10

Silver

преди 10 години

"За съжаление Брейди играе футбол доста на север, тъй като е куотърбек в отбора Ню Инглънд Пейтриътс", които са базирани в Бостън. Така че той ще може да пребивава в слънчевия си дом в Лос Анджелис едва няколко месеца в годината."Не знаех, че Бостън е на север от ЛА. Явно двете крайбрежия на САЩ вече ще се наричат north side и south side :)

9

демоникрация

преди 10 години

живеем в време когато човешката личност като творец интелект не е от значение, от значение е провтотия , селикон, простащина, откровна простащина , и нагли простаци.. за пример родният тиквунек, не че и другите са хубавци..

8

M

преди 10 години

Ееее, спирам да ги мисля тогава.

7

ТоранагаСама

преди 10 години

Нищо чудно няма. Само годишната заплата на Брейди е 26.5 милиона долара, а общият им доход е сигурно 60-70 милиона годишно. Все едно някой да изкарва 60 000 евро годишно и да е някакъв супер лукс да има собствен апартамент, но даже и това не е правилно сравнение. Имаш крава - пиеш млеко.

6

Гюнтер

преди 10 години

E, тия двамата направо са се оляли...Снобари прости...

5

t-rock

преди 10 години

Що е толкова малко туй имение? :D а аз се радвам на някаква кибритена кутия 70кв. Е честно ли е?

4

Реалист

преди 10 години

Не бойте се - както се случва в 100% от случаите, идилията продължава, докато на Том му писне да гарира на Жизел в задния двор и за разнообразие заплоди готвачката, а пък Жизел на му налупи рогата с някой с по-дебел портфейл. Следа нов рекорд за развод на стойност 400 млн. и зрелище за тълпата.

3

999

преди 10 години

Топ модел и футболист.... Пари от крака и тяло.

2

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Ето къде отива увеличението на тока в България...

1

123

преди 10 години

И това от чехлички в мола :Д