41

SerGEI StaniFES

преди 10 години

Veto

40

Боско

преди 10 години

До къдравияАма какво да каже като е затънал до шия в л*айна...той се моли да не се повдига темата,че на магия се отърва преди известно време,сега взел да трупа точки пред електората...***!

39

Червеномразец

преди 10 години

Ало КЪДРАВИЯ ,много скоро ,твоите червени *** ще ти разкажат играта и ще ти се изправи КОСАТА

38

Българин

преди 10 години

Проблемът е, че освен тези 40 милиона за бедните, в бюджета има и други 960 милиона, дето трябва да си ги разпределят "наши хора". Комунистите и ДПС са опасни - настройват ни едни срещу други, за да могат да лапкат набогато. Разберете хора, трябва да се обединим, за да ги спрем.

37

pompaeca

преди 10 години

"и че намесата би направила невъзможна за изпълнение правителствената програма."ХАхахаха...ами да няма да може да си откраднете предвиденото

36

Анонимен

преди 10 години

До къдравияДа предположим че е вярно. Оправдавам го напълно. Изкарал си е парите и ги е сложил в офшорки защото се е притеснявал с право че ако дойдат червените скакалци на власт ще опоскат държавата, което и става в момента. Да ги подари на червените *** ли очакваш или всички трябва да си дадем имотите на ***? Това искатееееее ама ще има за вас "красний карандаш"!

35

Анонимен

преди 10 години

Тази карикатура , наречена "президент " посрами народа и само доказа , че работи в полза на олигархията в България !!! Надявам се , че скоро тази лудост ще спре и този човек ще получи заслуженото си наказание .

34

Коко

преди 10 години

Плевнелиев решава...какво решава този мишок,по-скоро пишете,че чака нареждания за действията си.

33

Анонимен

преди 10 години

До къдравияАлоооо Рошавия това помощ ли е да теглиш заеми и да раздаваш пари дето няма ти да ги връщаш. С чужда пита помен правиш. Това си могат *** това си правят, но тия които ще връщат парите не са съгласни. Дай на бедните работа, а не подаяния, защото ще пахарчат парите и ще чакат за следващо раздаване. Никъде парите не падат от дърветата.

32

Анонимен

преди 10 години

И аз съм от село ,но не знаех че има такава тъпотия и необразовани *** ВРАВО ,БОЙКО с ТЕБ сме

31

Анонимен

преди 10 години

Това ли е модерната визия за демокрация, според Бъчварова???????????????????????????????

30

Анонимен

преди 10 години

На Чобанов не само главата е кръгла. Той целия е кръгъл ***.

29

Анонимен

преди 10 години

И президента, и дон Буда са марионетки - едната усмихната, другата озъбена, но иначе разлика няма.

28

Анонимен

преди 10 години

Само малка част от тези 1 милярд са разписани за какво ще отидат. Останалите пари (повечето) се дават министър председателя да ги използва за каквото си реши човека. Ако иска ще ги даде да плати част от заемите на енергетиката за да може после да я окрадат още олигарсите и други такива. Все едно във вашето семейство си нямате представа за какво но вземате голям заем ей така за да си имате парички и да си ги харчите за кеф.

27

аз

преди 10 години

президентът и разум?!- Не; президентът и послушание-Да! В света на калинките, който изградиха Герб, президентът е калинката,от която искаха да лети,но не и стига силицата,та сега се опитва да компенсира слабостта си с откровена злоба.By the way,както казват вашите кукловоди,хиляди работни места стават с програма във времето,а не с вълшебна пръчица.Уж вълшебна пръчица размахва(ше)ББ,но неговото се оказа черна магия.

26

червени боклуци

преди 10 години

Нагли, мръсни, долни комунисти, не се срамуват от нищо,за да запазят още малко кокала, играят си с чувствата на най-бедните и ги настройват срещу президента, който единствен се опълчва на тая комунистическа орда. Плевнелиев, бъди мъж и защити народа от тия отвратителни диктатори! Само комунистите те обсипват с л...а, но те не са българи!Вето на всички престъпни закони на ордата, докато не я свали народът!

25

Анонимен

преди 10 години

ББ сигурно не е станал още за да му нареди какво да прави.

24

Orda

преди 10 години

Офшорлиев е марионетка на ДОН Буда, така че неговите изяви нямат никакво значение.

23

Дяволът

преди 10 години

До graywatchТук съм съгласен. Аз него не го харесвам.

22

Дяволът

преди 10 години

До graywatchНе бе, просто рано сутрин е скучно на работа. Къде прочете да съм отрекъл таланта на мултака ....ъъъъ....Рашидов ?