77

Анонимен

преди 10 години

Абе вие що не си гледате вашето канче? Големите моралисти, тц тц.

76

Анонимен

преди 10 години

Ще ги призная за истински напреднали когато забранят двуполовите бракове!

75

Дяволът

преди 10 години

До ко?не!Всеки изразява по различен начин любовта си. Аз съм търпелив, толерантен. Но когато видя двама гнусни "различни" (или пък две) - много ми се иска да ги обичам с 5.56 мм ! И понеже принципно за любовта прегради няма - 155 мм гаубица за всички "различни", мислещи се за хора и претендиращи за права. А, да.... атеист съм :) Доказателство : аватара ми :)

74

Аз

преди 10 години

Сбогом ПедЕвропа.

73

АНТИМУТРА

преди 10 години

Всеки ден си имаме герберастки парад в София!!!Вече харата се молят поне един ден да е нещо по-различно!

72

AIMILIVS

преди 10 години

Понеже ми изтриха коментара , а ме мързи да пиша , ще кажа че пед*растите са нахални и да се пазят , особено през Септември да не ги навали големия дъжд.

71

horata ne gi e*e

преди 10 години

otivam na marihuana parad v amsterdam ot 1niq kofishop v drugiq yxayxya obi4am tazi strana,prekaleno nerealna e !!! koito e hodil znae!

70

Mmmmmm

преди 10 години

пръц.....

69

Не!Ко?

преди 10 години

До Pepoраздел във физиката- квантова физика се казва ,че вс е възможно точно както в библията на предния човек....

68

не?ко!

преди 10 години

До Pepoвъпреки всичко кометара ти е забавен! Може би искаше да кажеш физиология...

67

Pepo

преди 10 години

"Вървете пак да си прочете библията!"Не, мерси. Ти *** и прочети учебника по Физика.

66

ко?не!

преди 10 години

НЕНОРМАЛНОСТ е да изпитваш омраза и нетърпимост!Вървете пак да си прочете библията!Всичко е любов пише там!Това е пътя и истината , пак там го пише...Съпричастност и уважение към ближния!Отнасяй се с човека до теб като със свой брат...г-н християнин.. Да не забравяме ,че заради буквалния прочит на същата книга някой християни избират да умрат пред това да си прелеят кръв при нужда например...Бог е мн по-голям от тази книга и по-точен от нея..

65

християнин

преди 10 години

Всички тези директно отиват в ада ,в Светото писание ясно е казано -мъжеложците и содомитите -в казана ... !!!! Откъде накъде ще ни представят тяхната НЕНОРМАЛНОСТ за норма ...!!!!???? Ако обратните считат ,че виждаш ли цивилизация и извращение е едно и също ,то ние нямаме нужда от такава "цивилизация "-поне 9/10 от света НЕ са обратни и Слава Богу ... !

64

Kara

преди 10 години

Нямам нищо против срещу тези объркани хора. Не виждам и останалите хора с нормална ориентация да имат нещо против. Но това не е означава, че трябва да натрапват своята повреденост и извратеност като непрекъснато я демонстрират по най-агресивен начин. Не харесвам и напълно отхвърлям начина за агресивно и нагло насаждане на това, че има нещо нормално в тяхната ориентация. Библията напълно отхвърля подобно поведение. Бог е създал човека като мъж и жена и ги е благословил да раждат потомство.

63

До 44

преди 10 години

"Ако се узакони гей брака в България ще се разведа със жена ми и ще се оженя за мъж. Омръзна ми само с жени искам мъжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж" Пич, аз съм навит да се омъжим-искаш ли?

62

Анонимен

преди 10 години

Много сте жалки! Обяснявате как ви се натрапвали гейовете и лезбииките, а той "парада" е един път в годината за няколко часа... Може би проблема са собствените ви натрапчиви хомосексуални мисли. Ако се чудите пробвайте, може и да ви хареса. Само не ми обяснявайте, как едно събитие, което сигурно не ви пресича пътя и се случва веднъж на 365 дни ви се натрапва. Щото е смешно, като гледам с какъв гняв се изказвате човек ще си помисли, че тайно се самозадоволявате на гей порно и после ви тежи.

61

Ото Вайнингер

преди 10 години

Аз съм свободен човек в свободна държава.Нека всеки да бъде какъвто си е, да изглежда и да се облича както му харесва и да се люби с когото обича.Само не разбирам смисъла на тези паради и какво и от кого искат тези гейове?Ако целта им е да имат повече права,защото били някакво си малцинство,няма да го бъде.Ако искат да сключват брак,т.е.,договор - и сега го могат.Ако искат да създават семейства,няма как да стане, защото целта на семейството е продължението на рода.Тъй че какво всъщност искат?

60

Педерастът

преди 10 години

Нека Вартоломеевата нощ бледнее пред погрома, който се полага на тези ***! Нека, ще!

59

ЛЕНИН

преди 10 години

НА КЪДЕ ОТИВАМЕ И КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ ТОЗИ БАРДАК....????????????????

58

Анонимен

преди 10 години

Може би и нормалните хора трябва да си организират от време на време паради, че нещо ми писна тези само да се натрапват. Нали са си гейове какво искат още, защо непрекъснато дразнят с разни изяви от този сорт. Тези демонстрации не им носят нищо добро.