378

Божко

преди 10 години

Росен КОСТЕНБРОДСКИ

377

MIMIK

преди 10 години

bravo na prezidenta.Spria ograbvaneto na milioni ot axmet dogan

376

nina

преди 10 години

Спомня ли си някой кога Плевнелиев започна да "жили" правителство и парламент? - когато в публичното пространство се появи информация за участието му в офшорки. И реакцията му показва, че в слуховете има нещо вярно!

375

il.trifonov

преди 10 години

Браво на г-н Плевнелиев! Спря ограбването на стотици милиони левове от ДПС (преди всичко, тъй като правителството е функция на Етническата партия) и нейните лидери! Друг е въпросът дали управляващите ще се вслушат в аргументите на държавния глава и ще оттеглят меко казано непрозрачните мотиви в бюджета! Горд съм с българския президент! :-)

374

Непукист

преди 10 години

Тоя ***,тая ***,вчера слезе от клона и го лапна на Б.Б и отиде в облаците . Б.Б го държи с някакви компромати,че прави,каквото му казва...нЕма начин просто

373

Вето Паричков

преди 10 години

Прав е човекът ,като са толкова ербап кумунягите ,да вземат заем за разкриване на работни места ,за инвестиции ,за да има приходи ,не само разходи.Инак нема лошо,да се помогне на социално слабите ,да им се дават пари на ръка ....Повечето от тия хора могат и искат да работят да са полезни на нацията.Трябва да е ясно за какво ще се разходват тия един млрд. лв. Някой да е наясно ЗА КАКВО И КАК ??!!Може и паметника на Бузлуджа да оправят ,а а а кой ще ПЛАЩА ЗАЕМА И ЛИХВИТЕ ...... КОЙ ???????

372

Боби

преди 10 години

Кога ще отговори за Офшорките на него и жена му.До кога ТОЯ ще бъде над Конституцията. явно ТОЯ е забравил, че сме Парламентарна Република.Да остави да чете и той "Винету" и да вземе да прочете Конституцията на Р.България.И най-важното да я спазва.

371

Анна

преди 10 години

Браво, Росен!!!!:)

370

Анонимен

преди 10 години

Офшорските далавери на Плевнелиев - Прокопиев и източването на пенсионния фонд "Доверие" тепърва ще се разплитат. Тоя е кукла на конци и като всяка марионетка ще го отнесе най-много накрая. Посредствено лапацало, което се е оплело в толкова зависимости и далавери, че му треперят гащите постоянно. Каквито и чупки да прави си е един *** Маринкин, с чиято политическа кариера е свършено. А ако не иска да свърши в панделата, трябва час по-скоро да бяга при червенобузото си приятелче в Сингапур.

369

Офшорко

преди 10 години

Това не е вето на Офшорко,а на западните корпорации.

368

Kostadinova

преди 10 години

Bravo gospodin Plevneliev !! Vie ste mojat Prezident !!!

367

hehee

преди 10 години

до лоло 458-збъркал си си ника.трябвало е да се пишеш лъолъо.много ще ти ходи на разсъжденията:)))

366

aco

преди 10 години

Мафиотската шайка е побесняла,че някой се осмелява да им попречи да РАЗГРАБВАТ на воляи са пуснали цялата си платена глутница от дребни безродни душички да плюят и псуват!!!Мръсната *** може само да руши и унищожава...окото им няма да мигне на тези *** БезРодни-ще доунищожат България!!!Р.П. може да е всякакъв,но в случая е абсолютно прав в опита си да спре ГРАБЕЖА на 1 МИЛИАРД и трябва да бъде подкрепен...социопатската шайка трябва да бъде изметена до крак иначе няма да спре-ще грабят,ще пю

365

лоло

преди 10 години

ТЪПО ГЕРБЕРСКО КЮМБЕ, *** НА ГЕРБ, СКРИЛ МИЛИОНИ В ОФШОРКИ, НЕРЕЗ РАЗЮЗДАН С 3 ЛЮБОВНИЦИ, РАБОТЕЩ ЗА ПАШАТА И БОЙКО ТИКВАТА, РАБОТЕЩ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ, КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР - ЩЕ ВИДИШ НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ, КОГАТО НЯМА КОЙ ДА ТИ НАПЕЧАТА БЮЛЕТИНИ! ЧЕТЕТЕ БАРЕКОВ - ТОЗИ ПЛЕВНЯ ИСКА ДА РАЗПАЛИ И ЕТНИЧЕСКИ РОДИНАТА НИ!!!!

364

Коко

преди 10 години

Този президент работи за интересите на ГЕРБ! Той не работи за народа! Затова трябва да си ходи! С удоволствие ще подпомогна такава инициатива.

363

Анонимен

преди 10 години

Частично вето и частично бременна жена няма.

362

123

преди 10 години

Ще поживеем и ще видим!Между другото,aко Борисов отново се върне нa влaст,ще изтегли зaем и хич нямa и дa рaзбереме!A пък зa кaкво ще го изхaрчи,aмa никогa нямa дa рaзбереме!

361

Анонимен

преди 10 години

Щом недоволстват крадците участващи в управлението на държавата ни през изминалите години, значи нещата в държавата тръгват на по-добре !!! Ура-ура-ура другари !!!! като няма какво и как да се краде какво може да се измисли за да може пак да се барне и разпредели кокала ??? и то пак на гърба на бедния ти народ !!! жалки., просто жалки !

360

4x4

преди 10 години

Ох, колко са ви плоски сценариите и на Ирландската пастирка и на Будата....не е истина просто. Единия алчен за власт, та две не вижда, върти се покраи софрата, души мръвката, дето му я отнеха, лигата му се точи, езикът му увиснал от глад, зъбите му оголени от злоба. Насъсква умния, интелигентния и красивия да направи нещо по въпроса и тои милия пелтечи нечленоразделно по телевизора, обяснява ни нещо си с тон на учителка от предучилищната, чете ни приказки за лека нощ деца....До къде стигна, Българиоооооо драга, до къде се срина....

359

Анонимен

преди 10 години

Тоз като Чаушеску-по бързата процедура!