146

Сега

преди 10 години

Страх ги е ГЕРБ и всички партии които не се докопаха до кокала,че ако това правителство направи нещо за народа във финансово отношение,те наистина ще загубят много и окончателно отиват на бунището.Остана единственно президентската институция начело на която е техен човек и всячески и с всичко ще се мъчат да пречат за да си останем най-бедните в Европа.А един икономически подтиснат Народ най-лесно се манипулира и дори не е нужна война.Целта оправдава средствата,а големите пари са у тях.

145

ХАХАХАХАХА

преди 10 години

Ч О Б А Н И Н ! ! !

144

Анонимен

преди 10 години

Много лошо ни се пише...Плевнелиев трябва да си върви скоро иначе много ще закъсаме.

143

laura

преди 10 години

С такъв президент далече и към по-добро няма да стигне. Тепърва проблемите ще ескалират.

142

Анонимен

преди 10 години

Роско е ясен още отдавна, когато Боко Тиквата го хвана за яката , извади го на сцената и го направи президент. Няма нужда да чакаме 2 дни за да разберем какво ще направи. Той сега всячески ще се мъчи да помогне на кукловода си да се върне пак на власт, че тия офшорни далаверки трябва да си останат тайна....

141

Стоан

преди 10 години

А *** са безродни неверници които лесно биха се отрекли от България щом някой им обещае повече помощи и майчински! Така, турците в бг. са малко повече са *** турци и ще стават все повече....

140

Стоян

преди 10 години

Нека взимат заеми, много заеми,много милиарди и без това след 20тина години най-много в България ще е пълно с ***, *** и араби, а *** до тогава всички щеса станали турци и ще ни управява ДПС! Сами виждате бат Сали от Самоков е депутат от ДПС, а там няма нито един турчин! От ония дни бат сали каза , че нямал да почива през ваканцията, а щял да обиколи всички кътчета в Бг. където има ***.Това ме кара да си мисле, че ДПС предвиждат избори и пращат *** да кове *** да гласува

139

вето-да

преди 10 години

Ако, наистина мисли за хората ще наложи вето,защото според повечето специалисти бюджета е абсолютно изпълним въпреки извънредните харчове.Та те не могат да дадат смислено обяснение една част от парите за какво са.Другото нещо в което не виждам никакъв смисъл е защо ще слагат някаква част от парите в фискалния рез., да имат да си харчат,а хората ще плащат лихвите .А и служ. прав. остави 5.8 милиарда ,къде са?И да престанат с тази лъжа за заема за земеделците ,нагли са!

138

seira

преди 10 години

"...Не бива да се правят опити с нуждите на социално слабите българи да се оправдава поемането на 1 милиард лева нов дълг...""ДРУГАРЮ" ПЛЕВНЕЛИЕВ,САМО ВИЕ ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ТОЗИ ЗАЕМ ОТ 1 МЛРД. ЛЕВА НА ПАДЕЖ, НА ПРАКТИКА ПРЕДСТАВЛЯВА УДЪЛЖАВАНЕ НА ПЕРИОДА ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТАРИЯ, А НЕ "НОВИ" ПО-ГОЛЯМИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ?!СТИГА ТОЛКОВА ЛЪЖИ И СПЕКУЛАЦИИ ПО ТЕМАТА С ТОЗИ ЗАЕМ!!!

137

mitova

преди 10 години

Не зная дали Плевнелиев разбира, че столът му се клати. Само още една грешка и ще отприщи гражданското недоволство. И сега се събират подписи за оставката му, но все още поне не се крещи под прозорците му!

136

mitova

преди 10 години

Не зная дали Плевнелиев разбира, че столът му се клати. Само още една грешка и ще отприщи гражданското недоволство. И сега се събират подписи за оставката му, но все още поне не се крещи под прозорците му!

135

Илияна

преди 10 години

Аха, да, интересно какво ще се случи когато дойдат неговите хора на власт? Дали тогава ще се прави на толкова принципен и морален! Честно казано според мен на него не му пука нито за социално слабите, нито за фирмите, нито за нищо - просто търси своят шанс да канализира отново общественото мнения и да предизвиква нови избори.

134

:)

преди 10 години

Какво се дърпате, социалните мерки са за *** и Пенсионерите, нали те ще вдигат икономиката,Ще направим икономическо чудо на Балканите и ЕС.Останалото е за фирмите да се разплатят с по 400-500 лв заплати за младите да не гладуват.А и ще остане 0.5 млрд за другарите, все пак руснаците наляха в АЕЦ-а, трябва да избият малко пари..

133

Що

преди 10 години

Паралиите искат вето,а народа кучета го яли.

132

plug_n_play

преди 10 години

Че той нашият президент изобщо някога бил ли е наясно с нещо, или това са само поредните глупости от негова страна, които се налага да търпим? Само да е посмял да наложи вето - тогава протестите ще се преместят и под неговите прозорци!

131

пуфи

преди 10 години

Бе то всичко е ясно,че пари ще се крадат яко!Пък Съсела и Местанчо трябва да се разплащат с притежателя на златната акция!Будалите и каманите нямат свършване!Хахахаха!

130

аз

преди 10 години

Държавният дълг на България е нарастнал до 14,39 млрд. лв. през 2012 г., което представлява 18,5% от брутния вътрешен продукт на страната ни, показват данните на НСИ.Година преди това, той е бил 12,29 млрд. лв. или 16,3% от БВП, през 2010 г. - 11,453 млрд. лв. и 16,2% от БВП, а през 2009 г. - 9,992 млрд. лв. и 14,6% от БВП.Ей, плевел такъв! 2 години не ти чухме гласчето, като се увеличаваше дълга, а сега?

129

Анонимен

преди 10 години

Колко от тези пари ще отидат за ан*алния чистач сидеров?

128

Анонимен

преди 10 години

Вето вето и пак вето. Няма децата ми да връщат парите за крадене на другарите. Плевнвлиев остана единствената демократична институция в България

127

Коко

преди 10 години

Ако е президент на място на трябва да влиза в десен популизъм. Преди всичко важни са хората, а не политическите амбиции..