31

ямх

преди 10 години

Бъфет каза, че уволнява мениджърите и веднага си купува местната медия.....с рекламни пари, медията му създава рекламна истерия и си продава стоката...уорън бъфет.... Днес, номера е патентован и който иска да го прилага си плаща!

30

Анонимен

преди 10 години

Нещо не ми излиза сметката на вашите ,,ваканционни имоти,,от по 35 м2. Копувам си една хубава селска къща и си я реставрирам ,във двора една беседка и малко теменушки и ето ви ги 30,40 хил евро .Вие си копуваите кутиика от гипсокартон.

29

!@#$%

преди 10 години

"Все повече българи купуват имоти по морето"********************************Пак не съм от повечето българи....Нищо-със заема, който правителството ще вземе...ще си купя и аз...:).Само трябва да се запиша като член на БСП,ДПС или АТАКА...:D

28

Az

преди 10 години

Abe tuka samo bednqci li pi6at? Kak si pla6tete interneta be? Koito ima kupuva, drugite zavijdat i se gotvqt za evakuaciq...emi are 4ao :)

27

Тинтири-минтири

преди 10 години

Този/тази дето я е писал/писала тази статия явно живее на някоя друга планета...Първо:да купуваш имот в БГ е все едно да си купиш имот в Заир,Конго,Танзания или Габон.Второ:тенденцията е обратната-не да се купуват имоти,а обратно-да се продават.Всеки който познавам се стяга усилено за евакуацията след 01-01-2014г...2.5 милиона българи вече се евакуираха за последните 24 години.Очаква се след 2014г. да се евакуират поне още 1 милион.Така че айде по-спокойно с тия имоти.

26

do folk number 4

преди 10 години

pishete na izust....dalech ste ot biznesa narechen POD NAEM...da dadesh neshto pod naem v BG e da si vkarash taralej v gashtite i osven tova apartameita ti stava na pomiisna iama...

25

darcas

преди 10 години

Народа се приготвя за евакуация от първи януари 2014 година, когато Великобритания, Германия и Франция ще си отворят пазарите на труда, тия ми говорят за имоти по морето. Смеешки

24

ЛОКОТО

преди 10 години

Ами естествено че българи ще копуват.Англичаните избегаха много отдавна,въпреки ниските цени на имотите.Всички англичани преди да напуснат БГ казват че повече не искат краката им да стъпват в БГ,а ако има възможност и децата им.

23

nikoleta

преди 10 години

ami kato sa eftini,po triset hil.evro,dvustaini s terasa ,kak da ne vzemesh...obache sega me e qd.

22

мхмм

преди 10 години

Ще почакам още малко, тая тенденция да стигне и до мене. Щото аз пък се чудя как да си напълня резервоара, за да стигна до морето...

21

Анонимен

преди 10 години

До nikoleta denkovaЧестито, вече сте с цифрова ефирна телевизия.За кво пък купи два ?!?

20

nikoleta denkova

преди 10 години

nali si kupih dva i sega kvo...po edna sedmica v godina gi polzvam,prez ostan.vreme stoat zaklucheninito da gi dadesh pod naem ,nito da gi pazish mojesh,nabutvacia golqma.

19

Митьо

преди 10 години

Нали трябва да им пълним гушите на тия с крадените и изпрани пари, които окупираха с бетон прекрасното ни черноморие. Пък за парите хич кахъри нямам- с 600лв заплата до една седмица ги събирам 30 000 еврака и отивам на слънчака.

18

бъдин

преди 10 години

Гаранцията на тези апартаменти е две години.През това време тези от поддръжката козметичномаскират проблемите.След това жална му майка на купувача!!Почват течове, идва мухъл пукнатини от слягането на сградата и др.А при по-голямо земетресение от сградата остава мавзолей.

17

от Раднево

преди 10 години

*** кво говориш,цял ден седя и гледам да пуснат някъде имот по морето,че да тичам и да го купя за да не ме изпревари друг,щото сега държавата е в такъв голям възход,и доходите са толкова високи,че всеки българин бърза да купува имотите на килограм,за да не му остане празна кошницата....

16

или

преди 10 години

До СЪЮЗ НА ОБЛЕКЧАВАЩИТИли това за 35 години по 2000лв на година за почивка на различни места !??!?, няма изобщо смисъл да се забиваш на едно място, най най малкото пък в Сл.Бряг.

15

Жоро

преди 10 години

Тоя Велков щом ти казва, че предлагането е 10 пъти повече от търсенето, значи считай че е поне 20 пъти наистина. А щом е толкова, дали цените няма да паднат още а? Или продавачите ще ядат тухли зимата? Каква медиация дири тоя, болшинството излъгани са от мошеническите хитрини на т.нар. "брокери", неуки и без професионална отговорност, криещи данъци и лъжещи който могат и който не могат да преметнат.Това е.Собствената им асоциация не може да ги регулира, смятай. За тия не медиация, а НАП трябва.

14

бъдин

преди 10 години

Ако знаете качеството на материалите при строежа и майсторлъка на "майсторите", както и че такива апартаменти се строят много бързо(противопоказно на влажния морски климат) - ще бягате през глава от такива жилища.Също вярно е, че ремонт трябва всяка година!

13

Навит Инвеститор

преди 10 години

До Стига сте търсилиКазвай бързо к'ва е далаверата с това, че имам едни въшливи кинти да заровим там ?

12

Анонимен

преди 10 години

и аз си купих във Варна.Панелка ,но в кв.Чайка,близо до плажа