14

пенсионерка но не с

преди 10 години

К -9 Дамяно Дамянке Това ако е патриотизъм с девиз :Всички на каша! Сладурано отдавна съм доктор с философкска и др специализация и не е редно да карам мотор!"Мърлата с мотора и осморките"

13

Анонимен

преди 10 години

"няма да ги стигнем".----по хубаво да не ги стигаме точно в това.дошли са 100 медици ,+100 пожарни,+100 полицеиски коли....малко по късно идват едни астрономически сметки,които някои ги плаща---я пострадалия,я медикъла му,я държавата.

12

Жалко!

преди 10 години

Когато става дума за човешки живот, всякакви остроумия са пошлост и грубиянщина. Независимо къде е угаснал този живот. За разлика от някои, бил съм във Венис. Очарователно градче с малки къщи, дворчета колкото плажни хавлии, много цветя, канали и мостчета. А човешкият живот е еднакво скъп и там, и на Филипините, и в Кения, и на "Цариградско шосе". Вчера на нашите пътища са загинали петима души! Войната я водят безсърдечните ***.

11

Анонимен

преди 10 години

America - The Land Of Thte Free...

10

така ли

преди 10 години

До AIMILIVS И аз не го знам къде е тоя град, не ме интересува да го знам...Така,че тази новина за мен е безразлична!

9

ТHE Патриот

преди 10 години

рекламната кампания за GTA V започна!

8

KKK

преди 10 години

Венис или по известен като Ghetto by the sea :D

7

До 6

преди 10 години

100 медици. Да, но все пак забравяш, че това са САЩ. С население над 300 млн души, а България е по-малка по население от един техен град. Като се има пред вид и заплащането на труда на медиците там и тук, то няма нищо за чудене.

6

няма да ги стигнем

преди 10 години

"В оказването на помощ на пострадалите са се отзовали 100 медици от екипите на Бърза помощ."

5

AIMILIVS

преди 10 години

Не 4-ти , но ако им кажеш ще кажат , че не са чули , защото България не е в техния щат , доколкото са чували е някъде в Массачусетс. Разбиийш ли са що нема смисъл да разбират за нашия бакш ?

4

Анонимен

преди 10 години

Голяма новина. Дали медиите в Щатите са съобщили новината за пияния бакшиш дето се вряза в чакащите на автобусна спирка в София и уби и осакати неколцина?

3

AIMILIVS

преди 10 години

@ 1Да, минал се е малко , тук можеш да си правиш американски екшън , да блъскаш , убиваш , взривяваш , забиваш кирки , лопати и все си болен в съда и все си признаваш , все няма доказателства и все здравословното ти състояние позволява да бъдеш единствено в общежитие или под домашен арест , да си цъкаш на лаптопа и да се смееш на държавата , от своя страна пък доброто поведение те изкарва след година , две. Ако научат серийнните убийци на САЩ , ще вдигнеме много туризма !

2

Анонимен

преди 10 години

Къде е онзи с фаровете да обясни (лампите)

1

Анонимен

преди 10 години

Да беше дошъл да гази в България - най-много условна присъда да му дадат! Сега там ще лежи до живот.