30

rumen221

преди 10 години

Приятели, а и Вие - скачащите ***,Ето нещо наистина голямо...- "...Благодарение на предприетите реформи в енергийния сектор в момента са натоварени всички мощности в страната..."- Вместо 3 000мв. работят 12 000мв. Това означава стотици милиони приходи за енергетиката и бюджета, вместо в джобовете на бандата на "Буда"-лите...!!!Та-а-а..., ЕТО ЗАТОВА СА "ПРОТЕСТИТЕ"...- ЗАКРИВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И КРАЖБАТА НА НЕК СА СПРЕНИ...!!!.

29

Анонимен

преди 10 години

В България има 325 партии - проводник на чужда воля , които се грижат за успешното прилагане на латинската доктрина - разделяй и владей. Ние загубихме класовата и идеологическа борба със запада и днес сред овчите маси в България има всичко друго , но не и българи. *** , неука , недостойна и продажна *** , която преживяйки общите , заучени приказки на стадото и следвайки сляпо чужди имперски доктрини ( идеологии , строеве), се самоопределя за интелигенция. Дано доживеем денят в който отново да видим обединена и силна България , лишена от партийно разделение .

28

Анонимен

преди 10 години

бертелсман да си гледа еврейското общество!!те са се сплотени,помагат си ..... и да вложат някой долар тук!!

27

алилиии

преди 10 години

кумализъма и ба мамата на свичко, а и утъпелия от куманизъма булгурин продължава да гласува за същото проЗтотия и човеконенавист! Сишкото сталишефско кеч требе да бъде съдено, затворено и изгонено от БГ и след 50 - 100 г може и да се поупраи таа проЗтотия, щото да се оставиш да те управлявят украински куманисти и турски ченгета, като си бг, от това по голема проЗтотия и малоумие -НЕМА! цел свет го разбра

26

иванов

преди 10 години

гледайки цъканията, вярно е

25

Анонимен

преди 10 години

a be za6to li samo komunisti4eskite strani stradat ot taia "bolest".

24

Кой разделя

преди 10 години

Българското общество се разцепи на две след незаконният преврат през 1923 год. от кръволокът Цанков, който удави в кръв Земеделското общество в България. 83 процента бяха земеделци, комунисти ньмяше, неграмотни плямпала. Масовото избиване на Земеделските ръководители разцепи обществото. И се роди идеята на комунизма, като противовес на дусноглавите убийци около царя. Както виждам, вашето плямпосване и разделяне на комунисти и антикомунисти, много спомага за обединението. Вие плямпала разделяте.

23

вергил

преди 10 години

Е как да съм обединен с ***,които искат да се строи АЕЦ-Белене ,въпреки излишъка от мощности и в момента.Въпреки намаляващото население на страната,което след 20 години ще е с 1 милион и половина по-малко.Т.е 1,5 милиона по-малко ще потребяват ток.Как да съм обединен с ***,които 23 години си гласуват за комунистите,въпреки че два пъти фалираха държавата.Не искам да имам нищо общо с такива ***.

22

Дядо Петър

преди 10 години

"Скандинавските страни са лидери по сплотеност на обществата"Защото имат най-малко КОМУНОИДИ на глава от населението си.И не са допуснали комунистическата чума да ги зарази.

21

румен221

преди 10 години

ДВУЛИКИЯТ ЯНУСНа 23-ти на #ДАНСwithme видяхме и второто истинското - грозното лице на гербалджийския метеж Младежи, които си трупаха камъни на купчинки (само че откъде в центъра на София купчини от камъни). Пряк участник каза:Отнякъде някой донесе боклукчииски торби, в които се събираха и разчистваха бутилки (стъклени) и други тежки предмети заедно с десетки други участници, изнасяхме надалеч камъни и павета... Десетки изнасят камъни, че колко ли са били предварително подготвените камъни???.

20

pepatilena

преди 10 години

Българското общество е разделено, защото една малка част от него желае да окраде другата, по - голяма част от него, а една трета част иска да вземе комисионна от ограбеното.

19

do TRAKIEC

преди 10 години

Pii edin Aspirin, kazah!!!!

18

Анонимен

преди 10 години

Eiiiiiii komunia stiga srahte,ne ostana toaletna hartia....

17

муспи

преди 10 години

Щом половината са комунисти, а другата за тяхната резервна партия, значи сме на 100% единни. Евреи, *** и турци е състава на двете компартии, те никога не са се водили за българи, че да сме разединени - те са окупатора!

16

dp

преди 10 години

Разединено то обществото ни, на шайка мафиоти/чужди слуги по властта и всички останали.

15

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

АКО СМЕ БОГАТИ И СПОКОЙНИ КАТО СКАНДИНАВЦИТЕ.....НИЩО НЕ МИ ПРЕЧИ ДА ДАМ НА ЕДИН *** ДА ПОЧЕРПИ БУТИЛКА ,,ДЖОНИ,, ...

14

patica s laina

преди 10 години

Българите са крайно разделени на всякакви групи. Леви,десни, русофили,американофили, чалгари, металисти, гербери,бесепари, атакисти, мюсюлмани, религиозни, атеисти, роми, хомосексуалисти и всички тези групи не могат да се дишат една-друга.

13

до много ясно

преди 10 години

В Норвегия са комунисти, а в скандинавските държави като цяло действа социалистическия модел- държавата на всеобщото благосъстояние и благополучие. Само че при тях е истински, а благата не са концентрирани в номенклатурата.

12

Shop

преди 10 години

Литва, Латвия и България са жертва на руските манипулации. Няма как да не сме разделени, след като с лъжи и подменен вот провалиха иборите и направиха правителство. Путин си отглежда тука некви партийки, купува прокурори и медии и всичко отива на кино.

11

Много ясно ...

преди 10 години

Ми много ясно - хората на север нямат *** и комунисти и затова са обединени, имат обща вяра и език и работят за да постигнат напредък.