177

Georgiev

преди 10 години

Отново мързеливите ***!

176

666

преди 10 години

Крайно време е общината и полицията да въведат ред и всички, които блокират улици да бъдат санкционирани. До кога ще им търпим простотиите?

175

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСъщото питам и аз къде са учителите сега? но за да не питаме хайде да се ОБЕДИНИМ.

174

Анонимен

преди 10 години

Ще ги видим умните и усмихнати протестиращи с какъв загар ще са септември месец.Че голяма част са повече тарикати а не толкова умни т.к си изкараха по 30-40 добри надници и ще им е лесно на плажовете.То да протестираш срещу нещо от което няма финансови и материални щети,а много поуки (мимолетното назначение на Д.Пеевски, с което и аз не бях съгласен), и да искаш оставка сега и веднага след като правителството нямаше и 2 петъка служба и изборите бяха по-малко от месец преди това, е пълна безсмислица и демонстрация на модерност, и разбира се на режисура.

173

NoName

преди 10 години

Като гледам термометъра, днес май ще пропуснат с цирка.Може обаче да изиграят тематиччна сценка на тема : Плащайте ми 'вредни' много е горещо - направо слънчасах, щото иначе утре няма да дойда!Никой не може да ме убеди,че 90% от кибиците, наричащи себе си 'протестиращи' не получават пари на ръка от някой... Знаят ли изобщо защо са протестиращи или ходят там за да съберат парички за моренце или матрял?!Като цяло тоя цирк започва да писва от баналните си клишета и престорената показност...Нали?

172

Мммдаа

преди 10 години

Хората закъсняха, но се съДраха.

171

Анонимен

преди 10 години

Д*** и интелектуалците, щом единственото, което успяха да измислят, е да се кланят на един дърводелец... (facepalm). Такива хора просто не заслужават уважение... Хора без грам мозък и визия за бъдещето.

170

Найден

преди 10 години

1% от софянците и 0% от държавата правят на маймуни всички ни. Правят каквото си искат и никой не смее да каже нищо, защото веднага го изкарват комунист и какво ли не.

169

Радой

преди 10 години

До 16-та Република--244 Българина беше работлив когато работеше на нивата си, в работилницата си и в магазина си. Коммунистите направиха от 90% сдобственици 100% наемни работници ,които неса мотивирани да работят,Комунистите направиха българите руснаци--пияни ,мързеливи и крадливи.

168

Радой

преди 10 години

До Jolly Roger--236; Абе ***,Френските революционери събориха Бастилията като символ на потисничеството, но изобретиха ГИЛОТИНАТА. Френската революция роди Н. Бонапарт,който удави Европа в кръв.Руската революция роди ИЗ*ОДА Сталин.Жертвите на комунизма са над 150 милиона.

167

Радой

преди 10 години

До Анонимен- 232; Комунисти станаха най низшата прослойка на обществото.Който и да дойде ще е по-умен от вас и ще управлява по-добре.Погледнете си водачите. Г.Димитров--4от ,Т. Живков,--обр. ? 3 пъти сменихте парите за да погасяте инфлация.Аман от прости,алчни и неграмотни ***.Как дойдохте на власт, ами 11 май? Ще ви изгоним с камъни.

166

Анонимен

преди 10 години

Къде бяхa тези хора когато учителите излязоха на стачка преди 5 години срещу същия този Орешарски. Тогава 90 процента се обявиха против. Проблемът е в хората и след това в управляващите. Гласувайте, когато има избори. Ако не ви харесват партиите, стартирайте свой политически проект - това е демокрацията. Всичко друго е свръхемоцианална дебилност.

165

16-та Република

преди 10 години

Българина по принцип си е МЪРЗЕЛИВ , така науче целия български народ Тодор Живков навремето , тоест кражби кражби и пак кражби , за малко да продаде България на СССР като 16-та Република

164

Анонимен

преди 10 години

Стига сте отразявали тези нямащи какво да правят хора! Писна ми да гледам тези тъпотии - голи гърди, барабанчици, картонени рейсове и тн. На България и трябват сериозни хора в политиката, а не *** като тези!

163

Анонимен

преди 10 години

до 319Сегашните управляващи са личности според теб така ли.В какво точно ги бива и са доказали чеса кадърни да управляват държава.Според мен ги бива само да лъжат хората и да крадат,единпът вече ги видяхме какво могат при станишевото правителство.Сега викате - да им дадем шанс,за какво шанс - пак да забъркат хиляди простотии а после друг да ги оправя.А Бойко е 100 пъти по-политик от тия *** ама вие сте овце и продължавате да им се връзвате,колко пъти ще търпите да ви лъжат .

162

s

преди 10 години

Коко ти си голям бамбал

161

Коко

преди 10 години

Долу скапаните протести! Протестите са фалшиви! Някой потрива ръце скрит на тъмно. Не вярвайте на глупавите "протести", те ни водят към блатото, а заблудените са на площада. Някои от тях започнаха да проглеждат, защото на плочките всеки ден намаляват, остават някакви възрасти разпалени жени. Те явно са от най-интелигентните и красивите?

160

Jolly Roger

преди 10 години

Това са шутове, егати протеста. Всичкото ни е такова.Когато наглата австрийска *** посъветвала хората да ядат пасти вместо хляб. Французите събарят бастилията.

159

Jolly Roger

преди 10 години

Това са шутове, егати протеста. Всичкото ни е такова.Когато наглата австрийска *** посъветвала хората да ядат пасти вместо хляб. Французите събарят бастилията.

158

оргия

преди 10 години

Закърняло мислене на беден народ .По добре било БСП ДПС И АТАКА да бъдат на кормилото на държавата а не Б Б .Че какво им е по различното на тях ,питам аз и отговор не чакам ?!?100 дни да им се даде шанс да работят та нима до сега не са имали шанс да работят ?!?Или предните няколко пъти са трупали опит ?!?Не е лошо това което с е обащава ,но явно закърнелите мозъци все повече искат да са роби в собствената си държава и малцинствата да имат повече права от тях.А пенсионерите да преживяват мизерно