНИТЕ ЗА ДЕЦАТА ИНВАЛИДИ ЗА БИЗНЕСА НЕОБВЪРЗАН С ГЕРБ !МАФИЯТА СТАНА ТОЛКОВА НАГЛА ТА МИ КАЗВАТ ЧЕ ПРЕЗИДЕНТКАТА *** Е ГЕРОЙСТВО !

52

georgi.ishkitiev

преди 10 години

Чобанов е едно дете с хубави оценки в училище, на което са му възложили големи задължения. Това момче по никакъв начин не ми спечелва уважението. Той още има младежки пъпки. С какво се е борил в живота. Сигурно и деца няма още. А на него са му възложили да управлява парите на цяла държава. Това е безумица просто

51

catenaccio

преди 10 години

да видим какво казва другаря NОрешарски м.март 2013:Именно чрез подобряването на бизнес климата и насърчаването на инвестиционната активност ще може да се реши проблемът с безработицата, коментира още Пламен Орешарски.Част от източниците на средствата за повишаването на разходите на бюджета, заложено в програмата на БСП, е подобряването на събирането на данъците, обясни още той. Според него има резерви и посочи за пример акциза на цигарите. По изчисленията на Орешарски там се губят около 40%

50

митничар

преди 10 години

Другари комунисти-социалисти-депесари-атакисти /всички взети заедно доносници на ДС. / нали имаше резерв от ликвидирането на контрабандата 3 милиарда лв. хайде действайте. Да ама не това са приказки преди избори, а сега най лесното дайте заем 1 милиард ние да се правим на доброто ченге а след нас потоп. Извинете кога ще си получим мин. пенсия от 500 лв. и заплата от 1000 лв. За тока сме на голяма печалба 1-2 лв. на месец или 3-4 стотинки на ден.

49

Загрижен

преди 10 години

Абе верно, ли на тоя му се паднала следдипломна практика държавен бюджет?Умрех от смех!!!!

48

лъжливото овчарче

преди 10 години

Човека - Бритон, къде ти е гегата бе *** ?

47

!

преди 10 години

АМИ КАТО НЕ МОЖЕТЕ И НЕ ЗНАЕТЕ КАК ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКА. ГОЛЯМ СРАМ СТЕ