19

Анонимен

преди 10 години

А за роднинските и "сроднински" назначения в кабинета и парламента нещо да каже. Ама така е, като НЦИОМ извади конкретни данни за протестиращите.

18

Анонимен

преди 10 години

ивановстига гербави номеране ме интерисува райчев колев и оная *** не се сещам за името ите си изкарват парите и не искат от бюджета - разликата е огромнано за гербавите това няма значениес бонусчетата сигурно заплатите им са колкото заплатите на миньорите за годиназатова и са на жълтите павета - протести а

17

tdmils

преди 10 години

Михале, заедно с НЦИОМ трябва да дадеш на прокурор и ОСАТА МАЯ, КОЯТО УМИШЛЕНО БАВИ НОВИЯ ИЗБОРЕН КОДЕКС, ЗА ДА ВИ УДЪЛЖИ ДНИТЕ НА НАГЛИ КРАЖБИ, БЕЗНАКАЗАНО!!! А СЛЕД НЕЯ И ТИ СЕ НАСОЧИ КЪМ НЯКОЯ КИЛИЯ, ИЛИ СЕ УДАРИ С ВИНКЕЛА НА ПИЯНАТА ТИ ГЛАВА, ГОЛЕМИТЕ РАЗХОДИ НА НАРОДНИ ПАРИ ЗА ВАШАТА ОХРАНА, ЗА ДА МОЖЕТЕ СПОКОЙНО ДА ЯДЕТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ КЮФТЕТА!!!МАЙ ЩЕ ВИ ТРЯБВА НОВ ЗАЕМ, ДА ОГЛАЗГАТЕ НАРОДА ДО КОКАЛ??!!

16

Иванов

преди 10 години

А дали Миков ще даде агенция Медиана на Колю Колев и Галъп на Андрей Райчев на прокурор?И двамата са известни като върли червени социолози, които винаги казват на черното бяло в полза на БСП.

15

Гого

преди 10 години

НЦИОМ публикуваха данни, че повече от 60% от българите подкрепят протестите и са срещу правителството. Достатъчен повод да ги закрият.

14

Анонимен

преди 10 години

Да се закрият незабавно!Стига вече с тия търтеи на държавната софра!

13

До дъртанян

преди 10 години

Съгласен съм с мнението ти, но писането на "агенций" и мутаций" е потресаваща неграмотност.

12

откривател

преди 10 години

Във всички общини - БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ИМА БОГОПОМАЗАНИ ЧИНОВНИЦИ, КОИТО РАБОТЯТ НА НЯКОЛКО ДОГОВОРА В РАМКИТЕ НА ЕДНО И СЪЩО РАБОТНО ВРЕМЕ!!!НЦИОМ СА КАПКА В МОРЕТО! Моля, проверяващите да не откриват топлата вода!

11

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Боко нали като...дойде на власт,каза че ще запуши всички...дупки в продънената държавна...каца.Те под носа му в Парламента си...точели пари както си...знаят,а само там ли.Де е сега Цецка-стругарката,да защити харчовете на милите парламентарни синекурни чиновничета;или те си...плащаха с удобни за Боко и ГЕРБ скалъпени...проучвания.

10

Анонимен

преди 10 години

"Глупости. В историята на бТВ не се е случвало това през август."Вярвам ти, герберче. Отпуските на телевизионерите са винаги през ноември. Тогава най-обичат да ходят на море.

9

Анонимен

преди 10 години

Една по една свинките на герберите ще бъдат отбити от държавна копанка.

8

Анонимен

преди 10 години

Абе само Сова Харис и тва е. Поне сте гъсти с шефа.

7

Ok!

преди 10 години

Каква е тази държава? Където пипнеш само далавери и кражби.

6

До graywatch

преди 10 години

алооо, манипулатора! всяка година по това време този блок почиват.или важното е плюене да има!

5

Анонимен

преди 10 години

Хаха! И к'ва стана тя? :Щом не си с нас, значи си против нас.Има НЦИОМ - има проблем. Няма НЦИОМ - няма проблем.Когато качваше рейтинга на социа;истите, беше удобно да го има. Сега - нещо не им ляга.От край време се знае, че рейтингите са според сумите.

4

Калина

преди 10 години

"...Националният център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ) е създаден с решение на Народното събрание на Република България от 15 декември 1989 година."БСП дал Бсп взел

3

Ние от ГЕРБ

преди 10 години

Ами са,кво ша праим га ни отиде рейтинга у ***!

2

Цецка Цачева

преди 10 години

Колкото им кажа, толкова ще кажат...за следващата седмица съм разпоредила да е 80 %...така съм обещала на Вожда...а сега....сигур ша *** уволни като Искрица...

1

давай Миков

преди 10 години

Извади кирливите ризи на тези "платени социолози- крадци". Помните ли тази същата Лидия Йорданова как преди 3 месеца предричаше пълно мнозинство за Герб- 47 -50 процента щели да имат!?. Как сияеше и се подмазваше на Боко тиквата ! А сега Миков като й извади кражбите,финансовите измами,раздаване на десетки хиляди левове на роднини и като излязла от кабинета му й прилошало и получила стенокардия. Скоро Цецо - крадецо като влезе в следствения ще получи миокардия. Давайте ,извадете кражбите на ГРОБ.