16

.........

преди 10 години

A шизофриниците.......какво да ги правим.......

15

ээ

преди 10 години

Точно в тази сфера корупцията сред лекарите е особено голяма, защото и най-трудно може да се докаже. По клиниките даже не си дават труда да ходят на визитация. Пълна незаинтересованост към пациента, интерес само какво може да се измъкне от близките му. Вероятно има и някой и друг лекар, който проявява и интерес към пациента, но не всички са попадали на точно такъв.

14

Анонимен

преди 10 години

Ако българите се върнат в Църквата и си спомнят как бабите и дядовците им са ходили на при дядо поп на изповед, пазили са постите, комкали са и са били нормални и благородни хора, процента на психично разстроените ще намалее драстично.Естествено, за неходенето при дяда попа не е виновен ролекса на Николай Пловдивски, а възпитанието получено по време на комунизЪма, както и отстъплението от вярата на дедите, за което трябва да се каем.

13

vesko02

преди 10 години

Не е ли по лесно българина работейки да получава нормално възнаграждение за труда си вместо да го залъгвате с разни глупости -рецептурни книжки,безплатни карти за нещо си,фалшиви инвалидни пенсии,ваучери за какво ли не,или е по лесно да се краде под привидно благородни причини.

12

RoxyM

преди 10 години

Като гледам някои от тези с разклатената психика май редовно коментират в днес.бгА сега по темата. В България луди много, лошото е, че пари няма и са ги оставили да ходят по улиците и да плашат хората, пък някои са и агресивни. Ужас!

11

Анонимен

преди 10 години

При стройно дефиниране на ролите на специалистите и съвместната им работа за благополучието на хората можем да получим значително по-добри резултати. Психолози, психиатри, невролози, социални работници, генетици можем да работим заедно по превенцията и профилактиката, диагностика, терапия и социална реинтеграция. Ама сега всеки дърпа чергата. Психолозите се явяват търгаши и врачове без клинични пътеки, психиатрите правят психотерапия, невролозите го играят и психиатри с психофармакология.

10

Анонимен

преди 10 години

puk edni 4esni *** namerili pari i varnali gi polvinata

9

jorkatta

преди 10 години

Само толкова ли?

8

Анонимен

преди 10 години

Да избираш между ГЕРБ и БКП е все едно да избираш между баща си и майка си. Това е доказан начин да израстеш ***.

7

само герб

преди 10 години

че съм луд, луд съм. ама по-добре луд отколкото ши*ан гербаджия.

6

Това

преди 10 години

да не би да е изследване на подкрепящите АТАКА ?

5

Анонимен

преди 10 години

Имайте предвид, че къма психичните разстройства спадат много неща - стрес, безсъние и пр.

4

АНТИМУТРА

преди 10 години

много повече са!Но след прехода народа най-вече лудна при ГРОБ най-гнусната и разрушителната за България!

3

Анонимен

преди 10 години

95% от населението страда от психични разтроиства.

2

Valeri Kostadinov

преди 10 години

От какво ли ще е...чудна работа

1

Петьо-Евреи

преди 10 години

Само ГЕРБ никакви повече турци и комунисти