13

Анонимен

преди 10 години

А тъпите реклами кога ще спрат?

12

Неразбиращ

преди 10 години

Абе това телевизията да не е хляб - който иска да гледа , да си купи декодер.Прабаба ми изобщо не знаеше какво е телевизия и живя до 91 години.

11

Шашмите

преди 10 години

Някъде се загуби и сигнала на анапоговата и на цифровата и хората се принудиха да плащат за кабелна на кабеларките, които станаха милионери през "цифровата" 2013 г.

10

gogo2113

преди 10 години

От очилата ми било!

9

ББ

преди 10 години

Ами за тези които вече имаме декодер, кога ще си оправите цифровия сигнал. 3 дни няма телевизия, един ден има, или обратното. Ще си пускам май пак аналоговата.

8

Анонимен

преди 10 години

Цифровата е безсмислена и много скъпа само за 3-4 канала. Единствената далавера е за магазините за електроника, където хората ще направят добър оборот и печалба на търговците с 50-100 лева за декодер купен от Китай за 5 лева.

7

Анонимен

преди 10 години

СТОЩИ ПО НОВА ТВ ЕДНА ЖЕНА НА КОЯТО СА И ДАЛИ ВАУЧЕР ЗА 60 ЛВ КАЗА ЧЕ В МАГАЗИНА НЕ СА И ДАЛИ ЦИФРОВ ТУНЕР ОТ 59 ЛВ АВСТРИИСКИ А СА И КАЗАЛИ ДА СИ ВЗЕМЕ ТУНЕР ОТ 39 ЛВ КИТАЙСКИ ЗАЩОТО ДОГОВОРКАТА С МУТРЕТАТА БИЛА ТАКАВА. РАЗЛИКАТА ОТ 21 ЛВ ТРЯБВАЛО ДА СИ ГИ РАЗДЕЛЪТ ЕДНИ ХОРИЦА ЧЕ БИЛИ МНОГО ОГЛАДНЕЛИ..

6

Хм

преди 10 години

и от друга страна - че кой гледа български телевизии? К1 - правителствена, босфорТВ... Нова са що годе нормални, *** пак... Discovery, 24 Techno, History channel - тва са телевизии - да научиш нещо, а не постоянно да се депресираш, да се ядосваш и да псуваш гледайки нашенските....

5

Апостол

преди 10 години

То си беше предварително ясно,сега да се събудят заспалите СЕМкаджии да спрат тъпите реклами,а Орехчето да им възстанови загубите чрез партийната БСП каса.Вече достатъчно захлебиха.Като се разсънят,може да обяснят защо не се намали силата на звука при рекламите,след като те самите определиха срока.

4

info

преди 10 години

Че то без телевизор няма политика. Разбира се че няма да спрат телевизора, ще вземем да мислиме сами и мафията ще изпусне кокала

3

Георги

преди 10 години

Днес.бг, я разкажете за далаверката с ваучерите. Ст-ст на ваучера за декодер - 60,00лв., а самият декодер струва 31 лв. къде потъват останалите 29лв.?

2

Хм

преди 10 години

дреме ми - аз съм на Мегалан...

1

Салахадин

преди 10 години

Имаше си хас и "Хубавата работа,ама българска" и тука да не се прояви!!!