12

Ro

преди 10 години

Moй приятел (студент) работи като пощальон в провинциален град и взима 400 евро + бонуси. Казва, че успява и да спестява от тях без лишения.

11

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Да го чукаш, де се пука! Протестите в България, падна правителството в Чехиа. Все пак, може да се отчете като успех за шлаещите се по жълтите паветат. Може да изкарат някоя полугола гърла и да преоблечат Сугарев като Швейк - супер-хипер-турбо як перформанс.

10

Нико-дим

преди 10 години

Честито Хайде сега и крадливото правителството на Орешарски да ги последва.

9

kratunkov

преди 10 години

Пенсиите в Ч!ехия са над 400 евро на месец. Пенсията на жените зависи и от това колко деца е имала, например една жена с 3 деца има пенсия над 500 евро.

.... Ако и в нашенския Абсурдистан беше като в Чехия... за корупция да пада цяло Правителство или Парламент... щяхме да бием всички рекорди на Гинес до ден днешен.... Защото всеки месец щяхме да имаме нов Кабинет! ... поне в последните 23 години! ;) Поне аз не съм чувал все още за "НЕнаял се" и "НЕнакрал" се БГ политик.... :( ! .... Чудно ми е?!?! Колко ли е ЗАПЛАТАТА на един Чешки миньор да кажем?!?! Дали е 250 евро на месец.... колкото е тук? Не знам само дали сме смешни? или сме... трагични?!

7

boiko1

преди 10 години

Някой знае ли колко е мин. работна заплата в Чехия?

6

Анонимен

преди 10 години

КОГА ЩЕ СТИГНЕМ ЧЕХИТЕ ?

5

КОКО

преди 10 години

ТИЯ НАШИТЕ КВО СЕ НАЗЛАНДИСВАТ.АЙДИ ДЕ.

4

шщд

преди 10 години

Ето, не е толкова страшно, мили ми комунистчета! И не ваканцуват хората, а си вършат работата.

3

SKYBET

преди 10 години

ZNA4I V CHEHIA 200 DEPUTATA ,A V BULGARIA 240 , MISLIA 4E CHEHIAE PO GOLIAMA PO NASELENIE OT NAS A IMA PO MALKO DEPUTATI

2

Анонимен

преди 10 години

Гледайте и се учете господа управляващи!!

1

ъъъъъ....

преди 10 години

Браво...айде сега и Българския!!!